Seni asıl yoran progestan , bende aylarca kullanmıştım 7 aylık kaybettim bende . Daha yeni yeni acısı azalıyor ama aklıma geldikçe içim gidiyor iyi düşünelim iyi olsun herşey
Evet canım çok şükür rabbim sonunda nasip etti :) geldi bebisim elhamdulillah :) annesini daha fazla bekletmedi :)@emelavaras canim hamilemisinnnnnn Eylülü atlayıp ekime nasılsa yetistin yavrum masallah
Evet canım ben yaşadım bu salı . Ama benim baya koyu kahve kanamam oldu. Üç gün sürdü. Hastanede kaldım iki gün. çok şükür kalp atışı iyiydi. Şimdi 12 saatte bir progestan ve haftada bir olmak üzere iki iğne var. Şimdilik durdu lekelenmeye dönen kanama. İnsan çok endiseleniyor ama içini ferah tut cnm inş sağlıkla kucağına alırsın ikizlerini ))Arkadaşlar merhaba.benim de son adet tarihim 28 aralık.18 ocakta çift embriyo transferi yapıldı Acıbadem Maslak Hastanesinde.4 şubat 'ta keseleri gördük.10 şubat'ta kalp atışlarını duyduk ama dün gece kanamam oldu birden.ne çok açık ne de çok koyu renk.apar topar bulunduğumuz yerde hastaneye gittik.çok şükür ikisinin de kalbi atıyordu.bir daha kanamam olmadı.ancak wc ye gittikçe,koyu sıvı şeklinde sildikçe geliyor.progestan,kan sulandırıcı kullanıyorum.pazartesi Acıbadem'de randevum var.çok endişeliyim,daha önce bu durumu yaşayanlar varsa deneyimlerini paylaşabilir mi?
Vallahi maşallah canim çok sevindim Rabbim kucağına da almayı nasip etsin dualarında bizide unutma teyzosEvet canım çok şükür rabbim sonunda nasip etti :) geldi bebisim elhamdulillah :) annesini daha fazla bekletmedi :)
Ay bu bile guzel gercekten...birde pitpitlari duysam iyice rahatlicam daAyy yerim ben onların verdiği heyecanı :):)
Unutmam tatlım :) rabbim hepimizi sagsalim kavustursun bebişlerimize :)Vallahi maşallah canim çok sevindim Rabbim kucağına da almayı nasip etsin dualarında bizide unutma teyzos
O da olucak inşallah tatlım :) pitpitlarinida duyucagiz :)Ay bu bile guzel gercekten...birde pitpitlari duysam iyice rahatlicam da
Nasıl tutturdu okadar dersti falan test mi kullandım canimUnutmam tatlım :) rabbim hepimizi sagsalim kavustursun bebişlerimize :)
Ben normal çay bile içmiyorum dr zararlı diye.kahvenin tadını unuttumBitki cayi zararlı demişlerdi de yoksa çok bildigimden değil :):)
Yok tatlım test kullanmadım :) sınav haftası ovulasyonum olmuş sadece tahmini olarak çalışmalar yaptıkNasıl tutturdu okadar dersti falan test mi kullandım canim
Benim merak ettiğim noktalardan biri de hem clexane hem coraspirin ağır gelmez mi acaba ? Doktor sorun olmaz dedi ama iki kan sulandırıcı bir arada..? Bilemedim
Ben çalışmalara basladigimdandir kahve içmiyorum :) çok ta severim Türk kahvesini :) hersey bebisim için :)Ben normal çay bile içmiyorum dr zararlı diye.kahvenin tadını unuttum
Aldım ismini tatlım :)MarV-el 35 yaş ikinci çocuk Öğretmen Sakarya 08/10/2016 eklerseniz sevinirim
Sen ne zaman duyacaksin canim?O da olucak inşallah tatlım :) pitpitlarinida duyucagiz :)
Bende sadece sabahlari cok acik 1 bardak iciyorum o kadar. Kahveyi bende unuttum valla. Ben tam bir bitki cayi asigiydim daha hic icmedim icmicem deBen normal çay bile içmiyorum dr zararlı diye.kahvenin tadını unuttum
:)) hadi inşallah güzelimYok tatlım test kullanmadım :) sınav haftası ovulasyonum olmuş sadece tahmini olarak çalışmalar yaptıkrabbim kısmet etti hem derslerden geçtim hem bebisim geldi inşallah bu yıl çifte bayram olucak benim için okul da biticek bebisim de geldi elhamdulillah :)
Pazartesi günü doktora gideceğim inşallah :) duyarım inşallah :)Sen ne zaman duyacaksin canim?
Bende sadece sabahlari cok acik 1 bardak iciyorum o kadar. Kahveyi bende unuttum valla. Ben tam bir bitki cayi asigiydim daha hic icmedim icmicem de
Ben ilk iki çocuğumda da içtim bunda da içiyorum.. Günde 1 tane serbest diye biliyorum ben...Ben çalışmalara basladigimdandir kahve içmiyorum :) çok ta severim Türk kahvesini :) hersey bebisim için :)
Bilmiyorum tatlım ben çok evham yapıyorum :) bide 15 ay bekledik bebisim izi onun için kafeini kökten çıkardım hayatımdan :) yani benim tercihim :)Ben ilk iki çocuğumda da içtim bunda da içiyorum.. Günde 1 tane serbest diye biliyorum ben...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?