• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
P pinas canımmm Allah Razı olsun senden , gönlüne göre versin inşallah
O yulaf ezmesi çok iyi geldi :KK55::KK54::KK76::KK49:
Bağırsaklarım çalışmak değil bütün gün tam mesai yaptı :KK47:

Yemesi çok zevksiz canan Karatay diyor ya eskiden atlar yerdi yulafı, ondan mı etkilendim bilmiyorum zar zor yuttum dün de bugün de.. Biraz ara veririm bundan sonra haftada 1 yesem iyidir
Çok saol canım benim :KK15::KK37::KK36:
ya ben hamile kalmadan önce yerdim severek hamile olunca yemekten korktum niyeyse. başlayayım. canım onun üzerine sütü koyunca bekle 10-15 dk iyice yumuşuyor. bi de ben fındıklısını alıyorum lifalif içinde ceviz, kuru üzüm de koyuyorum çok güzel oluyor.
yalnız ishal yapmasın, sanırım ishal durumu pek iyi gelmiyomuş niyeyse bilmem.

Benim agrim olmadi fakat afedersin silindikce kahverengi lekeler oluyordu pecetede o yuzden kullandim ve kesti maasallah
aaa seninde mi oldu, benim de oldu hatta kırmızı bile geldi. iğne verdi doktor. yalnız takip ettim de adet günüme 2 gün kala geldi bir de adet olmam gereken tarihte geldi sonra kesildi. düşük tehliken var demişti doktor çok ağladım ama maşallah bu hafta hiç gelmedi

P pinas canımmm Allah Razı olsun senden , gönlüne göre versin inşallah
O yulaf ezmesi çok iyi geldi :KK55::KK54::KK76::KK49:
Bağırsaklarım çalışmak değil bütün gün tam mesai yaptı :KK47:

Yemesi çok zevksiz canan Karatay diyor ya eskiden atlar yerdi yulafı, ondan mı etkilendim bilmiyorum zar zor yuttum dün de bugün de.. Biraz ara veririm bundan sonra haftada 1 yesem iyidir
Çok saol canım benim :KK15::KK37::KK36:

:):) Çok sevindim yahu, kabızlık derdi berbat bir şey.
İçine muz/elma doğrasan ya da bir kaşık pekmez filan eklesen belki daha lezzetli gelir.

Merhaba canım Hoşgeldin Aramıza , hayırlı olsun sağ salim kucağına alırsın inşallah bu sefer , kızların şefaatçiniz olacak inşallah üzme kendini ..
Ne güzel bulantın yokmuş ne mutlu olmaz inşallah , benim ilk hamileliğimde bişeyim yoktu arada kokuya duyarlı oluyordum o da nadiren , herkes aman yemek pişiyor sen uzaklaş , aman yemem yedin Bulaşık Yıkama miden bulanır derdi ben de tık yoktu şimdi 6. Haftada başladı , hayırlısıyla 3. Ayın bitmesini bekliyorum 3. Ayın sonunda azalıyor sanırım , 9 ay bulantı yaşayanlar da var inşallah geçer bizim ya

Saol canımmm
Haklısın tabi her hamilelik farklı oluyormus. Bir yandan seviniyor insan bir yandan da ister istemez bir önceki hamilelikle kıyaslanıyor aslında yapmamak lazım. İnsallah geçer Seninde bulantın canımm :)

ya ben hamile kalmadan önce yerdim severek hamile olunca yemekten korktum niyeyse. başlayayım. canım onun üzerine sütü koyunca bekle 10-15 dk iyice yumuşuyor. bi de ben fındıklısını alıyorum lifalif içinde ceviz, kuru üzüm de koyuyorum çok güzel oluyor.
yalnız ishal yapmasın, sanırım ishal durumu pek iyi gelmiyomuş niyeyse bilmem.

Yok canım ishal yapmadı affedersin 5 gündür çıkmıyordum , ona yardımcı oldu.. Ben kahvaltılık gevrek çok seviyorum kellogs vardı kırmızı Meyveli ilk hamileliğimde onu severek yiyordum şimdi tatlı Herşeyden tiksindim o da az da olsa tatlıydı hiç yeltenmedim yemeye, yulafı pişirerek yedim üzerine de Kayısı ceviz tarçın kuru üzüm serptim onlar olmasa hiç yiyemezdim herhalde
Eğer seni ishal yapıyorsa yeme , ben de ishal gebelikte iyi değil diye biliyorum

Gunaydin kizlarr bulantidan anneme taşındım oglumla cumaya kadar ayaga bile kalkamiyorum bulantidan cuma doktor kontrolunu bekliyorum serumla biraz rahatlarim insallah bulanti hem iyi. Hemde kotu birde cocugunuz varsa allah yardimciniz olsun

Yok canım ishal yapmadı affedersin 5 gündür çıkmıyordum , ona yardımcı oldu.. Ben kahvaltılık gevrek çok seviyorum kellogs vardı kırmızı Meyveli ilk hamileliğimde onu severek yiyordum şimdi tatlı Herşeyden tiksindim o da az da olsa tatlıydı hiç yeltenmedim yemeye, yulafı pişirerek yedim üzerine de Kayısı ceviz tarçın kuru üzüm serptim onlar olmasa hiç yiyemezdim herhalde
Eğer seni ishal yapıyorsa yeme , ben de ishal gebelikte iyi değil diye biliyorum
daha hiç yemedim ishal yapmıyor normalde ama çok çalıştırıyor. şimdilik çıkıyorum tuvalete sorun yok. ama özledim tadını yarın yiyeyim. bi de laktozsuz sütle yiyorum hiç gaz yapmıyor.:KK15:

Ay kızlar demın aldıgım habere gore 29 subatta benım toplantım varmıs
sonrakı gun esım calısıyor, 2 martta kayınvalıdem umreden gelıyor benım doktor ısı kaldımı 5 marta of ya :KK17:

Bende 5martta gidicem durumum o gün kesinleşecek inşallah ikimizde güzel haberlerle döneriz canım, sen hangi şehirdesin.

Bende 5martta gidicem durumum o gün kesinleşecek inşallah ikimizde güzel haberlerle döneriz canım, sen hangi şehirdesin.
Bende ıstanbuldayım
valla randevunun ertelenmıs olmasına sok oldum ama yapcak bıseyım yok hastanec ok uzak tek basıma gıtsemde donusum cok zor olacak, o sebeble 5 martta gıtmem lazım dıger gunlerde esım yok , esım varken ben ızın alamıyorum
fılan falan ıros ınsallah guzel haberle donerız bıze kadar herkes kı bana kadar herkes kalp atıslarınıd uymus olacak bu benı cok gerecektır tedırgın olucam kesın ama yapcak bısey yok

Sen nerdesın irosss irosss

Bi bulanmayan @deha123 ve ben miyim acaba :KK25:

Bızde bulanmak ıstıyoruz valla galıba :KK37::confused:
C bende iyle diyordum.midem hiç bulanmiyo ay bugün sabah kaltim bilandi az kahvaltı yedim hemen çıkardım öldüm cnm çok kötü resmen kaburgalarim çıkacaktı bulanmasi kızlar kolay geçsin hamileliklerimiz

C bende iyle diyordum.midem hiç bulanmiyo ay bugün sabah kaltim bilandi az kahvaltı yedim hemen çıkardım öldüm cnm çok kötü resmen kaburgalarim çıkacaktı bulanmasi kızlar kolay geçsin hamileliklerimiz
kız darısıda basıma dermısın :KK76:

Sabahtan berı ne kadar su ıctınız a kızlar soyleyın bakım :KK17:

Simdi geldim doktordan kesey gorduk ama kalp atislarini duyamadik doktor 1 hafta sonra gel kalp atislarini duyalim ama ben 10 gun sonra gidicem 5+5 gunluk hamileyim ve kese 8 .7 mm olçudedi insallah bir sorun cikmaz pit pitlari hepimiz bir an once duyariz

Gözün aydın canım kesenin boyu güzel sorun çıkacağını sanmıyorum inşallah kalp atışınıda duyacaksın, seninle de aynı gün gidicez ozaman doktora Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin

Bende ıstanbuldayım
valla randevunun ertelenmıs olmasına sok oldum ama yapcak bıseyım yok hastanec ok uzak tek basıma gıtsemde donusum cok zor olacak, o sebeble 5 martta gıtmem lazım dıger gunlerde esım yok , esım varken ben ızın alamıyorum
fılan falan ıros ınsallah guzel haberle donerız bıze kadar herkes kı bana kadar herkes kalp atıslarınıd uymus olacak bu benı cok gerecektır tedırgın olucam kesın ama yapcak bısey yok

Sen nerdesın irosss irosss

bu gibi durumlar için yakındaki bir hastaneden bir doktor da ayarlasan, kendi doktoruna 1,5 ayda bir gidersin, bu tarz merak için de yakındaki doktoruna gidersin, hem özellikle ilerleyen zamanda gerekli testleri falan yakındaki hastanede yaptırırsın daha iyi olmaz mı?

Kizlar merhaba. 4 yasinda biz kizim var. 2. Hamileligimdeyim. Bugun ilk defa dr a gittim kese olusmus 2 hafta sonra kalp atislarini duyucaz insallah. Yalniz sag tarafimda bi kist varmis 4cm. Simdiye kadar hic kist problemi yasamadim. Buy7k ihtimal gebelige bagli kist dedi. Genelde 3.ayina kadar kendine kendine kayboluyomus. Takip edilicek. Biraz karin agrim var bundanmis demek. Biraz uzuldum acikcasi. Ne diyosunuz. Varmi ayni durumu yasayan

bu gibi durumlar için yakındaki bir hastaneden bir doktor da ayarlasan, kendi doktoruna 1,5 ayda bir gidersin, bu tarz merak için de yakındaki doktoruna gidersin, hem özellikle ilerleyen zamanda gerekli testleri falan yakındaki hastanede yaptırırsın daha iyi olmaz mı?
Zaten ekstra kesın bı dr bulmam lazıma ma suanda korkuyorum baaska bırıne gıtmeye dogrusu , gecen hafta kese vardı cumartesı gel dedı sonra dedı ben yokum sen pazartesı gel garantı olsun ama sımdı ıs durumumdan oturu oda olmayacak 4 marta randevu aldım cuma gunune.
Ama testler ve tahlılerı orada yaptıramam o adamda ınsallah devam etmeyı dusunuyorum bakalım bılmıyorum sımdı baska bırıne gıtsem dıs gebelık fılan zaten burnumdan getırdıler 3 haftadır yenıden bır tane olumsuz bısey duymak ıstemıyorum ama

Kizlar merhaba. 4 yasinda biz kizim var. 2. Hamileligimdeyim. Bugun ilk defa dr a gittim kese olusmus 2 hafta sonra kalp atislarini duyucaz insallah. Yalniz sag tarafimda bi kist varmis 4cm. Simdiye kadar hic kist problemi yasamadim. Buy7k ihtimal gebelige bagli kist dedi. Genelde 3.ayina kadar kendine kendine kayboluyomus. Takip edilicek. Biraz karin agrim var bundanmis demek. Biraz uzuldum acikcasi. Ne diyosunuz. Varmi ayni durumu yasayan

ilk hamileliğimde doktorum kist var demişti.
haberin olsun diye söylüyorum, bir sorun olduğundan değil demişti,
hatta başka doktora gidersin, seni panikletir, sen bana güven demişti :)

doğumdan sonra bir türlü jinekolojik muayeneye gidemedim, erteleye erteleyene yeniden gebelik için gidicem, gene kaldı o iş :)

Zaten ekstra kesın bı dr bulmam lazıma ma suanda korkuyorum baaska bırıne gıtmeye dogrusu , gecen hafta kese vardı cumartesı gel dedı sonra dedı ben yokum sen pazartesı gel garantı olsun ama sımdı ıs durumumdan oturu oda olmayacak 4 marta randevu aldım cuma gunune.
Ama testler ve tahlılerı orada yaptıramam o adamda ınsallah devam etmeyı dusunuyorum bakalım bılmıyorum sımdı baska bırıne gıtsem dıs gebelık fılan zaten burnumdan getırdıler 3 haftadır yenıden bır tane olumsuz bısey duymak ıstemıyorum ama

ben de 4 marta aldım ilk randevumu :)

Back
X