Günaydın canımm.nasılsın bugün?az önce tartıya çıktım 1,5 kilo almışım.ama doğru düzgün Yemen de yiyemiyorum malum.akşamları çorba sadece.anlamadım Nasıl almışım bu kadar kilo
Benim ilkte olmuştu teki gitmiş ama bu sağlıklı dedi kalbini gosterdi 9ay yattım hayırlısı hiç üzülemedim onu görünce dr o sagliksiz mis buyukken gitseydi buda tehlikeye girerdi felan konuştu öyle bi buruk olmuştu içimhayırlıinşallah son durumun nedir
Kızlar saaT farkInsan dolayı pek aktif olamıyorum. Hem de kafam çok karışıyor. Ben şuan 5+5 im. Hiç bir belirti yok. Karın ağrımda gitti. Eskisi gibide değil göğüs ağrılarım. Sadece hapşururken kasıklarım kasıkıyor bir de fazla ayakta durunca... Sanırım belirtiler için dHa erken...
Benim merak ettiğim noktalardan biri de hem clexane hem coraspirin ağır gelmez mi acaba ? Doktor sorun olmaz dedi ama iki kan sulandırıcı bir arada..? Bilemedim
Kızlar saaT farkInsan dolayı pek aktif olamıyorum. Hem de kafam çok karışıyor. Ben şuan 5+5 im. Hiç bir belirti yok. Karın ağrımda gitti. Eskisi gibide değil göğüs ağrılarım. Sadece hapşururken kasıklarım kasıkıyor bir de fazla ayakta durunca... Sanırım belirtiler için dHa erken...
MarV-el
canim emegine yuregine saglik liste icin teşekkürler
Birde Liste baya dolmus masallah ekim anneleri gittikce cogaliyoruz dogum anilarimiza kadar hep beraber bu baslik altinda oluruz insallah Allahin izni ile
Herkese Günaydın mutlu pazarlar, dün doktor kontrolündeydim çok şükür bebeğimin kesesini gördüm herşey yolunda dedi doktorum haftaya kalp atışı için çağırdı Allah'ın izniyle onu da duysam baya bi rahatlıycam. Doktor banahamilelik diyeti verdi günlük bide 16adet test onlarda hafta ici devlet Hastanesinde yatırmayı düşünüyorum.
Herkese Günaydın mutlu pazarlar, dün doktor kontrolündeydim çok şükür bebeğimin kesesini gördüm herşey yolunda dedi doktorum haftaya kalp atışı için çağırdı Allah'ın izniyle onu da duysam baya bi rahatlıycam. Doktor banahamilelik diyeti verdi günlük bide 16adet test onlarda hafta ici devlet Hastanesinde yatırmayı düşünüyorum.
Günaydın şükür bugün de iyiyimm kötü hisseden arkadaşlar sabır 12 haftada birden yada yavaş yavaş geccek geccek bunlar güzel belirtiler sevin daha cabuk geçer bende 3 olunce tecrübeli oldum
Günaydın şükür bugün de iyiyimm kötü hisseden arkadaşlar sabır 12 haftada birden yada yavaş yavaş geccek geccek bunlar güzel belirtiler sevin daha cabuk geçer bende 3 olunce tecrübeli oldum
Canım bizim bebekler yakındı 4+3 benimde ama doktora daha gitmedim bende haftaya gitsem kalp atışını duyar mıyım acaba yoksa beklemeli miyim biraz daha