• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Herşey nasip kısmet bende şimdi geldim doktordan benimde kesem gelişmemiş güya 9 haftalık hamileyim ama içeride kimseler yok isyan etmek yakışmaz. Her gün aç karnına pekmez bal 2 yumurta her gün bir bardak süt bir kase yoğurt sağlıklı olan herşeyi yedim 6 ilaç içtim her gün.karnım da seyiriyordu herhalde artık herşey yoluna girmiştir kalbini duyarız dedim dualarla gittim ve sonuç bu.haftaya randevum var fakat doktor %90 boş gebelik dedi kese 5 haftalık haftaya bir mucize olur mu bilmem ama artık üzülmüyorum üzülsek noluyor herşey Allahın elinde.Ondan gelen başım üstüne.Sizde üzülmeyin sakin olun dua edin Allahtan ümit kesilmez belki herşey yolundadır oda olmadı Rabbim size de bana da inşallah yine hayırlı sağlıklı bebekler nasip eder...
Bende sızın gıbı neler neler yaptım neler yedım ama durum degısmıyor
ben kendımden umıdı kestım demın sıgara bıle ıctım 1 ay sonra ıcım kotu oldu ama yapcak bısey yok. Hayırlısıyla ınsallah yolumuz acık olsun bundan sonra
ben haftayamı gıtmelıyım cuma mı bılemıyorum cunku bana kalırsa kendılıgınden dusmesını beklememek gerekıyor . Bılemıyorum korkuyorumda sanırım fızyolojık olarak

Bende sızın gıbı neler neler yaptım neler yedım ama durum degısmıyor
ben kendımden umıdı kestım demın sıgara bıle ıctım 1 ay sonra ıcım kotu oldu ama yapcak bısey yok. Hayırlısıyla ınsallah yolumuz acık olsun bundan sonra
ben haftayamı gıtmelıyım cuma mı bılemıyorum cunku bana kalırsa kendılıgınden dusmesını beklememek gerekıyor . Bılemıyorum korkuyorumda sanırım fızyolojık olarak
Amin amin inşallah bana doktorum haftaya salı verdi randevu bu durumda bir hafta beklenmesi gerekiyormuş sizde 1 hafta bekleyin bence nasip belli mi olur ikimize de Rabbim yardımcı olsun...

Amin amin inşallah bana doktorum haftaya salı verdi randevu bu durumda bir hafta beklenmesi gerekiyormuş sizde 1 hafta bekleyin bence nasip belli mi olur ikimize de Rabbim yardımcı olsun...
Sızın haftanızda buyukmus 7+6 bugun ben hıc sanmıyorum ama sanırım beklemek daha ıyı ben cok fazla gel gıt yapmak ıstemedım hastane masallah sehırler arası gıbı bıze ama bakalım nasıl olacak
pazartesı gel salı gunu sonlandırırız bırsey degısmezse ama kendınızı hazırlayın dedı adam bıle umutlu degıl bu sefer zaten kesem cok kucuk
sızın olcunuz ne buaraad

CuteMom CuteMom Byn_Ckc Byn_Ckc msjlarınızı okudum... hakkınızda hayırlı ne ise o olsun.. inş sağlıkla annelik duygusunu tadabilirsiniz.. benim 3. hamileliğim olmasına rağmen içimde büyük tarifsiz bi acı var kimseye bişey demek gelmiyor içimden.. allah kimseye yaşatmasın... hamdolsun benim iki evladım var rabbim onlarla sınamasın.. szinde bu günleriniz geçer mazide kalır inş...

Sızın haftanızda buyukmus 7+6 bugun ben hıc sanmıyorum ama sanırım beklemek daha ıyı ben cok fazla gel gıt yapmak ıstemedım hastane masallah sehırler arası gıbı bıze ama bakalım nasıl olacak
pazartesı gel salı gunu sonlandırırız bırsey degısmezse ama kendınızı hazırlayın dedı adam bıle umutlu degıl bu sefer zaten kesem cok kucuk
sızın olcunuz ne buaraad

2015 AĞUSTOS AYINDA HAMİLE OLDUGUMU ÖĞRENDİM EYLÜL AYINDA KONTROLE GİTTİĞİMDE KESEMİN GELİŞMEDİĞİNİ VE BEBEK OLMADIGINI ÖĞRENDİM VE ERTESİ GÜN KÜRTAJ OLDUM O ZAMAN ÖYLE ÇOK ÜZÜLDÜM AĞLADIM Kİ SONRA DAHA SAĞLIKLI BESLENMEYE BAŞLADIM HERGÜN DUA ETMEYE BAŞLADIM VE SADECE 1 AY KORUNDUK SADECE DUA ETTİK VE 26 OCAKTA TAMDA BAT GÜNÜ HAMİLE OLDUGUMU ÖĞRENDİM VE KÜRTAJDAN SONRA FOLİK ASİTİ BIRAKMADIM VE EKSTRADAN ARI SÜTÜ KULLANDIM RAHİM KOLAY TOPARLANSIN DİYE SİZDE ÜZÜLMEYİN DİYEMEM AMA İSYAN ETMEYİN VE BOL BOL DUA EDİN RABBİM TEKRAR YÜZÜNÜZÜ GÜLDÜRECEKTİR ÇOK ÇOK GEÇMİŞ OLSUN

CuteMom CuteMom Byn_Ckc Byn_Ckc msjlarınızı okudum... hakkınızda hayırlı ne ise o olsun.. inş sağlıkla annelik duygusunu tadabilirsiniz.. benim 3. hamileliğim olmasına rağmen içimde büyük tarifsiz bi acı var kimseye bişey demek gelmiyor içimden.. allah kimseye yaşatmasın... hamdolsun benim iki evladım var rabbim onlarla sınamasın.. szinde bu günleriniz geçer mazide kalır inş...
Benimde 1 oğlum var Allah ona uzun ömürler versin inşallah
Kendisi tüp bebekti baya ugrasmıstık demek kı kardesınıde ugrasarak getırıcez
Hayırlısı artık
buaraa sızede cok gecmısler olsun Allah sabır versın

Kızlar sonucu yeni aldım ama doktora gösteremedim araya girdiler beta 8597 çıktı tsh 7.87 yükselmiş bekliyorum bu değerle kese gorunurmu sizce

sızın olcunuz ne buaraad
Benim çapı 1.76 cm yaziyor sizin

Amin inşallah benim ilk gebeligimdi Allah inşallah hepimize hayırlı saglikli evlat nasip etsin

Benimde 1 oğlum var Allah ona uzun ömürler versin inşallah
Kendisi tüp bebekti baya ugrasmıstık demek kı kardesınıde ugrasarak getırıcez
Hayırlısı artık
buaraa sızede cok gecmısler olsun Allah sabır versın
Bu arada bu gebelik takvimi nasıl kaldırıliyor görmek istemiyorum da

Amin inşallah çok teşekkürler sagolun size de çok geçmiş olsun Rabbim inşallah hepimize başka hayırlı saglikli evlat nasip eylesin...

Kızlar sonucu yeni aldım ama doktora gösteremedim araya girdiler beta 8597 çıktı tsh 7.87 yükselmiş bekliyorum bu değerle kese gorunurmu sizce

Cnm değer olarak bilmiyorum ama biz 5+4 te doktora gittiğimizde karından kese görünmüştü çok şükür ....

bende bılıyorum kızlar gecen oglumda usg baktım 8+2 de ben basbaya bır cocuk gormusum usg de yanaklı kafalı bılıyorum normal olmadıgını sıgara fılanda ıctım demın bı ıcım tıtredı ama gececek
sızlerden ıstedıgım benım ıcın ve benım gıbıler ıcın bugun dua etmenız ınsallah hersey gececek ve cok guzel bır hamılelık donemı yasayacagız

Can'ım herşey nasip , benim sigara içen kahve içen çok yakınım da var üstelik geçen bira içen arkadaşıma bile denk geldim , bende senin gibi durup düşündüm ben hiçbirşey içmedim etmedim neden öldü oğlum diye sonra dank ediyor işte nasipten ötesi yok diye , Rabbim en kısa en hayırlı zamanda hayırlısı ile tekrar nasip eder inşallah , Tevekkül et . Dualarını eksiltme hiç .

Kizlar merhaba. Gecen hafta 4haftalik hamile oldugumu ogrendim. Kesesi olusmus dedi. Yalniz sag tarafimda 4cm kist olusmus. Gebelige bagli buyuk ihtimal takip edicez dedi dr. Ve 2 hafta sonra tekrar cagirdi. Haftaya cba aslinda randevum ama 2 gundur kahverengi akintim var bu haftami gitsem acaba. Yoksa normalmidir kistten dolayi

Yerleşme kanaması olabilir belki eğer çok artarsa git bende de solda kist var Dedi ama henüz bir akıntı lekelenme olmadı

Kist ile kanamanın bir ilişkisi yok. Bende de var ve hep var olan bir şeydi ki boyutu da büyük ama kanama ya da agri falan yapmadi, doktor da takma bunlari dedi. Sizin kanamaniz başka sebeptendir

bende bılıyorum kızlar gecen oglumda usg baktım 8+2 de ben basbaya bır cocuk gormusum usg de yanaklı kafalı bılıyorum normal olmadıgını sıgara fılanda ıctım demın bı ıcım tıtredı ama gececek
sızlerden ıstedıgım benım ıcın ve benım gıbıler ıcın bugun dua etmenız ınsallah hersey gececek ve cok guzel bır hamılelık donemı yasayacagız
Canım allah yardımcınız olsun, sabır versin...
ilk beta hcg değerin kaç çıkmıştı ve günler geçtikçe kaç olmuştu?

benimde pantolonlarım dar geliyor düğmesini açık bırakıyorum fermuarı çekebildiğim yere kadar çekiyorum :KK53: bende kilo aldığımı sanmıyorum ama kabızlık var bende o yüzden şişkinlik yapıyor bol bol su içtğimden karnım şişiyor.yoksa bebeğim ne kadarcıktır ki bu kadar şişeyim :anneadayı::nazar:
şimdi bile pantolonumun düğmesini açtım. ay fenalıklar bastı vallaaaaa

CuteMom CuteMom üzüldüm canım ben de takip ediyordum seni bu muayenede umutluydum. Sen sağlıklı ol gerisi geliyor, inşallah güzel bir ikinci çocuğun daha olur zamanı gelir en kisa surede . Dediğin gibi bu zamanlarda minimum 1 Cm olan bebek gorunmeliydi. İnşallah kese için çok yıpranmazsin.
aynen cnm cuma benim crl 1.76 cm bebek gorundu

Back
X