- 24 Ocak 2016
- 673
- 956
- 23
- 38
Bence git allah korusun6+2 bugün kanamam oldu az öncekorktum acile gitsem mi ki
Geçmiş olsun canım inşallah şifa bulursun. Bende aynı ilacın 50 mg olanını 2012 den beri kullanıyorum Allah a şükür ilaç sayesinde iyi oluyorum. Bekarken hep korkularım vardı tiroid yüzünden gebe kalamazsam diye. Dikkat et kendine canım. değerlerin güzel senin önlem amaçlı sanırım dr un verdi.Canım euthyrox diye bir ilaç. Hamilelik tahlillerinde öğrendik. Aslında normal değerler içinde benimki. 2.7 cikmis da doktor 2 ila 2.5 arasında olmasını öngörüyoruz hamilelikte dediği için başladık.25 mg. Kullanıyorum zaten düşük Doz. Öncesinde yoktu böyle bir problemim. Hipotiroid olup olmadığını bilmiyorum. Açıkçası çok bilgim de yok. Doktor başla dedi başladım. Senin nasıl?
Bence de bi git canım inşallah bir şey yoktur korkma Allah büyük6+2 bugün kanamam oldu az öncekorktum acile gitsem mi ki
Evet hemen git sonra icin rahat etmez insallah her sey yolundadir dualarim seninle6+2 bugün kanamam oldu az öncekorktum acile gitsem mi ki
Önemli değil tatlım :)MarV-el tesekkur ederim listeye eklediyin için
Tatlım sat istediğim bilgiler arasında değil yaş, beklenen doğum tarihi, çalışma durumun ,kaçıncı çocuk , yaşadığın yer :)
Tatlım sat istediğim bilgiler arasında değil yaş, beklenen doğum tarihi, çalışma durumun ,kaçıncı çocuk , yaşadığın yer :)
Tamam tatlım :) şimdi telden giriyorum bilgisayarın başına geçince eklerim seni :)Hmm pardonYaş 21 ev hanımı ilk bebek tahmini doğum 21 Ekim geçici olarak da Van'da yaşıyorum
Bir bebeğimi temmuz ayında kaybettikten sonra şu an 4 haftalık hamileyim.
Bugün doktora gittim 3.9 mmlik ufacık bir nokta gördü.haftaya tekrar gidicem.
Önceki gebeliğim yüzünden psikolojim o kadar bozuldu ki hep bir olumsuzluk içindeyim,Allah bu sefer kucağıma/kucağımıza sağlıkla azadan noksansız almayı nasip etsin.
Tamam tatlım :) şimdi telden giriyorum bilgisayarın başına geçince eklerim seni :)
Kahve rengiyse korkma canım ama yine de dr git. Önemli olabilir... İnşallah birşeyin yoktur canım6+2 bugün kanamam oldu az öncekorktum acile gitsem mi ki
Canım moralini yüksek tut bende kaybettim ekim ayında , ne kadarlıktı senin
İnşallah tekrarlamaz canım geçmiş olsun tekrardan benim gebeliğimde senin gibi 6 +2 veŞuan kanaman geçti bu akşam ya da yarın tekrarlama olursa doktora gideceğim ikizlerde olabiliyormuş bazen. Kendimi yormuş olabilirim. İnş yorgunlultandir kötü bir şey yoktur
Ne güzel ikiz mi sizinde.. bu kanama çok korkuttu beniİnşallah tekrarlamaz canım geçmiş olsun tekrardan benim gebeliğimde senin gibi 6 +2 ve
27-07.10.2016-avukat-1.-Ankara teşekkürler :)Tatlım sat istediğim bilgiler arasında değil yaş, beklenen doğum tarihi, çalışma durumun ,kaçıncı çocuk , yaşadığın yer :)
benim de bugün 6+1 ve 2 güne bir kahverengi az miktarda kanamam oluyor. Doktor yorgunluk-stres-üzüntü dedi sebebine kanama miktarı az olduğu sürece korkmaya gerek yokmuş. Gebelerin %30 unda ilk 3 ay kanama olabiliyormuş. En önemlisi içimizi ferah tutuyoruz ve stres yapmıyoruz :)Ne güzel ikiz mi sizinde.. bu kanama çok korkuttu beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?