- 15 Haziran 2012
- 842
- 439
- 133
aynen cnm daha erken bende bulantim yok diye seviniyordum 7. Haftaya yaklasinca aninda basladi
İnaşllah mşde bulantısı olmaz. Ne olduğunu iyi biliyorumcanım bende corasprin ve clexane ı birlikte kullanıyorum dr söyledi. Daha önce bir arkadaşımda böyle kullandı sağlıklı bir oğlu var çok şükür
Panik yapma tatlım henüz bendede pek belirti yok kasık ağrısı ve göğüslerimin sızlaması dışıbda değişiyor kişiden kişiye
Tatlım 6+ larda duyuyor genelde insanlar sanki dediğin tarih kalp atışı için erken geldi bana :) ben 7+0 da yarin gidicem inşallah :) kalp atışı için :) insallah güzel haberlerle dönerim :)Canım bizim bebekler yakındı 4+3 benimde ama doktora daha gitmedim bende haftaya gitsem kalp atışını duyar mıyım acaba yoksa beklemeli miyim biraz daha
Tatlım 6+ larda duyuyor genelde insanlar sanki dediğin tarih kalp atışı için erken geldi bana :) ben 7+0 da yarin gidicem inşallah :) kalp atışı için :) insallah güzel haberlerle dönerim :)
Sağol canım inşallah. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım bebislerimizi.benim sonradan kahverengiye dönerek geçti kanamam çok şükür. İstirahate devam.histereskopi olmuştum transferden önce onunla bir ilgisi olabilir mi diye düşünüyorum. Sana da çok geçmiş olsun.Evet canım ben yaşadım bu salı . Ama benim baya koyu kahve kanamam oldu. Üç gün sürdü. Hastanede kaldım iki gün. çok şükür kalp atışı iyiydi. Şimdi 12 saatte bir progestan ve haftada bir olmak üzere iki iğne var. Şimdilik durdu lekelenmeye dönen kanama. İnsan çok endiseleniyor ama içini ferah tut cnm inş sağlıkla kucağına alırsın ikizlerini ))
ben de şimdi bunu yazacaktı 6+2 oldum bugün ve dün okulda toplantıda biri kahve içiyormuş kokusundan midem bulandı . derken eşim her gün kahve içer kahvaltıda ve sabah mahfetti beni, demek ki belli döneme girdik, neyse az az çok yogun değil oğlumda bu zamanlarda sürünüyordum, inşallah bu düzeyde gider çünkü cumartesi dahil çalışacağım,aynen cnm daha erken bende bulantim yok diye seviniyordum 7. Haftaya yaklasinca aninda basladi
listeyi daha net çekip gönderir misin bir şey dikkatim,i çekti tam okuyamıyorum.Doktorum bu listeyi verdi bana aysglhkn
Merhaba bayanlar dun bende ekim annesi olacagimi ogrendim araniza katilabilir miyim
Yiyebiliyorsaniz ne güzel çayı ekmeği tatlı olan herşeyi düşününce bile migdem bulanıyor yiyemiyorum
Bi problem olmamasina sewindim cnm68 kiloyum boyum 1.68 şeker problemi yok çok şükür çok resmi çekip yolluyorum canım
bana doktorum henüz hiçbir yemek listesi falan vermesi özel olarak şunu ye veya yeme bile demedi önce kalbi bekliyor
Hosbulduk cnm amin hepimizinki hayirli ugurlu olsun saglikla kucagimiza alalim insallahCanım hayırlı olsun gözün aydın aramızada hoşgeldin :))
canakkkalede yaşıyorum yaşım 29 nasipse 2. Çocuğum olacak bu arada sınıf öğretmeniyimÇalışma durumun, yasin, yaşadığın yer, beklenen doğum tarihin ve kaçıncı çocuk olduğu :)
Canımr yakındı 4+3 bnimde ama doktora daha gitmedim bende haftaya gitsem kalp atışını duyar mıyım acaba yoksa beklemeli miyim biraz daha
Allah bağışlasın cnm ins sağlıklı bir şekilde kucağımıza aliriz bizdeSuan çok yakışıklı bir oğlum var 9 yaşında
listeyi daha net çekip gönderir misin bir şey dikkatim,i çekti tam okuyamıyorum.
Kızlar beslenme bu aylarda çok mu önemli. Dogru üzgün bişey yiyemiyorum ve vicdan yapıyorum şimdide. Balık falan haftada iki. Düşününce bile yetiyor bulantısı. Üstelik balık çok severim.napcam bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?