Canim benimde sat 09 ocak bat 09 şubat 12 şubatta bchg 620 geldi .senin çoğul gebelik olma ihtimali var ama burdaki birçok insanın bu şekilde yüksek çıktığıda olmuş tek bebiş olmasına rağmen.hayırlısı olsun bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallahArkadaşlar benim SAT'ım 15 ocak
BAT ise 10 şubattı.
Gecikince testimi yaptım pozitif çıktı ve kan testinde bchg değerim 2627 çıktı.Doktor 4 haftalık dedi.
Netten bir tablo buldum 4 haftalık değerler 3- 426 arasında
Benim değerimin yüksek olması çoğul gebeliğe ya da başka bir şeye işaret olabilir mi yoksa sizde de mi böyleydi
Ayy al bendende o kadar canım aynen başım çok dönüyor midem bulanıyor cikaramiyorum da çok şeyden tiksiniyorum...mide bulantısı sorun değilde baş dönmesi çok kötü etkiliyor beni ayağı kalkamiyorum resmen..Yaaa kizlar ben bu gun ne yemisemse hepsini cikardim ve bas donmesinnen yerimnen kalkamiyorum sabahdan beri boyleyim hic geçmedi ben cok kotuyum neden bu kadar erken basladiki
Tatlım adını aldım bilgisayarın başına geçince eklerim seni :)canakkkalede yaşıyorum yaşım 29 nasipse 2. Çocuğum olacak bu arada sınıf öğretmeniyim
Canim benimde sat 09 ocak bat 09 şubat 12 şubatta bchg 620 geldi .senin çoğul gebelik olma ihtimali var ama burdaki birçok insanın bu şekilde yüksek çıktığıda olmuş tek bebiş olmasına rağmen.hayırlısı olsun bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Ayyy evet ya mide bulanmasina raziyim bas donmesi feci tum gun yataktan kalkamadim oğluma bile bakamiyorum allahtan babasi evdede o bakiyorAyy al bendende o kadar canım aynen başım çok dönüyor midem bulanıyor cikaramiyorum da çok şeyden tiksiniyorum...mide bulantısı sorun değilde baş dönmesi çok kötü etkiliyor beni ayağı kalkamiyorum resmen..
İnşallah öyle değildir canım sen aklına öyle şeyler getirme içini ferah tut zaten erken düşüklerde bebek sağlıklı olmıyacağı için yani genetik bir bozukluk olduğu için düşürüyormuş.bu şekilde düşük yapıp hatta defalarca sonra sağlıklı bebekleri olan çok insan var canım sen iyi düşün üzme canınıAmin inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız ama benim aklımı kurcalayan şu ilk gebeliğimde de kan değerim 2800lerde bir şey çıkmıştı 4.haftamda ve sonu missed abortus oldu yani karnımda öldü bunda da benzer bir şey yaşamaktan korkuyorum
Yaa kızlar benim hiç mide bulantım olmuyor başta seviniyordum ama sonradan boş gebelik yapan arkadaşımında hiç mide bulantısı olmadığı aklıma geldi öyle bi şey olabilir mi ya Rabbim korusun
canım benim de bata 2 gün kala kan değerim 4027 çıktı. şimdi sizin söylediğinize göre yüksek geldi bana. benim de ikiz olabilir mi:) keseyi gördük gerçi. tek kesede iki bebiş olma ihtimali de varmış...Buarada kuzenimin 7000 lerde çıkmıştı bat 5 gün sonra falan şimdi 13 haftalık hamile sağlıklı gebeliği oda ikiz mi acaba demişti ama tek bebişi varmış olabiliyor canım yani
canım herkesin aynı olmuyor. çok yakından tanıdığım 3 kişinin de o kadar kolay geçtiki bu dönemleri. hiç bilmediler ve üçünün de sağlıklı doğdular.
boşver böyle devam etsin umarım. ben berbatım. dolabın kapağını bile açasım gelmiyorbi dilim börek yedim bugün.onu da bi tane küçüçük dolma. kendimi zorladım bi tane de kivi. beyaz leblebi yedim bulantımı alsın diye. bugün daha da bi şey yiyebilir miyim bilmiyorum sokakta öğürmekten nasıl utandım bugün ya
Benim 4+3 te tek kese göründü. 6+1 de iki kese cnm. Hayırlısı olsun..:)canım benim de bata 2 gün kala kan değerim 4027 çıktı. şimdi sizin söylediğinize göre yüksek geldi bana. benim de ikiz olabilir mi:) keseyi gördük gerçi. tek kesede iki bebiş olma ihtimali de varmış...
Kötü düşünme hemen canım ben de boş gebelik geçirdim daha önce ama çok bulantım oluyordu ve günde en az 2 defa istifra ediyordum içini ferah tutYaa kızlar benim hiç mide bulantım olmuyor başta seviniyordum ama sonradan boş gebelik yapan arkadaşımında hiç mide bulantısı olmadığı aklıma geldi öyle bi şey olabilir mi ya Rabbim korusun
Kötü düşünme hemen canım ben de boş gebelik geçirdim daha önce ama çok bulantım oluyordu ve günde en az 2 defa istifra ediyordum içini ferah tut
Inşallah canım kaç haftalık senin minnakAyy çok teşekkür ederim canım içimi rahatlattın umarım her şey yolundadırda bebişlerimizi sağlıkla kucaklarız hepimizz
Canım alttan muayene ile belki kalp atışını da duyarsın bekleyecek misin yoksa alttan baktırır mısın ? Bende haftaya gitmek istiyodum o zaman yaklaşık 5+3 felan oluyor ama alttan kalp atışını duyar mıyım bilmiyorum . Sen baktırırsan sonucu buraya yazar mısın :)Merhaba arkadaşlar bende ekim annesi olucam allahım izin verirse.Çok mutlu ve bir okadar endişeliyim.yarın 5+2 haftalık olucak dr a gidicez keseyi görebiliriz inşallah!allah herkese sağlıklı bebişler verir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?