2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
aynen cnm daha erken bende bulantim yok diye seviniyordum 7. Haftaya yaklasinca aninda basladi
İnaşllah mşde bulantısı olmaz. Ne olduğunu iyi biliyorum( 8 gün sonra kontrol var geçmek bilmşyor(

Canım bizim bebekler yakındı 4+3 benimde ama doktora daha gitmedim bende haftaya gitsem kalp atışını duyar mıyım acaba yoksa beklemeli miyim biraz daha
Tatlım 6+ larda duyuyor genelde insanlar sanki dediğin tarih kalp atışı için erken geldi bana :) ben 7+0 da yarin gidicem inşallah :) kalp atışı için :) insallah güzel haberlerle dönerim :)

Sağol canım inşallah. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım bebislerimizi.benim sonradan kahverengiye dönerek geçti kanamam çok şükür. İstirahate devam.histereskopi olmuştum transferden önce onunla bir ilgisi olabilir mi diye düşünüyorum. Sana da çok geçmiş olsun.

Arkadaşlar benim SAT'ım 15 ocak
BAT ise 10 şubattı.
Gecikince testimi yaptım pozitif çıktı ve kan testinde bchg değerim 2627 çıktı.Doktor 4 haftalık dedi.
Netten bir tablo buldum 4 haftalık değerler 3- 426 arasında
Benim değerimin yüksek olması çoğul gebeliğe ya da başka bir şeye işaret olabilir mi yoksa sizde de mi böyleydi

aynen cnm daha erken bende bulantim yok diye seviniyordum 7. Haftaya yaklasinca aninda basladi
ben de şimdi bunu yazacaktı 6+2 oldum bugün ve dün okulda toplantıda biri kahve içiyormuş kokusundan midem bulandı . derken eşim her gün kahve içer kahvaltıda ve sabah mahfetti beni, demek ki belli döneme girdik, neyse az az çok yogun değil oğlumda bu zamanlarda sürünüyordum, inşallah bu düzeyde gider çünkü cumartesi dahil çalışacağım,

Yiyebiliyorsaniz ne güzel çayı ekmeği tatlı olan herşeyi düşününce bile migdem bulanıyor yiyemiyorum

Canim bazı hamilelikler zor geçiyor haklısın zor bi durum senin için inşallah bir an önce azalır bulantıların bende bazen çok hafif oluyor

ÇanakkaleARVAS, post: 45142196, member: 671899"]Çalışma durumun, yasin, yaşadığın yer, beklenen doğum tarihin ve kaçıncı çocuk olduğu :)[/QUOTE] canakkkalede yaşıyorum yaşım 29 nasipse 2. çocuğum olacak bu araa sinif ogretmenyim

bana doktorum henüz hiçbir yemek listesi falan vermesi özel olarak şunu ye veya yeme bile demedi önce kalbi bekliyor

Bana kalbini büyük ihtimalle duyucaz gidiş o yönde dedi o yüzden testleri de verdi yaptırmam için bence erken ama doktoruma güveniyorum

Kızlar beslenme bu aylarda çok mu önemli. Dogru üzgün bişey yiyemiyorum ve vicdan yapıyorum şimdide. Balık falan haftada iki. Düşününce bile yetiyor bulantısı. Üstelik balık çok severim.napcam bilmiyorum.

Canim bana dün doktorum balığı 15günden daha erken yeme dedi Türkiyedeki balıklarda çok civa var dedi oyüzden 15günde bir ye dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…