• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
kizlar gece gece aklima birsey takildi. ben 2 haftadir sürekli bulantisi olan biri 3 gündür hic bir bulantim olmuyo iyce telaslandim bugün. hersey yolunda olmaya bilirmi :/ sizce normalmi gercekten gün boyu bitmek bilmeyen bulantilarim 3 gündür yok oldular

Slm arkadaşlar bnde ekim annesiyim inşallah dün Dr a gittik 6+1 ve 11 mm kese göründüğünü söyledi kalp atışı için haftaya çarşamba gelmemi istedi son adet tarihim 15 ocak kalp atışı duyulmamasi normal mi sizce Rabbim bebişlerimizi saga salim almak nasip etsin
Canım normal merak etme . O kalp atacak allahın izniyle

Yarin doktora gidecegim, keseyi gorebilmeyi ve kalp atisini duyabilmeyi heyacanla bekliyorum. Oyleki heyecandan sabahlari zorla kalkan ben, pat diye 6.00 da gozlerimi aciyorum.
Canım çalışmıyosanyat uyu ya:)

Ben şuan kusmamak için elma falan yiyorum. İşe nasıl gidicem allah bilir

Canim calisiyorum. Ama normalde zorla uyanirdim, 1 haftadir icimi kaplayan heyecanla erkenden gozlerimi aciyorum. Birde ne bulanti ne de bas donmesi belirtisi var henuz.
Yaaa canim bende senin gibi oldum sabah erkenden uyaniyorum heycannan uyuyamiyorum 27 si doktora gidicektim ama dayanamadim bu gun gidicem insallah kalp atislarini duyarim

kizlar gece gece aklima birsey takildi. ben 2 haftadir sürekli bulantisi olan biri 3 gündür hic bir bulantim olmuyo iyce telaslandim bugün. hersey yolunda olmaya bilirmi :/ sizce normalmi gercekten gün boyu bitmek bilmeyen bulantilarim 3 gündür yok oldular
Yani normal biter böyle böyle bulantı olmaz koku olur o olmaz üşüme olur canin bisey çeker belin agrir göğüs ler kasinir uykun olur mutlaka bir yerden ben burdayimder 18.20 haftalarda karnina tiklarsin oda tiklar burdayim bende dün iyiydim ama koku olayı midemi mahvetti ama iştahsizim bu sabahçikolata yi kaşık kaşık yedim ama dün çok kokuyodu

Günaydın kızlar
Doktora gitmeme , 5 gün var daha . Daha da var . Midemde bulanmıyor :kk77: . Bulansaydı ıyıydı yaw her sabah bulandımı bulanacakmı dıye kalkıyorum :KK22:

Canim calisiyorum. Ama normalde zorla uyanirdim, 1 haftadir icimi kaplayan heyecanla erkenden gozlerimi aciyorum. Birde ne bulanti ne de bas donmesi belirtisi var henuz.
Camım ne guzel ya
Benim iki üç gün önce başladı. Berbat birsey hiç başlamasaydı keske

H

ahahajshahsgsf
:KK48::KK48::KK48:

Dun sadece kahvaltıda tost yedim
Aksam zorla bir muz
O kadar :KK4:

benim de bulantım yok hiç

Sabah domates salata peynır yumurta ekmek yedım .
Tek derdım su'dan tıksınmem arkadas ya of nerede 3 lt ıccıcem bugun hedef koydum oglene kadar 1.5 lt ıcmem gerek dıye bakalım ıcebılcem mı ?

Melek kız ıkı bulansaydık ıyıydı be canım ! :mad:

Back
X