Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim kişisel bilgilerine git orda tahmini doğum tarihini yazya şu alttaki gebelik hesaplama şeyini nasıl yaptınız
Ya seninki ne kadar zormuş çok şükür kan felan gelmiyor ama tabiki bulantı mahvediyor gün boyu allah yardimcin olsun halime şükredeyimmerhabalar....ben de nasipse ekim annesi olacağım. 3. gebeliğim ama 2. çocuğum olacak inşallah. sat 18 ocak.5. haftam bugün bitti. bebeği henüz göremedik ama:))ve grip oldum maalesef iki gündür. umarım bebeğe zarar vermez... Bu arada zofranı ikinci gebeliğimde 3-4 ay sabah akşam içmiştim. korkmayım. çocuğum gayet sağlıklı.şimdilik en büyük korkum hiperemesis. yani kusmaların çoook çok olması sonucu hastanelik olma hatta kan kusma...ilk gebeliğimde hayati tehlikeye girdiğim için aldırmıştır. 2.gebelikte yine tekrarlamıştı. herkes her gebelik farklıdır diyor. bunu deneyimleyen var mı?
Aaa hatirlamaz miyim canim birlikte temmuz annelerindeydik yoksa yine birlikte ekim annelerinde miyiz :)aaa Merhaba canım hatırladn mi beni nasılsın
progestan herturlu yan etki yapiyor cnm ama vajinal olubca biraz daha azalıyor etkisi bas donmesi uyku ve bulanti yapiyorkızlar ben bişey soracaktım progestan vajinal yolla kullanıldıgındada bulantı halsizlik yapıyormu? ve gün içinde hiç bu ilacı kullanmayanlar için soruyorum bulantı bazen ..bazende sakin oluyor mu?![]()
Evet canim ama biliyorsun ben erken doğum yapıp kaybetmiştim seninkiler buyumustur dimi ne tatlıdirlar şimdi bide küçük abla olcaklar :) Allah nasip ederse öyle olcak canım ama yine aynı şekilde kaybetme ihtimalimde var bunu düşünmeyip Rabbime dayanıyorum inşallah güzel olur bu sefer sonuAaa hatirlamaz miyim canim birlikte temmuz annelerindeydik yoksa yine birlikte ekim annelerinde miyiz :)
Hayirli olsun canim hosgeldin aramiza,saglikla kavus yavruna insaAllah.merhabalar....ben de nasipse ekim annesi olacağım. 3. gebeliğim ama 2. çocuğum olacak inşallah. sat 18 ocak.5. haftam bugün bitti. bebeği henüz göremedik ama:))ve grip oldum maalesef iki gündür. umarım bebeğe zarar vermez... Bu arada zofranı ikinci gebeliğimde 3-4 ay sabah akşam içmiştim. korkmayım. çocuğum gayet sağlıklı.şimdilik en büyük korkum hiperemesis. yani kusmaların çoook çok olması sonucu hastanelik olma hatta kan kusma...ilk gebeliğimde hayati tehlikeye girdiğim için aldırmıştır. 2.gebelikte yine tekrarlamıştı. herkes her gebelik farklıdır diyor. bunu deneyimleyen var mı?
valla cnm her gebelik farklimi bilmiyorumda benim ilk gebeligim dedigin gibi her hafta bir gun hastanede yatiyordum kusmadan 8 9 kere kusuyordum 2.gebeligim durum yine ayni kusmaktan basim kalkmiyor allah yardimcimiz olsunmerhabalar....ben de nasipse ekim annesi olacağım. 3. gebeliğim ama 2. çocuğum olacak inşallah. sat 18 ocak.5. haftam bugün bitti. bebeği henüz göremedik ama:))ve grip oldum maalesef iki gündür. umarım bebeğe zarar vermez... Bu arada zofranı ikinci gebeliğimde 3-4 ay sabah akşam içmiştim. korkmayım. çocuğum gayet sağlıklı.şimdilik en büyük korkum hiperemesis. yani kusmaların çoook çok olması sonucu hastanelik olma hatta kan kusma...ilk gebeliğimde hayati tehlikeye girdiğim için aldırmıştır. 2.gebelikte yine tekrarlamıştı. herkes her gebelik farklıdır diyor. bunu deneyimleyen var mı?
Biliyorum canim cok uzulmustum ama bu sefer sevinecegiz insaAllah.Cok dikkat et canim bu sefer is mis hatta kayinvalideye gitmek yok :) Buyuduler masaAllah teyzesi 8 aylik olduk tabi duzeltilmis 6.5 ayligiz.Erken dogdular 34. haftamda preeklempsi sebebiyle dogum yapmak zorunda kaldim.Evet canim ama biliyorsun ben erken doğum yapıp kaybetmiştim seninkiler buyumustur dimi ne tatlıdirlar şimdi bide küçük abla olcaklar :) Allah nasip ederse öyle olcak canım ama yine aynı şekilde kaybetme ihtimalimde var bunu düşünmeyip Rabbime dayanıyorum inşallah güzel olur bu sefer sonu
Onceki gebeligimde de bunda da progestan bende hicbir yan etki yapmadi.Agiz yoluyla aliyorum.Hatta onceki gebeligimde ikiz oldugu icin doguma kadar kullandim.kızlar ben bişey soracaktım progestan vajinal yolla kullanıldıgındada bulantı halsizlik yapıyormu? ve gün içinde hiç bu ilacı kullanmayanlar için soruyorum bulantı bazen ..bazende sakin oluyor mu?![]()
12. Haftamda rahim ağzına dikiş atılacak canım o saatten sonra silah zoruyla bile goturemezler :) o dikiş güzel olursa Rabbiminde izniyle alırım inşallah kucağımadiyorum ama daha ne bebegimi gördüm ne kalp atışını duydum sadece kese var meydanda inşallah sağlıklı hayırlı gebelik tir hepimizin ki... maşallah canım gerçekten abla olmuşlar tamda sevilme zamanları şimdi tek mi geliyo ekim bebeği :) baya zorluk cekmissin canım ama ne güzel sonu güzel bitmiş erkende gelse ler seninleler büyümüşler çektiğin zorluğun sonu güzel bitmiş Ekim'e kadar yürüyo olurlar kardeşlerine bakıp sana yardimci olurlar :)Biliyorum canim cok uzulmustum ama bu sefer sevinecegiz insaAllah.Cok dikkat et canim bu sefer is mis hatta kayinvalideye gitmek yok :) Buyuduler masaAllah teyzesi 8 aylik olduk tabi duzeltilmis 6.5 ayligiz.Erken dogdular 34. haftamda preeklempsi sebebiyle dogum yapmak zorunda kaldim.
İnsaAllah canim Rabbim yuzunu guldursun bu sefer,saglikla kavus yavruna.Gorursun hic merak etme Rabbim buyuk :) Sorma teyzesi kucuk ablalar olacaklar insaAllah :) Bu sefer tek ahha bir ara korktuk ikiz mi diye12. Haftamda rahim ağzına dikiş atılacak canım o saatten sonra silah zoruyla bile goturemezler :) o dikiş güzel olursa Rabbiminde izniyle alırım inşallah kucağımadiyorum ama daha ne bebegimi gördüm ne kalp atışını duydum sadece kese var meydanda inşallah sağlıklı hayırlı gebelik tir hepimizin ki... maşallah canım gerçekten abla olmuşlar tamda sevilme zamanları şimdi tek mi geliyo ekim bebeği :) baya zorluk cekmissin canım ama ne güzel sonu güzel bitmiş erkende gelse ler seninleler büyümüşler çektiğin zorluğun sonu güzel bitmiş Ekim'e kadar yürüyo olurlar kardeşlerine bakıp sana yardimci olurlar :)
çok teşekkür ederimCanim kişisel bilgilerine git orda tahmini doğum tarihini yaz
Amin inşallah hepimizin sonu güzel olur canim sağ salim kavusalim bebislerimize:) sağ olan büyüyor diyorlar ya canım çocuk bereket huzur mutluluk ikizde olsa tekte olsa Allah acılarını gostermesin yeter ki bi şekilde yetiştirilirİnsaAllah canim Rabbim yuzunu guldursun bu sefer,saglikla kavus yavruna.Gorursun hic merak etme Rabbim buyuk :) Sorma teyzesi kucuk ablalar olacaklar insaAllah :) Bu sefer tek ahha bir ara korktuk ikiz mi diye![]()
valla cnm her gebelik farklimi bilmiyorumda benim ilk gebeligim dedigin gibi her hafta bir gun hastanede yatiyordum kusmadan 8 9 kere kusuyordum 2.gebeligim durum yine ayni kusmaktan basim kalkmiyor allah yardimcimiz olsun
Bende sabahlari cok zor kalkiyorum.Aksama kadarda pilim bitiyo ama gece yatinca uykum kaciyor,zor daliyorum.Gece yatmak bilmiyorum sabah kalkmakKozlarbbende öyle uyukluyorum ki anlatamam şuanda mesela oglumun okumasini dinliyorum ama içim uyuyor