2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
2 aylıktı canım.
İnşallah her şey güzel gider,bilmiyorum o kadar gerginim ki..
Folik asit,coraspirin,clexane,progestan kullanıyorum biraz da bu ilaç yoğunluğu yoruyor beni.

Seni asıl yoran progestan , bende aylarca kullanmıştım 7 aylık kaybettim bende . Daha yeni yeni acısı azalıyor ama aklıma geldikçe içim gidiyor iyi düşünelim iyi olsun herşey

İnş cnm. Ayyy moral oldun bana. Benim pembeydi akıntım sonra kahverengi oldu ins sorun yoktur cnm . Rabbim korusun bebeklerimizi ins. :)

2 aylıktı canım.
İnşallah her şey güzel gider,bilmiyorum o kadar gerginim ki..
Folik asit,coraspirin,clexane,progestan kullanıyorum biraz da bu ilaç yoğunluğu yoruyor beni.
Aynılarını bende kullanıyorum. İgnem enox. Bugün kanamam oldu çok korktum

MarV-el iyi akşamlar emel hanım yaş 34 3. Çocuk öğretmenim konyada bebişin doğacak tarihi 06-10-2016 teşekkür ederim bu arada 1. Kızım ırmak 2. Kızım hazal

Son düzenleme:
Hoş geldiniz arkadaşlar. Öğretmen olarak, tatil ayarli yaptik çocukları inşallah saglikla gelirler de mutlu ederler bizleri. :)

MarV-el iyi akşamlar emel hanım yaş 34 3. Çocuk öğretmenim konyada bebişin doğacak tarihi 06-10-2016 teşekkür ederim bu arada 1. Kızım ırmak 2. Kızım hazal

Ben de Konya'dayım.. Siz kime gideceksiniz... Ben Selçukluda Rengin hanıma gitmeye karar verdim..

Ne güzel ikiz mi sizinde.. bu kanama çok korkuttu beni
Korkmayın Allah ın izniyle bir şey olmaz. Benim tek kese göründü bende hep ikiz istemişimdir :) inşallah hayırlısıyla ikisini de sağlıkla kucağınıza alırsınız :) bebek göründü mü sizde yoksa sadece kese mi

MarV-el canim bu arada bende ogretmenim meslek kismi bos kalmisdaha oncede yazdim ama

Bebekler göründü kalp atışlarını duyduk ama kanamam oldu çok korktum doktor iğneyi kesti.

Bebekler göründü kalp atışlarını duyduk ama kanamam oldu çok korktum doktor iğneyi kesti.
Ne iğnesi vyruluyorsun canım? ne mutlu size benim daha bebeğim kese içinde görülmedi. 22 sinde randevum var. Acaba tam 8. Ay da mı gitsem korkuyorum tam netleşsin istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…