2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Seni asıl yoran progestan , bende aylarca kullanmıştım 7 aylık kaybettim bende . Daha yeni yeni acısı azalıyor ama aklıma geldikçe içim gidiyor iyi düşünelim iyi olsun herşey

Benim merak ettiğim noktalardan biri de hem clexane hem coraspirin ağır gelmez mi acaba ? Doktor sorun olmaz dedi ama iki kan sulandırıcı bir arada..? Bilemedim

Evet canım ben yaşadım bu salı . Ama benim baya koyu kahve kanamam oldu. Üç gün sürdü. Hastanede kaldım iki gün. çok şükür kalp atışı iyiydi. Şimdi 12 saatte bir progestan ve haftada bir olmak üzere iki iğne var. Şimdilik durdu lekelenmeye dönen kanama. İnsan çok endiseleniyor ama içini ferah tut cnm inş sağlıkla kucağına alırsın ikizlerini ))

Nasıl tutturdu okadar dersti falan test mi kullandım canim
Yok tatlım test kullanmadım :) sınav haftası ovulasyonum olmuş sadece tahmini olarak çalışmalar yaptık rabbim kısmet etti hem derslerden geçtim hem bebisim geldi inşallah bu yıl çifte bayram olucak benim için okul da biticek bebisim de geldi elhamdulillah :)

Benim merak ettiğim noktalardan biri de hem clexane hem coraspirin ağır gelmez mi acaba ? Doktor sorun olmaz dedi ama iki kan sulandırıcı bir arada..? Bilemedim

Ben hiç kullanmadım bilmiyorum progestan kullandım sadece sulandırıcı kullanmadım hiç belki ileri derecede pıhtılaşma vardır

O da olucak inşallah tatlım :) pitpitlarinida duyucagiz :)
Sen ne zaman duyacaksin canim?
Ben normal çay bile içmiyorum dr zararlı diye.kahvenin tadını unuttum
Bende sadece sabahlari cok acik 1 bardak iciyorum o kadar. Kahveyi bende unuttum valla. Ben tam bir bitki cayi asigiydim daha hic icmedim icmicem de

:)) hadi inşallah güzelim

Sen ne zaman duyacaksin canim?

Bende sadece sabahlari cok acik 1 bardak iciyorum o kadar. Kahveyi bende unuttum valla. Ben tam bir bitki cayi asigiydim daha hic icmedim icmicem de
Pazartesi günü doktora gideceğim inşallah :) duyarım inşallah :)

Ben ilk iki çocuğumda da içtim bunda da içiyorum.. Günde 1 tane serbest diye biliyorum ben...
Bilmiyorum tatlım ben çok evham yapıyorum :) bide 15 ay bekledik bebisim izi onun için kafeini kökten çıkardım hayatımdan :) yani benim tercihim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…