- 18 Şubat 2013
- 976
- 71
- 118
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Inan ki bende ole olurum bi bos gebelikten sonrakalp atisi duymak cok onemli bnm icinİnşallah canım hemencecik duyarsın biz gördük ama o bile yetti daha 2.7 mm imiş doktor nefesini tut diyor heyecandan çok tutmuşum doktor al kız nefes al diyor
EvetAyy ilk miydi senin
Canım normal merak etme . O kalp atacak allahın izniyleSlm arkadaşlar bnde ekim annesiyim inşallah dün Dr a gittik 6+1 ve 11 mm kese göründüğünü söyledi kalp atışı için haftaya çarşamba gelmemi istedi son adet tarihim 15 ocak kalp atışı duyulmamasi normal mi sizce Rabbim bebişlerimizi saga salim almak nasip etsin
Canım çalışmıyosanyat uyu ya:)Yarin doktora gidecegim, keseyi gorebilmeyi ve kalp atisini duyabilmeyi heyacanla bekliyorum. Oyleki heyecandan sabahlari zorla kalkan ben, pat diye 6.00 da gozlerimi aciyorum.
Canım çalışmıyosanyat uyu ya:)
Ben şuan kusmamak için elma falan yiyorum. İşe nasıl gidicem allah bilir
Yaaa canim bende senin gibi oldum sabah erkenden uyaniyorum heycannan uyuyamiyorum 27 si doktora gidicektim ama dayanamadim bu gun gidicem insallah kalp atislarini duyarimCanim calisiyorum. Ama normalde zorla uyanirdim, 1 haftadir icimi kaplayan heyecanla erkenden gozlerimi aciyorum. Birde ne bulanti ne de bas donmesi belirtisi var henuz.
Yani normal biter böyle böyle bulantı olmaz koku olur o olmaz üşüme olur canin bisey çeker belin agrir göğüs ler kasinir uykun olur mutlaka bir yerden ben burdayimder 18.20 haftalarda karnina tiklarsin oda tiklar burdayim bende dün iyiydim ama koku olayı midemi mahvetti ama iştahsizim bu sabahçikolata yi kaşık kaşık yedim ama dün çok kokuyodukizlar gece gece aklima birsey takildi. ben 2 haftadir sürekli bulantisi olan biri 3 gündür hic bir bulantim olmuyo iyce telaslandim bugün. hersey yolunda olmaya bilirmi :/ sizce normalmi gercekten gün boyu bitmek bilmeyen bulantilarim 3 gündür yok oldular
Erken alttan olmadikca gorunmeye bilir hayırlısıYaaa canim bende senin gibi oldum sabah erkenden uyaniyorum heycannan uyuyamiyorum 27 si doktora gidicektim ama dayanamadim bu gun gidicem insallah kalp atislarini duyarim
Alttan bakicaz insallah duyarizErken alttan olmadikca gorunmeye bilir hayırlısı
Insallah duyarsin Canim.Yaaa canim bende senin gibi oldum sabah erkenden uyaniyorum heycannan uyuyamiyorum 27 si doktora gidicektim ama dayanamadim bu gun gidicem insallah kalp atislarini duyarim
Aman bulunmasın bu bulantı öyle kötü bir seyki kussan bile rahatlamiyorsun böyle olsun ne güzelGünaydın kızlar
Doktora gitmeme , 5 gün var daha . Daha da var . Midemde bulanmıyor. Bulansaydı ıyıydı yaw her sabah bulandımı bulanacakmı dıye kalkıyorum
![]()
Camım ne guzel yaCanim calisiyorum. Ama normalde zorla uyanirdim, 1 haftadir icimi kaplayan heyecanla erkenden gozlerimi aciyorum. Birde ne bulanti ne de bas donmesi belirtisi var henuz.
ahahajshahsgsf
H
ahahajshahsgsf
Dun sadece kahvaltıda tost yedim
Aksam zorla bir muz
O kadar![]()
benim de bulantım yok hiç