- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.643
- 398
Bende sızın gıbı neler neler yaptım neler yedım ama durum degısmıyorHerşey nasip kısmet bende şimdi geldim doktordan benimde kesem gelişmemiş güya 9 haftalık hamileyim ama içeride kimseler yok isyan etmek yakışmaz. Her gün aç karnına pekmez bal 2 yumurta her gün bir bardak süt bir kase yoğurt sağlıklı olan herşeyi yedim 6 ilaç içtim her gün.karnım da seyiriyordu herhalde artık herşey yoluna girmiştir kalbini duyarız dedim dualarla gittim ve sonuç bu.haftaya randevum var fakat doktor %90 boş gebelik dedi kese 5 haftalık haftaya bir mucize olur mu bilmem ama artık üzülmüyorum üzülsek noluyor herşey Allahın elinde.Ondan gelen başım üstüne.Sizde üzülmeyin sakin olun dua edin Allahtan ümit kesilmez belki herşey yolundadır oda olmadı Rabbim size de bana da inşallah yine hayırlı sağlıklı bebekler nasip eder...
ben kendımden umıdı kestım demın sıgara bıle ıctım 1 ay sonra ıcım kotu oldu ama yapcak bısey yok. Hayırlısıyla ınsallah yolumuz acık olsun bundan sonra
ben haftayamı gıtmelıyım cuma mı bılemıyorum cunku bana kalırsa kendılıgınden dusmesını beklememek gerekıyor . Bılemıyorum korkuyorumda sanırım fızyolojık olarak