insallah canim hafif atlatirisn ya ben 20gundur bulantm var buzdolabini filan acitigmda nefesi agzimla aliyorm kaliba benim gibi erken bulantisi baslayn cok az hamis var birde et tavus her seyden tiksindim yaaa ne yiyeceyimi bile bilmiyormBulantim yok yok derken bu sabah buzdolabinin kapagini acmamla birlikte kendimi lavaboda buldum. Ilk istifra girisimim. Insalllah hafif atlatirim kizlar.
benim doktor 14 cu haftya gecer dedi gerci bende cok erken basladi 4cu haftadan hamile oldgumu zaten ondan anladmMide bulantilari ne kadar surer acaba
sol tarafi saga gore bir az daha sis ben dede ayni ))))))acaba sol yumurtalikdan mi dollenme olmus ondan ola bilir mi?Kızlar size bişey dicem ama eşim dalga geçiyo sizde olur mu öyle şey demeyin :) benim karnimda arada kelebek çırpıniyo gibi oluyo :) pirpir yapıp kalıyo sanki bide sol tarafım sağ tarafıma göre biraz daha sis var mı aranızda öyle şeyler hisseden Haftamda 7+2 daha
Canim inanir misin bende de oyle oluyor. Sol tarafimda sanki kalp atisi gibi bisey hissediyorum ama biliyorun ki daha minicik. Ben de 7+1 im ☺☺Kızlar size bişey dicem ama eşim dalga geçiyo sizde olur mu öyle şey demeyin :) benim karnimda arada kelebek çırpıniyo gibi oluyo :) pirpir yapıp kalıyo sanki bide sol tarafım sağ tarafıma göre biraz daha sis var mı aranızda öyle şeyler hisseden Haftamda 7+2 daha
insallah canim hafif atlatirisn ya ben 20gundur bulantm var buzdolabini filan acitigmda nefesi agzimla aliyorm kaliba benim gibi erken bulantisi baslayn cok az hamis var birde et tavus her seyden tiksindim yaaa ne yiyeceyimi bile bilmiyorm
Canim ben 7+1 im bugun basladi. son 5 gundur bulaniyordu ama kusamiyordum. Cumartesi de DR randevum var kalp atislarimi duyucam insalahhhinsallah canim hafif atlatirisn ya ben 20gundur bulantm var buzdolabini filan acitigmda nefesi agzimla aliyorm kaliba benim gibi erken bulantisi baslayn cok az hamis var birde et tavus her seyden tiksindim yaaa ne yiyeceyimi bile bilmiyorm
Bilmemki canım ama öyle dikkatli bakınca belli dimi ama bakan herkes de anlar eşime de dedim benim iki tarafım eşit mi diye yok sol taraf biraz sis gibi dedi :)sol tarafi saga gore bir az daha sis ben dede ayni ))))))acaba sol yumurtalikdan mi dollenme olmus ondan ola bilir mi?
peki istahin filan var mi ?ya ben et tavuk filan televizyonda bile gordyumde kotu oluyorm ))))))))))Benimde dördüncü haftada başladı ama iki gündür daha kötüyüm. Hele bugün sabaha kadar iyi değildim en son çıkarttım rahatladım
ayni ben banyo yapdigimda anladm ilk bir az komik tabi hem ben baya kilo verdm 5=6 kilo civarnda o yuzden karnim belirgin bir azBilmemki canım ama öyle dikkatli bakınca belli dimi ama bakan herkes de anlar eşime de dedim benim iki tarafım eşit mi diye yok sol taraf biraz sis gibi dedi :)
insallah duyarsin canim ben 5 hafta 5 gunlukde kalp atisini oldgunu doktorm soyledi amma dinletmedi bana pazaretsei bakalim nasipse dinliycemCanim ben 7+1 im bugun basladi. son 5 gundur bulaniyordu ama kusamiyordum. Cumartesi de DR randevum var kalp atislarimi duyucam insalahhh
ben 2 haftada bir hatta 12 günde bir falan gidiyorum doktora ama zaman geçmiyor bende de ... kalp atışlarını duyduktan sonra hep gitmek isteyeceksin :)
Ben bir bebeğimi kaybettiğim için çok endişeliyim ve ikiz o yüzden sık kontrole gidiyorum ama ayda 1 gidende var. Ultrason zararlı olsa doktorlar gel demez bence.. inş hayırlısıyla kucağımıza alırız.
İnşallah cnm ins :) ikizler erken geliyor bebekler eylül annesi de olabilirim :)ayyy maşallah bi bende de 3 can ne güzel rabbim yardımcımız olsun hepimizin sağ salim kucağımıza alalım inşallh canım
ne kadar güzel bişey ben ilkinde 19. Haftamda az az anlamaya başlamıştım anlamamla son bulması bir olduCanim inanir misin bende de oyle oluyor. Sol tarafimda sanki kalp atisi gibi bisey hissediyorum ama biliyorun ki daha minicik. Ben de 7+1 im ☺☺
zayıf olunca hemen çıkıyo zaten göbek ben zayıf değilim ama bisey yemiyorum bu aralar yemekle hiç aram yok krakerle idare ediyorum :) zaman çabuk geçsinde anlayalim hemen tekmelerini inşallahayni ben banyo yapdigimda anladm ilk bir az komik tabi hem ben baya kilo verdm 5=6 kilo civarnda o yuzden karnim belirgin bir az
İnşallah cnm ins :) ikizler erken geliyor bebekler eylül annesi de olabilirim :)
Canim ben ilk 4 hafta 4 gunlukken gitmistim. Bu 2. Gidisim olacak cok heyecanliyim ☺yavrumu gormek istiyoruminsallah duyarsin canim ben 5 hafta 5 gunlukde kalp atisini oldgunu doktorm soyledi amma dinletmedi bana pazaretsei bakalim nasipse dinliycem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?