2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Bilmiyorum tatlım ben çok evham yapıyorum :) bide 15 ay bekledik bebisim izi onun için kafeini kökten çıkardım hayatımdan :) yani benim tercihim :)

Hımm iyi yapmışsın o zaman.. Belki de zararlıdır.. Yanlış da yönlendirmek istemem kimseyi...
Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah...

kizlar bisey sorucam aranizda biln var mi? lilypie diye bi site var hamilelik cizelgesi yapiliyo ve buraya ekleniyo hamilelik gunlugunun hemen altinda gosteriyo ama ben bikac gundur yapamadim.biliyomusunuz

Bende uyuyorum 12 de felan uyanip biseler yiyip tekrar uyku geliyor direnince bi üşüme örtü alıp isininca daliyorum ayiy bu böyle mi gitcek hep evdekilere yazık

Yaa iste ilk ultrasonda önde bir arkada 2kese vardi rahim içinde kanama vardı dedi dr simdi tek kese ama sekli düzgün içeri temiz bide kendisi görünse esimde diyo temiz olcak ayni ben ortaligi toplamış temizlemis diye takılıyor hayırlısı pazartesi ye

Hic takma dinlen cok normal gidenin ardindaki daha saglam tutunuyor benim ilk gitti bi dunya tedavi olmadi aşılama ilaclar ben adet beliryileri varfiye bidunya is agir hopla zipla adet olmayinca asilama iğneleri baslanamiyor test bi tekrarlandiki 6+6 ikiz esi gitti kendisi 9 yaşında şükür

Şuan kanaman geçti bu akşam ya da yarın tekrarlama olursa doktora gideceğim ikizlerde olabiliyormuş bazen. Kendimi yormuş olabilirim. İnş yorgunlultandir kötü bir şey yoktur
Benim ilkte olmuştu teki gitmiş ama bu sağlıklı dedi kalbini gosterdi 9ay yattım hayırlısı hiç üzülemedim onu görünce dr o sagliksiz mis buyukken gitseydi buda tehlikeye girerdi felan konuştu öyle bi buruk olmuştu içimhayırlıinşallah son durumun nedir

Bilmiyorum tatlım ben çok evham yapıyorum :) bide 15 ay bekledik bebisim izi onun için kafeini kökten çıkardım hayatımdan :) yani benim tercihim :)
Bende 1fincan bazen açık bayada acik çay kahvaltıda zaaten hersey kokuyor bitki cayi severimde agir kokuyo geliyor eşim sigarayı birakti sma çocuklarin nefesi bile kötü yapiyor içimi

B
Bende uyuyorum 12 de felan uyanip biseler yiyip tekrar uyku geliyor direnince bi üşüme örtü alıp isininca daliyorum ayiy bu böyle mi gitcek hep evdekilere yazık
Bir müddet böyle gidecek. Unutkanlık en kötüsü. Ben Ocakta çaydanlık unuttum, yandı. Yemek unuttum uyudum, yandı. Hadi ben hamileydim de uyuyordum. Ya eşim? O neden uyuyordu o kadar anlamış değilim :)

Ben de ilk bebeğini kaybeden annelerdenim. Takdiri ilahi. Olumsuz düşünme. 3 ay yine düşük riski ile yattım sınra hareketim kısıtlandı Dr tarafından. Çok şükür kızım dünyaya geldi. Bol bol dua oku. Allah'ın izni ile Sağlıkla kucağına al canım

Bende 1fincan bazen açık bayada acik çay kahvaltıda zaaten hersey kokuyor bitki cayi severimde agir kokuyo geliyor eşim sigarayı birakti sma çocuklarin nefesi bile kötü yapiyor içimi
Ben hamileliğin ilk 3 ayı kafein tüketmedim ama sonrasında her sabah 1 fincan Türk kahvesi içmişliğim var.

anliyorum...peki acil oldugunda aliyorlarmi yinede? artik yapicak birsey yok mecbur bekliceksin. nekadar sacma olsada.
Acile gidebilirim canim ama cok bekletiyorlar sonra acemi hemsireler bakiyor pek ilgi yok malesef
Dedigin gibi canim ne kadar sacma olsada Randevu gününü bekleyeceğim belki bebegimin cinsiyetini de ogrenirim hersey yolundaysa eger insallah

MarV-el canim emegine yuregine saglik liste icin teşekkürler

Birde Liste baya dolmus masallah ekim anneleri gittikce cogaliyoruz dogum anilarimiza kadar hep beraber bu baslik altinda oluruz insallah Allahin izni ile

Kızlar saaT farkInsan dolayı pek aktif olamıyorum. Hem de kafam çok karışıyor. Ben şuan 5+5 im. Hiç bir belirti yok. Karın ağrımda gitti. Eskisi gibide değil göğüs ağrılarım. Sadece hapşururken kasıklarım kasıkıyor bir de fazla ayakta durunca... Sanırım belirtiler için dHa erken...

Cabin ara ara benim belirtiler de kayboluyor.normal bence.stres yapma.de her hamilelik zor geçecek diye de bişey yok.hiç mide bulantısı olmamış bünyeler biliyorum.

Günaydın canlar
Günaydın canımm.nasılsın bugün?az önce tartıya çıktım 1,5 kilo almışım.ama doğru düzgün Yemen de yiyemiyorum malum.akşamları çorba sadece.anlamadım Nasıl almışım bu kadar kilo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…