• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
dilo00 dilo00 cnm bende hiç belirti yoktu sadece uyuyordum ama gunumden 6.7 gun geçmiş ti öncesi tipik adet belirtisi bazen sancım çok oluyordu bide bir ıslaklik hissi aha adet başladı diyordum

Merhaba hanımla bende aranıza katıldım. Oğlum da 2009 Kasım annesiydim şimdi bebeğimde kısmetse 2016 Ekim annesi olucam herkese rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah :)
Hadi benimde küçük oğlum 09 Kasım 2010 doğumlu hayırlı olsun benimki kız kardesim olcak adini elif bahar koycaz diyor gülüyoruz

Arkadaşlar şiddetli bulantılarım var gece uykumdan uyanıyorum bulantı yüzünden sadece sabahları değil 24 saat oluyor neredeyse doktorum zofer 8 mg verdi gerek duydukça kullan dedi ilaç kullanmakta istemiyorum ama mahfoldum kusmaktan bi önerisi olan var mı :KK43:
Cnm mide ne kadar bos okadar bulanıyor tavsiyen eksi elma az az ye ben simdi 7.8 /30tl ama aldim o rahatlatiyor sadece o ve tuzlu köy peynirli

Cnm mide ne kadar bos okadar bulanıyor tavsiyen eksi elma az az ye ben simdi 7.8 /30tl ama aldim o rahatlatiyor sadece o ve tuzlu köy peynirli

İnanın herşeyi deniyorum tuzlu leblebiden elmaya herşeyi.. Ama bulantı hapını içince 3 4 saat rahatlıyorum. Birde aşırı uyuyorum gerçi bulantı uykumdan da ediyor ama neredeyse gündüz 2 3 saat ayakta duruyorum şiştim resmenn

Arkadaşlar şiddetli bulantılarım var gece uykumdan uyanıyorum bulantı yüzünden sadece sabahları değil 24 saat oluyor neredeyse doktorum zofer 8 mg verdi gerek duydukça kullan dedi ilaç kullanmakta istemiyorum ama mahfoldum kusmaktan bi önerisi olan var mı :KK43:

ayy deme ya.... peki ne zaman başladı kusmalar yani şimdiki gebelikte? benimkinin üzerinden 6 yıl geçtiğinden başlama haftasını hatırlamıyorum.ilkinde sonlandırdık. 2.de ilk 4 ay hastanedeydim neredeyse
valla benimde 5yil geçmiş 7. Haftada başladı kokular bulantı offf

Ne kusuru. Biraz alıngan hissediyorum kendimi. Hoş buldum. Kızımda buradaki grupla en son dogum hikayelerimizi ve bebeklerimizi konuşuyorduk. İnşallah hepimizin sohbeti tekrar o günleri görsün. Bide progesteron Hakkı'nda bilgisi olan varsa Cidde'n fikre ihtiyacım var.
Amin insaAllah canim :) Progesteron testi yaptirmadim hicbir gebeligimde o yuzden bilgim yok maalesef :(

İnanın herşeyi deniyorum tuzlu leblebiden elmaya herşeyi.. Ama bulantı hapını içince 3 4 saat rahatlıyorum. Birde aşırı uyuyorum gerçi bulantı uykumdan da ediyor ama neredeyse gündüz 2 3 saat ayakta duruyorum şiştim resmenn
Bende fenayim yapacak bişey yok bu hafta troid testinede baktircam 2. Çocuğumda bulantim coktu dr troidlere bakti 4aya kadar süleyman Demirel Üniversitesi takip etti son ana kadar ilaç kullanmiycaz dediler kullanmadimda haa 12 haftalikken bebek 9 haftada kaldi ama sonra topladi hayırlı si inşallah

saol Emel inşallah hepimiz kavuşuruz bebeklerimize sağsalim, okuduğun özel dua tesbih âyet varmı canım bu dönem için özellikle
Var ba na önerilen var hergün en az 1kez abdestli oku Allahin izniyle sağlıklı herseyi tam doğar dedi arkadaş

Back
X