• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
[QUbende korktum bak acikcay, post: 45393008, member: 734507"]Günaydın arkadaşlar.. Ya çok fena okulda influenza A salgını var , nasıl bir önlem alırım bilemedim. Panikle doktorumu aradım , vitamin ya da bağışıklık güçlendirici bir şeyler önerebilir misiniz diye. Önden önlemle olacak şey değil, çocuklara çok yaklaşma, yakın temas olmasın, maske takabilirsin bol bol elini yıka dedi ama, inanın okulda tüm gün böyle nasıl geçer bilemedim. Yani ne kadar maske de taksan elini de yıkasan sonuçta aynı sınıftasın ve aynı havayı soluyorsun, virüsler zaten korkunç dirençli , offf yaa çok canım sıkkın.:KK43:
ABende korktum bak simdi :KK43:( bizdede varmi acaba[/QUOTE]
Valla canım günü zor ettim, Allah yardımcımız olsun. Feci salgın var bizim okulda :KK43::KK43:

Merhaba kızlar. Bugün kontrol vardı 19.6 mm olmuş bizim yavrucak. USG ye göre 8+5 çıktı ama sat a göre 8. Hangisi doğru bilemedim. Karından baktı bu sefer kalp atışını gördük. Fotosunu yukleyim. Cinsiyetle ilgili yorumlari merak ediyorum :)

Gözün aydın canım. Ultrason fotoğrafını açamadım benim telefonda mı sıkıntı var acaba açılmıyor resim

Canım hayırlısı olsun. Lütfen kafana takma. Bence bir kontrolden geçmesi iyi olur... Dr ne dedi tam olarak olumsuz mı konuştu... Bende bugün de gittim tekrar. Bebek var ama yolk çok büyük bebek 6 haftalık gözüküyor ayrıca kalp atışıda yok. Dr ne kadar olumlu konuşsa da ki beynim durdu o an tüm ingilizceyi unuttum:KK43:( lakin anladığım hala ufakta olsa bir umut var. Ve ben eğer kalbi atmazsa kürtaj olmak istemiyorum dediğim de ilaç ile deneyebilirz dedi. Bu konuda birazcık olsun rahatladım... Cünkü burda böyle birşey olsun iste iyorum:KK43:( rabbim hakkımızda hayırlsıını versin...

Benimde çok büyükmüş canım :( kalp atışı var ama durabilir dedi doktor cumartesi günü durumum netleşecek Allah ikimize de nasip etsin evlatlarımızı

acikcaek olurst: 45400876 .!.:
ABende korktum bak simdi :KK43:( bizdede varmi acaba
Valla canım günü zor ettim, Allah yardımcımız olsun. Feci salgın var bizim okulda :KK43::KK43:[/QUOTE]
Bi salginimiz eksikti:( Allah korusunn

Eklentiler

• IMG-20160229-WA0018.webp
    IMG-20160229-WA0018.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 100
CuteMom CuteMom canım çok geçmiş olsun. seni çok iyi anlıyorum bu şekilde bir kürtajım oldu benim de ağustos sonunda. fiyatlarla ilgilidurum netleşti mi? özeldeki durumları bilmiyorum benim dr devlet hastanesinde onun peşini bırakmamak içn her şeyi devlette yapıyorum. o yüzden bizden bir ücret alınmadı anestezili yaptı. ama burda özelde duyduklarım 1000-1500 arası. genetik tahlilide devlette yaptırdım ondan da hiç bir ücret alınmadı.

Kizlar hic kusmam olmamisti bu aksama kadar mahvoldum yya. Bide bbugünbulantim yok diye korkmaya baslamistim sitwyede yazmistimm..

kızlar nete göre 5+2 günlük hamileyim evdeki test ikinci çizgi silik pozitif cıktı
cuma test yaptırdım kan beta hcg 70 çıktı
sizin kaç beta hcg

Back
X