2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Günaydın canımm.nasılsın bugün?az önce tartıya çıktım 1,5 kilo almışım.ama doğru düzgün Yemen de yiyemiyorum malum.akşamları çorba sadece.anlamadım Nasıl almışım bu kadar kilo
Ayy bende 1 kilo almisim bayada yiyorum zaten sisman biriyim bu gidisle 90 anlari gorurum simde 76 kiloyum

Şimdi bebeğin doğdu mu... kahve akıntı var hala. Yarın doktoruma gidicem

aynen cnm daha erken bende bulantim yok diye seviniyordum 7. Haftaya yaklasinca aninda basladi

Benim merak ettiğim noktalardan biri de hem clexane hem coraspirin ağır gelmez mi acaba ? Doktor sorun olmaz dedi ama iki kan sulandırıcı bir arada..? Bilemedim
canım bende corasprin ve clexane ı birlikte kullanıyorum dr söyledi. Daha önce bir arkadaşımda böyle kullandı sağlıklı bir oğlu var çok şükür

Panik yapma tatlım henüz bendede pek belirti yok kasık ağrısı ve göğüslerimin sızlaması dışıbda değişiyor kişiden kişiye

Herkese Günaydın mutlu pazarlar, dün doktor kontrolündeydim çok şükür bebeğimin kesesini gördüm herşey yolunda dedi doktorum haftaya kalp atışı için çağırdı Allah'ın izniyle onu da duysam baya bi rahatlıycam. Doktor banahamilelik diyeti verdi günlük bide 16adet test onlarda hafta ici devlet Hastanesinde yatırmayı düşünüyorum.

Cnm hayirlisiyla duy insallah kilo problemin oldugu icin mi yoksa seker fln problemin mi var bide ne var diyette

Günaydın şükür bugün de iyiyimm kötü hisseden arkadaşlar sabır 12 haftada birden yada yavaş yavaş geccek geccek bunlar güzel belirtiler sevin daha cabuk geçer bende 3 olunce tecrübeli oldum

Doktorum bu listeyi verdi bana aysglhkn

Eklentiler

• IMG_20160214_110901.webp
    24,4 KB · Görüntüleme: 98
Günaydın şükür bugün de iyiyimm kötü hisseden arkadaşlar sabır 12 haftada birden yada yavaş yavaş geccek geccek bunlar güzel belirtiler sevin daha cabuk geçer bende 3 olunce tecrübeli oldum
Canım benimde ikinci insan biliyor geçeceğini ama şu günler geçmiyor resmen aglaya aglaya ya sabahtan akşama kadar bulanirmi hiç bitmiyor geçmiyor

Canım bizim bebekler yakındı 4+3 benimde ama doktora daha gitmedim bende haftaya gitsem kalp atışını duyar mıyım acaba yoksa beklemeli miyim biraz daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…