2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Bulantim yok yok derken bu sabah buzdolabinin kapagini acmamla birlikte kendimi lavaboda buldum. Ilk istifra girisimim. Insalllah hafif atlatirim kizlar.
insallah canim hafif atlatirisn ya ben 20gundur bulantm var buzdolabini filan acitigmda nefesi agzimla aliyorm kaliba benim gibi erken bulantisi baslayn cok az hamis var birde et tavus her seyden tiksindim yaaa ne yiyeceyimi bile bilmiyorm

Kızlar size bişey dicem ama eşim dalga geçiyo sizde olur mu öyle şey demeyin :) benim karnimda arada kelebek çırpıniyo gibi oluyo :) pirpir yapıp kalıyo sanki bide sol tarafım sağ tarafıma göre biraz daha sis var mı aranızda öyle şeyler hisseden Haftamda 7+2 daha

sol tarafi saga gore bir az daha sis ben dede ayni ))))))acaba sol yumurtalikdan mi dollenme olmus ondan ola bilir mi?

Canim inanir misin bende de oyle oluyor. Sol tarafimda sanki kalp atisi gibi bisey hissediyorum ama biliyorun ki daha minicik. Ben de 7+1 im ☺☺

insallah canim hafif atlatirisn ya ben 20gundur bulantm var buzdolabini filan acitigmda nefesi agzimla aliyorm kaliba benim gibi erken bulantisi baslayn cok az hamis var birde et tavus her seyden tiksindim yaaa ne yiyeceyimi bile bilmiyorm
Benimde dördüncü haftada başladı ama iki gündür daha kötüyüm. Hele bugün sabaha kadar iyi değildim en son çıkarttım rahatladım

Canim ben 7+1 im bugun basladi. son 5 gundur bulaniyordu ama kusamiyordum. Cumartesi de DR randevum var kalp atislarimi duyucam insalahhh

sol tarafi saga gore bir az daha sis ben dede ayni ))))))acaba sol yumurtalikdan mi dollenme olmus ondan ola bilir mi?
Bilmemki canım ama öyle dikkatli bakınca belli dimi ama bakan herkes de anlar eşime de dedim benim iki tarafım eşit mi diye yok sol taraf biraz sis gibi dedi :)

Benimde dördüncü haftada başladı ama iki gündür daha kötüyüm. Hele bugün sabaha kadar iyi değildim en son çıkarttım rahatladım
peki istahin filan var mi ?ya ben et tavuk filan televizyonda bile gordyumde kotu oluyorm ))))))))))

Bilmemki canım ama öyle dikkatli bakınca belli dimi ama bakan herkes de anlar eşime de dedim benim iki tarafım eşit mi diye yok sol taraf biraz sis gibi dedi :)
ayni ben banyo yapdigimda anladm ilk bir az komik tabi hem ben baya kilo verdm 5=6 kilo civarnda o yuzden karnim belirgin bir az

Canim ben 7+1 im bugun basladi. son 5 gundur bulaniyordu ama kusamiyordum. Cumartesi de DR randevum var kalp atislarimi duyucam insalahhh
insallah duyarsin canim ben 5 hafta 5 gunlukde kalp atisini oldgunu doktorm soyledi amma dinletmedi bana pazaretsei bakalim nasipse dinliycem

ayyy maşallah bi bende de 3 can ne güzel rabbim yardımcımız olsun hepimizin sağ salim kucağımıza alalım inşallh canım

Canim inanir misin bende de oyle oluyor. Sol tarafimda sanki kalp atisi gibi bisey hissediyorum ama biliyorun ki daha minicik. Ben de 7+1 im ☺☺
ne kadar güzel bişey ben ilkinde 19. Haftamda az az anlamaya başlamıştım anlamamla son bulması bir oldu şimdi bişeyler hissedince şok oldum bağırsak hareketi olabilir mi acaba dedim ama o hareketi ayırt edebiliyorum :)

kızlar günaydın
12.günümden beri beta hcg değerlerim 2 yada 3 günde bir 2 katına çıktı. Doktor değerler çok iyi artık kan verme perşembe muayeneye gel dedi, ama ben dayanamadım bugün kan verdim 282 olana değerim dört günde 474 olmuş yani %60 artmış.
Moralimiz çok bozuldu. Benim gibi olup da beta hcg si düzelen var mı? ya da beta hcg nin artışı yavaşlayan ama sağlıklı gebelik yaşayan var mı?
Beta hcg artışı yavaşlaması mutlaka dış gebelik anlamına mı gelir? Ama çok şükür değer düşmüyor:)
Bir de eğer sorun yoksa 500 beta hcg ile bugün kese görülebilir mi?
Kızlar bana yardımcı olur musunuz?
Daha önce dış gebelik ya da boş gebelik yaşayan arkadaşlar bilgi verebilir mi?

ayni ben banyo yapdigimda anladm ilk bir az komik tabi hem ben baya kilo verdm 5=6 kilo civarnda o yuzden karnim belirgin bir az
zayıf olunca hemen çıkıyo zaten göbek ben zayıf değilim ama bisey yemiyorum bu aralar yemekle hiç aram yok krakerle idare ediyorum :) zaman çabuk geçsinde anlayalim hemen tekmelerini inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…