2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Geçmiş olsun canım inşallah şifa bulursun. Bende aynı ilacın 50 mg olanını 2012 den beri kullanıyorum Allah a şükür ilaç sayesinde iyi oluyorum. Bekarken hep korkularım vardı tiroid yüzünden gebe kalamazsam diye. Dikkat et kendine canım. değerlerin güzel senin önlem amaçlı sanırım dr un verdi.

Canım moralini yüksek tut bende kaybettim ekim ayında , ne kadarlıktı senin

Şuan kanaman geçti bu akşam ya da yarın tekrarlama olursa doktora gideceğim ikizlerde olabiliyormuş bazen. Kendimi yormuş olabilirim. İnş yorgunlultandir kötü bir şey yoktur

Canım moralini yüksek tut bende kaybettim ekim ayında , ne kadarlıktı senin

2 aylıktı canım.
İnşallah her şey güzel gider,bilmiyorum o kadar gerginim ki..
Folik asit,coraspirin,clexane,progestan kullanıyorum biraz da bu ilaç yoğunluğu yoruyor beni.

Şuan kanaman geçti bu akşam ya da yarın tekrarlama olursa doktora gideceğim ikizlerde olabiliyormuş bazen. Kendimi yormuş olabilirim. İnş yorgunlultandir kötü bir şey yoktur
İnşallah tekrarlamaz canım geçmiş olsun tekrardan benim gebeliğimde senin gibi 6 +2 ve

Ne güzel ikiz mi sizinde.. bu kanama çok korkuttu beni
benim de bugün 6+1 ve 2 güne bir kahverengi az miktarda kanamam oluyor. Doktor yorgunluk-stres-üzüntü dedi sebebine kanama miktarı az olduğu sürece korkmaya gerek yokmuş. Gebelerin %30 unda ilk 3 ay kanama olabiliyormuş. En önemlisi içimizi ferah tutuyoruz ve stres yapmıyoruz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…