• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Sabah domates salata peynır yumurta ekmek yedım .
Tek derdım su'dan tıksınmem arkadas ya of nerede 3 lt ıccıcem bugun hedef koydum oglene kadar 1.5 lt ıcmem gerek dıye bakalım ıcebılcem mı ?

Melek kız ıkı bulansaydık ıyıydı be canım ! :mad:
ben o kadar önemsemiyorum doktorum normal dedi ve ablamda ilk çocugunda hiç bulantı çekmedi herkeste aynı olmazmış herkes bulanmak zorunda değilmiş

ben o kadar önemsemiyorum doktorum normal dedi ve ablamda ilk çocugunda hiç bulantı çekmedi herkeste aynı olmazmış herkes bulanmak zorunda değilmiş
Daha oncekı gebelıklerımde mıdem bulanırdı hanı hafıften hafıften de olsa olurdu ara sıra sımdı oyle degıl
bıde bu sabah blogcuannenın ıg okudum oncekı paylasımlarında , bulantı olan hamılelık dusuk rıskını bertaraf edermıs huylandım fena

Daha oncekı gebelıklerımde mıdem bulanırdı hanı hafıften hafıften de olsa olurdu ara sıra sımdı oyle degıl
bıde bu sabah blogcuannenın ıg okudum oncekı paylasımlarında , bulantı olan hamılelık dusuk rıskını bertaraf edermıs huylandım fena

bence çok takıyorsun biraz kafanı rahat tut bence

Bi bulanmayan @deha123 ve ben miyim acaba :KK25:

Bızde bulanmak ıstıyoruz valla galıba :KK37::confused:
bende sizdenim benimde hiç midem bulanmıyor.tek belirtilerim arada kasıklarım ağrıyordu 2 gündür ağrımıyor.göğüslerim acıyor belim ağrıyor bide bazen ani hareketlerde bulunmamaya çalışıyorum ama sabah kalktığımda gözlerim kararıyor bazen oturduğum yerden kalktığımda da kararıyor.şuanlık bu kadar belirti var.bebeğim iyi olsun yeterki herşeyi çekmeye razıyım.

günaydın kızlar size bişey sorcam. iki gündür ayağa kalktığımda öksürdüğümde falan kasıklarımda inanılmaz batmalar ve kasılmalar yaşıyorum. sonra geçiyo 10 sn anca sürüyo. ama iki büklüm oluyorum. bir de uykumda pozisyon değiştirirken batıyo. bunları yaşayan var mı ?

bu sabah doktora gttım kontrole. hersey normal dedi. fakat ben kasıklarımda batma seklınde agrılar oluyor dedim. kanamam fln da yok. kasık agrılarının azaltılması için progestan verdi. bana hiç normalmıs gıbı gelmedi durumum. cunku cok agır bi ilaç. bi sürü yan etkisi var. içmesem nolur ki.

bu sabah doktora gttım kontrole. hersey normal dedi. fakat ben kasıklarımda batma seklınde agrılar oluyor dedim. kanamam fln da yok. kasık agrılarının azaltılması için progestan verdi. bana hiç normalmıs gıbı gelmedi durumum. cunku cok agır bi ilaç. bi sürü yan etkisi var. içmesem nolur ki.
çoğu insan kullanıyor canım çok bi yan etkisi yok bence..

Ay kızlar demın aldıgım habere gore 29 subatta benım toplantım varmıs
sonrakı gun esım calısıyor, 2 martta kayınvalıdem umreden gelıyor benım doktor ısı kaldımı 5 marta of ya :KK17:

Bende kullaniyorum hap olarak alinca bas donmesi yapiyor doktor dunyan yerinden kayacak gibi olacaksin ama problem degil demisti fitil kullanirsan o yapmiyormus doktorun verdiyse elbet bildigi vardir cnm bence kullan olmazsa doktora sorup fitile
cevirirsen o bas donmesi yapmiyomus

ben de progestan kullanıyorum son 4 gün kaldı bitmesine ama batmalar ağrılar ara ara devam ediyo. dediğin gibi yan etkisi çok. ama yine de kullan benim de kanamam bitince kullanasım gelmedi ama insanın içi de rahat etmiyo kullanmadığında.

Günaydın kızlar
Doktora gitmeme , 5 gün var daha . Daha da var . Midemde bulanmıyor :kk77: . Bulansaydı ıyıydı yaw her sabah bulandımı bulanacakmı dıye kalkıyorum :KK22:
Benim de midem bulanmiyor ara ara bulanti oluyor ama daha cok tiksinme oluyor ama herkeste bulanti olmazmis ki benim cevremde var hic bulantisi bas donmesi olmadan doguran bence kafaniza takmayin :-)

Bende kullaniyorum hap olarak alinca bas donmesi yapiyor doktor dunyan yerinden kayacak gibi olacaksin ama problem degil demisti fitil kullanirsan o yapmiyormus doktorun verdiyse elbet bildigi vardir cnm bence kullan olmazsa doktora sorup fitile
cevirirsen o bas donmesi yapmiyomus
sizin kanamanız fln oldu mu hiç. yada kasık ağrıları.

ben de progestan kullanıyorum son 4 gün kaldı bitmesine ama batmalar ağrılar ara ara devam ediyo. dediğin gibi yan etkisi çok. ama yine de kullan benim de kanamam bitince kullanasım gelmedi ama insanın içi de rahat etmiyo kullanmadığında.
benım hıc kanamam olmaıd daha önce. ıcınce ya olursa dıye korkuyorum bende. öyle seyler okudum cunku. aklım karıstı.

Slm arkadaşlar bnde ekim annesiyim inşallah dün Dr a gittik 6+1 ve 11 mm kese göründüğünü söyledi kalp atışı için haftaya çarşamba gelmemi istedi son adet tarihim 15 ocak kalp atışı duyulmamasi normal mi sizce Rabbim bebişlerimizi saga salim almak nasip etsin
Benim de 15 ocak 7. Haftada net duyulabiliyor bence 1 hafta sonra gidin.

Back
X