2 aylıktı canım.
İnşallah her şey güzel gider,bilmiyorum o kadar gerginim ki..
Folik asit,coraspirin,clexane,progestan kullanıyorum biraz da bu ilaç yoğunluğu yoruyor beni.
Seni asıl yoran progestan , bende aylarca kullanmıştım 7 aylık kaybettim bende . Daha yeni yeni acısı azalıyor ama aklıma geldikçe içim gidiyor iyi düşünelim iyi olsun herşey
benim de bugün 6+1 ve 2 güne bir kahverengi az miktarda kanamam oluyor. Doktor yorgunluk-stres-üzüntü dedi sebebine kanama miktarı az olduğu sürece korkmaya gerek yokmuş. Gebelerin %30 unda ilk 3 ay kanama olabiliyormuş. En önemlisi içimizi ferah tutuyoruz ve stres yapmıyoruz :)
2 aylıktı canım.
İnşallah her şey güzel gider,bilmiyorum o kadar gerginim ki..
Folik asit,coraspirin,clexane,progestan kullanıyorum biraz da bu ilaç yoğunluğu yoruyor beni.
MarV-el
iyi akşamlar emel hanım yaş 34 3. Çocuk öğretmenim konyada bebişin doğacak tarihi 06-10-2016 teşekkür ederim bu arada 1. Kızım ırmak 2. Kızım hazal
MarV-el
iyi akşamlar emel hanım yaş 34 3. Çocuk öğretmenim konyada bebişin doğacak tarihi 06-10-2016 teşekkür ederim bu arada 1. Kızım ırmak 2. Kızım hazal
Korkmayın Allah ın izniyle bir şey olmaz. Benim tek kese göründü bende hep ikiz istemişimdir :) inşallah hayırlısıyla ikisini de sağlıkla kucağınıza alırsınız :) bebek göründü mü sizde yoksa sadece kese mi
Korkmayın Allah ın izniyle bir şey olmaz. Benim tek kese göründü bende hep ikiz istemişimdir :) inşallah hayırlısıyla ikisini de sağlıkla kucağınıza alırsınız :) bebek göründü mü sizde yoksa sadece kese mi
Ne iğnesi vyruluyorsun canım? ne mutlu size benim daha bebeğim kese içinde görülmedi. 22 sinde randevum var. Acaba tam 8. Ay da mı gitsem korkuyorum tam netleşsin istiyorum.
Ne iğnesi vyruluyorsun canım? ne mutlu size benim daha bebeğim kese içinde görülmedi. 22 sinde randevum var. Acaba tam 8. Ay da mı gitsem korkuyorum tam netleşsin istiyorum.