2 aylıktı canım.
İnşallah her şey güzel gider,bilmiyorum o kadar gerginim ki..
Folik asit,coraspirin,clexane,progestan kullanıyorum biraz da bu ilaç yoğunluğu yoruyor beni.
İnş cnm. Ayyy moral oldun bana. Benim pembeydi akıntım sonra kahverengi oldu ins sorun yoktur cnm . Rabbim korusun bebeklerimizi ins. :)benim de bugün 6+1 ve 2 güne bir kahverengi az miktarda kanamam oluyor. Doktor yorgunluk-stres-üzüntü dedi sebebine kanama miktarı az olduğu sürece korkmaya gerek yokmuş. Gebelerin %30 unda ilk 3 ay kanama olabiliyormuş. En önemlisi içimizi ferah tutuyoruz ve stres yapmıyoruz :)
Aynılarını bende kullanıyorum. İgnem enox. Bugün kanamam oldu çok korktum2 aylıktı canım.
İnşallah her şey güzel gider,bilmiyorum o kadar gerginim ki..
Folik asit,coraspirin,clexane,progestan kullanıyorum biraz da bu ilaç yoğunluğu yoruyor beni.
Aynen benim de öyle oldu. Bebişlerimizi de bizi de korusun Allahımİnş cnm. Ayyy moral oldun bana. Benim pembeydi akıntım sonra kahverengi oldu ins sorun yoktur cnm . Rabbim korusun bebeklerimizi ins. :)
Benim bebısler ikiz ona yordum her şeyi kafama takan bir insanım. İnş başka bir neden yoktur.Aynen benim de öyle oldu. Bebişlerimizi de bizi de korusun Allahım
MarV-el iyi akşamlar emel hanım yaş 34 3. Çocuk öğretmenim konyada bebişin doğacak tarihi 06-10-2016 teşekkür ederim bu arada 1. Kızım ırmak 2. Kızım hazal
Ben ankaraya gidiyorum kuluda oturuyoruz 19 mayıs hastanesinde baran hanıma gidiyorum 2. Kızımda da onunla devam etmiştimBen de Konya'dayım.. Siz kime gideceksiniz... Ben Selçukluda Rengin hanıma gitmeye karar verdim..
Ben ankaraya gidiyorum kuluda oturuyoruz 19 mayıs hastanesinde baran hanıma gidiyorum 2. Kızımda da onunla devam etmiştim
Korkmayın Allah ın izniyle bir şey olmaz. Benim tek kese göründü bende hep ikiz istemişimdir :) inşallah hayırlısıyla ikisini de sağlıkla kucağınıza alırsınız :) bebek göründü mü sizde yoksa sadece kese miNe güzel ikiz mi sizinde.. bu kanama çok korkuttu beni
Bebekler göründü kalp atışlarını duyduk ama kanamam oldu çok korktum doktor iğneyi kesti.Korkmayın Allah ın izniyle bir şey olmaz. Benim tek kese göründü bende hep ikiz istemişimdir :) inşallah hayırlısıyla ikisini de sağlıkla kucağınıza alırsınız :) bebek göründü mü sizde yoksa sadece kese mi
Ne iğnesi vyruluyorsun canım? ne mutlu size benim daha bebeğim kese içinde görülmedi. 22 sinde randevum var. Acaba tam 8. Ay da mı gitsem korkuyorum tam netleşsin istiyorum.Bebekler göründü kalp atışlarını duyduk ama kanamam oldu çok korktum doktor iğneyi kesti.
8. Hafta diycektim :)Ne iğnesi vyruluyorsun canım? ne mutlu size benim daha bebeğim kese içinde görülmedi. 22 sinde randevum var. Acaba tam 8. Ay da mı gitsem korkuyorum tam netleşsin istiyorum.
Canım asla içme . Limon tüket portakal suyu iç. Cvitamini al besinlerden, cnm ama ilaç asla.Ya kızlar grip oldum hap kullanamiyorum degilmi bebeğe bir zararı varmiki gribin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?