• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
benim 1 haftadır 6+3 te başladı yani kusmadıgim gün yok canım amar: 635906"]benim 1 haftadır 6+3 te başladı yani kusmadıgim gün yok canım ama sadece sabahlariydi dünden beri aksamlari sabahtan daha beter oluyorum şu an da çok bulaniyo ama el mahkum cekcez bebisler için yeter ki gelsinler kucaklarımiza cekemeyeceg
Valla aynen oyle canim bendede hic kusma olmuyordu bu aksam oldu hayirlisi

Kizlar iyi akşamlar keseyi ve bebegin kalp atışını kaçıncı haftada gördünüz acaba

Rüya yine kabusa dönüyor..Kanamam geldi kızlar bu sefer de olmuyor sanirim Dr.mesaj attim ameliyattaymis.progestone iciyorum zaten iki katina cikardim karnimda batma var nefesim kesiliyor..Ne olur dua edin .Boğazıma oturdu hersey

Rüya yine kabusa dönüyor..Kanamam geldi kızlar bu sefer de olmuyor sanirim Dr.mesaj attim ameliyattaymis.progestone iciyorum zaten iki katina cikardim karnimda batma var nefesim kesiliyor..Ne olur dua edin .Boğazıma oturdu hersey
Canm hemen korkma iyi düşün iyi olsun inşallah birşey olmaz dualarim seninle..

6+3 benim bi bulantı kusma yok , hastaneye gidince heyecan ve stresten bayılırım gibi geliyor
herkeste olmuyo o bildigim kadariyla bazilari hic kusmadan bulanti cekiyo bazilarina yedigini cikarmaktan gina geliyo bazilari da bulantisiz bi hamilelik geciriyo mideden sıkıntısı olanlar daha cok cekiyo sanirim gastrit ulser gib...heyecan her gidisimizde daha cok artarak olacak canım ama inşallah mutlu sonla biter hepimizin hamileligi

"HappyMom-s, post: 45404436, member: 514176"]Canım çok tesekkur ederim..Umarım iyi olur ,umarim bu sefer nasip olur..Kimseye yasatmasin Allah[/QUOTE]
Insallah hayrlisiyla kucagina alirsin

Kızlar buarada bı konu actım ama burayada yazayım
aranızda kurtaj olanlar var zorunlu kurtaj fıyatalrı nedır acaba ozel hastanelerde zıra bızden 2500 tl ıstenıyordu cok degılmı daha genetık tahlıl var

Canim cok geçmiş olsun üzüldüm Allah en kisa zamanda sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin sana. Ben geçtiğimiz haziran ayında MediPol hastanesinde kürtaj oldum bebeğimin kalbi durmuştu 250tl ayrıntılı ultrason 750tl de kürtaj için yani toplamda 1000tl ye oldum patoloji içindeydi senden fazla istemişler gibi geldi bana

Kizalr benm var olan belirtiler azaldi sanki bugun ewe ultrason alcam artik insallah bise olmamistir minigim benmle birlikte dewam eder hamileligin sonuna kadar gercekten cok stresli bise bu hamilelik

İnş herseyOTE="HappyMom-s, post: 45404436, member: 514176"]Canım çok tesekkur ederim..Umarım iyi olur ,umarim bu sefer nasip olur..Kimseye yasatmasin Allah[/QUOTE]
İns herşey istediğin gibi olur

[. Haftalikta krsOTE="masumsurat, post: 45403959, member: 706575"]Kizlar iyi akşamlar keseyi ve bebegin kalp atışını kaçıncı haftada gördünüz acaba[/QUOTE]
5 haftalikta keseyi 6 da kalp atisimi gorxuk ama dinletmemisti dr

İnşbi sikimOTE="HappyMom-s, post: 45404246, member: 514176"]Rüya yine kabusa dönüyor..Kanamam geldi kızlar bu sefer de olmuyor sanirim Dr.mesaj attim ameliyattaymis.progestone iciyorum zaten iki katina cikardim karnimda batma var nefesim kesiliyor..Ne olur dua edin .Boğazıma oturdu hersey[/QUOTE]
İns bi sikimti cikmaz canim Allah korusun

selam kizlar bugün doktora gitdim hersey iyi dedi ama benim aklim bebegimin haftasina takildi 8+5 olmam gerekirken usg bana 8+3 dedi :/ boyu 1,91 cm gecen gitdigimdede 2 3 gün geriye atmisti beni. neden oluyo hic anlamiyorum. benimle ayni seyler yasayan varmi. benim doktorum normal diyip gecistiriyor sürekli

gozde_olarakanlamis dest: 45405412 .!.:
selam kizlar bugün doktora gitdim hersey iyi dedi ama benim aklim bebegimin haftasina takildi 8+5 olmam gerekirken usg bana 8+3 dedi :/ boyu 1,91 cm gecen gitdigimdede 2 3 gün geriye atmisti beni. neden oluyo hic anlamiyorum. benimle ayni seyler yasayan varmi. benim doktorum normal diyip gecistiriyor sürekli
Onu bendectam olatak anlamis değilim .. Bebeğinebatlarina goremi diolar ki

Benden bugün sonra gorunuor seninde ...aman boşver saglikli olsunlarda bir iki çok önemli değil xanimm kafamiza çok takat olduk bu ara...hiçte II yapmioz yoksa bu aylar nazil gecicekk

Allah hakkınızda hayırlı sini eylesin Inşallah ilaç la düş me kürtaj farkli değil ilaçla düştü gene kürtaj oluyorsun niye iki eziyeti yaşıyorsunuz ki düşük çok zordur ben ilkimde pazartesi idi cuma gel narkoz dedi yok madem yok hemen alın bu psikoloji ile durmam dedim uyanık kürtaj oldum düşük sonrasida kürtaj var
Doğru söylüyorsun cnm. Tek derdim buralarda kürtaj olmak istemiyorum. Hayırlısı olsun bakalım. İnşallah hiç gerek kalmaz

Back
X