- 31 Ağustos 2015
- 1.884
- 2.027
- 83
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Simdi geldim doktordan kesey gorduk ama kalp atislarini duyamadik doktor 1 hafta sonra gel kalp atislarini duyalim ama ben 10 gun sonra gidicem 5+5 gunluk hamileyim ve kese 8 .7 mm olçudedi insallah bir sorun cikmaz pit pitlari hepimiz bir an once duyarizruziyye cnm insallah guzel haberlerle gel bende cumartesiyi bekliyorum ama dr cumarteside giremiycez ben kesenin durumuna bakicam dedi bos gebelikten dolayi ben riskli gebelige giryomusum o yuzden daha temkinli ilerliyoruz diger hafta kalp atisi dedi daha da o kadar cok var ki
.Simdi geldim doktordan kesey gorduk ama kalp atislarini duyamadik doktor 1 hafta sonra gel kalp atislarini duyalim ama ben 10 gun sonra gidicem 5+5 gunluk hamileyim ve kese 8 .7 mm olçudedi insallah bir sorun cikmaz pit pitlari hepimiz bir an once duyariz
kizlar gece gece aklima birsey takildi. ben 2 haftadir sürekli bulantisi olan biri 3 gündür hic bir bulantim olmuyo iyce telaslandim bugün. hersey yolunda olmaya bilirmi :/ sizce normalmi gercekten gün boyu bitmek bilmeyen bulantilarim 3 gündür yok oldular
Yarin doktora gidecegim, keseyi gorebilmeyi ve kalp atisini duyabilmeyi heyacanla bekliyorum. Oyleki heyecandan sabahlari zorla kalkan ben, pat diye 6.00 da gozlerimi aciyorum.
Keşke günler gecti ben gene basladım huylanmaya eşelenmeye![]()
5 hafta 2 günlüktüKese ne kadardı peki canım
aaaa canım seninle hemen hemen aynıyız :) ben de haftaya cumartesi gitcem. kese 5+2 di. acaip heyecanlıyım. biz de 6+2 yiz bugün. zaman çabuk geçse keşkecanım benimde doktorum 5+2 iken gittim keseyi gördük 7+2 iken kalp atışlarını duymaya çağırdı ve daha 1 hafta var zaman geçmiyor çok sabırsızlanıyorum meleğimin kalp atışlarını duymak için. bugün 6+2 yiz :)Rabbim hepimize kalp atışlarını duymayı bebeklerimizin sağlıklı olduğunu duymayı nasip etsin inşallah
Merhaba kızlar bende Aran'ıma katıldım
5+3 teyim. Gecen hafta kasık Ağrı'larım vardı. Şuan hiç birsey yok sadece göğüslerim ağırlaştı , biraz uyku ve bazı sabahlar midem kazınıyor okadar . Bu 2. Hamileliğim ilk hamileliğim de 25. Hafta etken doğum yaptım ikizlerimi kaybettim . Onlarda cok yoğun yasıyordum sürekli kusma vs. Gerçi bu sefer tek belki ondandır ama insan bir tedirgin oluyor işte . Daha keseyi de göremedim bu cuma randevum var insallah görürüm . Rabbim hepimize sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin insallah
ay çatlicam ya meraktanBeni de 7. haftada çağırdı canım
zararlı olsa doktorlar çağırmaz heralde canım bence olmaz öyle şey.Ultrason zararlı mı arkadaşlar? 2 haftada bir doktora gitmek çok mu?
Arkadaşım var hamile ayda bir gidiyormuş çok iyi bişi değil dedi durdu dünzararlı olsa doktorlar çağırmaz heralde canım bence olmaz öyle şey.
Radyasyon yaydığı için gitmeyin deniliyor ama telefonlarımız sürekli elimizde o daha cok radyasyon yayıyor ben sıkıntı olacağını düşünmüyorum ama ayda bi kez gidilirse problem olmazUltrason zararlı mı arkadaşlar? 2 haftada bir doktora gitmek çok mu?
Benim agrim olmadi fakat afedersin silindikce kahverengi lekeler oluyordu pecetede o yuzden kullandim ve kesti maasallahsizin kanamanız fln oldu mu hiç. yada kasık ağrıları.
Eminim her şey yolundadır, bulantı gebeliğin olmazsa olmaz şartı değil ki =) Bence bulantı yokken mis gibi rahat rahat yiyin için =)
Sormayın ya, yarın akşam ben de doktora gideceğim. O kadar heyecanlıyım ki! Geçen hafta Cuma günü 4 mm idi, yarın 10-11 mm olması gerekiyor, acaba içinde embriyo da görebilecek miyim? Kafamda deli sorular yahu. Hiç uyuyamıyorum. Aynen sizin gibi sabahın köründe zıpkın gibi gözlerimi açıyorum, öğleden sonra da işyerinde gözlerim kapanmaya başlıyor =) Ama içimde güzel hisler var, Allah inşallah hayra çıkarır, inşallah hakkımızda hayırlısını verir, sağlıkla kucağımıza almayı kısmet eder.. Yarın akşam neler olacakdeha123 bakalım..
Bir de ben varım! Bir zerrecik kusmadım! İlk başta azıcık bozuluyordum bulantı/baş dönmesi olmamasına da anneme sordum, annemde de hiç olmamış ne bana ne de kardeşime hamileyken. Şanslıyız galiba şekerim =)
İnşallah öyleyizdir.. =))
Mümkün olsa eve bir tane ultrason cihazı alacağım geceden sabaha kendimi takip edeceğim. Aynı stresler, panikler bende de var. Ne bu acaba kontrol manyaklığı mı? Kontrol edemediğimiz için huzursuz oluyoruz acaba? Ben genelde kişisel/profesyonel hayatımda hiçbir şeyi akışına bırakamam ama bunu (e haliyle) bırakmak zorunda kaldığım için bu huzursuzluğum galiba. Bilemiyorum.. Yarın kontrol var, öğlen kan vermeye gideceğim, beni de ekleyin dualarınıza hemşireler, inşallah güzel haberler alırız..
ben de kasık ağrısı var da mide bulantısı bugün başladıBen duygu değişimi ve kasık ağrrısı dışında pek gebelik belirtisi yaşamadım mide bulantısı baş dönmesi yeni yeni başlıyor her gebelik özeldir canım sadece herkeste ortak okuduğum bişi var kasık ağrısı
bence hiç kimseye kulak asmayalım. bana da arkadaşlarım neler neler diyor ama boşver. doktora güvenmek en önemlisi. bu ayın dışında 15 günde bir olacağını sanmıyorum bir de son aylarda sık gideceğiz o kadar.Arkadaşım var hamile ayda bir gidiyormuş çok iyi bişi değil dedi durdu dün
Ultrason o kadar zararli olsa doktor bence randevu vermez ki 2 haftada bir benim doktorum telefondan uzak dur dedi gunde yarim saat en cok radyasyon yayan cihaz sonucta ve pc de ultraviyole isinlar gonderiyor o da bizler icin cok zararli ben gun icinde sabah sadece buraya bakiyorum tamam pc artik acmiyorum bileUltrason zararlı mı arkadaşlar? 2 haftada bir doktora gitmek çok mu?
Hemşirecim dualarımız seninle de inşallah
Herşey yolundadır inşallah , ben senin tam tersin herşeyi akışına bırakıyorum
Pazartesi günü ilk kontrolüme gideceğim, ama tırsmaya başladım ben de ufak ufak