Bilmiyorum tatlım ben çok evham yapıyorum :) bide 15 ay bekledik bebisim izi onun için kafeini kökten çıkardım hayatımdan :) yani benim tercihim :)
Hepimizinkini inşallah :)Hımm iyi yapmışsın o zaman.. Belki de zararlıdır.. Yanlış da yönlendirmek istemem kimseyi...
Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah...
Hepimizinkini inşallah :)
Öyle düşünme tatlım her hamilelik birbirinden farklıdır telaş yapma onedenle :) bide sürekli dua et zikir çek rabbime emanet bebişlerimiz :)Benim kızım erken doğdu biraz sıkıntılı... Korkuyorum bunda da bişey çıkacak diye...
Bende uyuyorum 12 de felan uyanip biseler yiyip tekrar uyku geliyor direnince bi üşüme örtü alıp isininca daliyorum ayiy bu böyle mi gitcek hep evdekilere yazıkGünaydın hanımlar..
Günaydın derken yeni uyanmadık ancak yazıyorum. 10.30 da uyandım. Kahvaltı yaptık. Sofrayı topladım yine uykum geldi.
Çok miskinim. Dünya kadar isim var. Uyumak istemiyorum artık.
Bir de tiroit ilacını almayı unuttum acıkınca alsam olur mu ki..
Yaa iste ilk ultrasonda önde bir arkada 2kese vardi rahim içinde kanama vardı dedi dr simdi tek kese ama sekli düzgün içeri temiz bide kendisi görünse esimde diyo temiz olcak ayni ben ortaligi toplamış temizlemis diye takılıyor hayırlısı pazartesi yehayır ben gittiğimde sadece yolk sac oluşmuştu ve kese düzgündü, aslında vajinal bakılsa görünür de gitmedim ben de tekrar. içini ferah tut derim. gebelik hastalık değil ki ve de sağlıksız olan şeyi beden reddeder, merak etme sağlıkla geliyorsa zaten ne yaparsan yap doğuyor o çocuk . arkadaşım hatta akrabama, 8 ayında motorsiklet çarptı kızı şu an ilkokul 4 te :) Allah ne derse o , gerisi yalan, derim tabi ki dkkat edeceğiz, ve her gebelikte aynı şeyler olmaz bundan da emin ol okuldaki arkadaşlarımın çogu 2 çocuklu ve hep anlatırlar her biri farklı diye. benim en yakın arkadaşım son ayına kadar pastadan,, kebaba her şeyi yedi. ona hep miden hiç mi bulanmıyor ya derdim :)
Hic takma dinlen cok normal gidenin ardindaki daha saglam tutunuyor benim ilk gitti bi dunya tedavi olmadi aşılama ilaclar ben adet beliryileri varfiye bidunya is agir hopla zipla adet olmayinca asilama iğneleri baslanamiyor test bi tekrarlandiki 6+6 ikiz esi gitti kendisi 9 yaşında şükürBir bebeğimi temmuz ayında kaybettikten sonra şu an 4 haftalık hamileyim.
Bugün doktora gittim 3.9 mmlik ufacık bir nokta gördü.haftaya tekrar gidicem.
Önceki gebeliğim yüzünden psikolojim o kadar bozuldu ki hep bir olumsuzluk içindeyim,Allah bu sefer kucağıma/kucağımıza sağlıkla azadan noksansız almayı nasip etsin.
Benim ilkte olmuştu teki gitmiş ama bu sağlıklı dedi kalbini gosterdi 9ay yattım hayırlısı hiç üzülemedim onu görünce dr o sagliksiz mis buyukken gitseydi buda tehlikeye girerdi felan konuştu öyle bi buruk olmuştu içimhayırlıinşallah son durumun nedirŞuan kanaman geçti bu akşam ya da yarın tekrarlama olursa doktora gideceğim ikizlerde olabiliyormuş bazen. Kendimi yormuş olabilirim. İnş yorgunlultandir kötü bir şey yoktur
Bende 1fincan bazen açık bayada acik çay kahvaltıda zaaten hersey kokuyor bitki cayi severimde agir kokuyo geliyor eşim sigarayı birakti sma çocuklarin nefesi bile kötü yapiyor içimiBilmiyorum tatlım ben çok evham yapıyorum :) bide 15 ay bekledik bebisim izi onun için kafeini kökten çıkardım hayatımdan :) yani benim tercihim :)
Bir müddet böyle gidecek. Unutkanlık en kötüsü. Ben Ocakta çaydanlık unuttum, yandı. Yemek unuttum uyudum, yandı. Hadi ben hamileydim de uyuyordum. Ya eşim? O neden uyuyordu o kadar anlamış değilim :)Bende uyuyorum 12 de felan uyanip biseler yiyip tekrar uyku geliyor direnince bi üşüme örtü alıp isininca daliyorum ayiy bu böyle mi gitcek hep evdekilere yazık
Ben de ilk bebeğini kaybeden annelerdenim. Takdiri ilahi. Olumsuz düşünme. 3 ay yine düşük riski ile yattım sınra hareketim kısıtlandı Dr tarafından. Çok şükür kızım dünyaya geldi. Bol bol dua oku. Allah'ın izni ile Sağlıkla kucağına al canımBir bebeğimi temmuz ayında kaybettikten sonra şu an 4 haftalık hamileyim.
Bugün doktora gittim 3.9 mmlik ufacık bir nokta gördü.haftaya tekrar gidicem.
Önceki gebeliğim yüzünden psikolojim o kadar bozuldu ki hep bir olumsuzluk içindeyim,Allah bu sefer kucağıma/kucağımıza sağlıkla azadan noksansız almayı nasip etsin.
Ben hamileliğin ilk 3 ayı kafein tüketmedim ama sonrasında her sabah 1 fincan Türk kahvesi içmişliğim var.Bende 1fincan bazen açık bayada acik çay kahvaltıda zaaten hersey kokuyor bitki cayi severimde agir kokuyo geliyor eşim sigarayı birakti sma çocuklarin nefesi bile kötü yapiyor içimi
Acile gidebilirim canim ama cok bekletiyorlar sonra acemi hemsireler bakiyor pek ilgi yok malesefanliyorum...peki acil oldugunda aliyorlarmi yinede? artik yapicak birsey yok mecbur bekliceksin. nekadar sacma olsada.
Günaydın canımm.nasılsın bugün?az önce tartıya çıktım 1,5 kilo almışım.ama doğru düzgün Yemen de yiyemiyorum malum.akşamları çorba sadece.anlamadım Nasıl almışım bu kadar kiloGünaydın canlar
Gunaydin canim bebeyinin kalp atisini duydunmu senin takvimde bu gun duyula bileceğini yaziyorGünaydın canlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?