2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Kizlar bu da bizim bakin bakalim cinsiyetten anlayanlar valla kucuk bise ama mide bulantisindan olecegim...

evet ebbekler aynı tarafta :) aşerme şekli de aynı dediğin. minnak minnak ne tatlılar:) yarın kontrol var benim aslında haftaya olacaktı ama tsh düşük çıktı dr çağırdı testi tekrarlamak için yarın sabah görürüm yine :) bi de senin satla usg aradında far var mı. benimki pzt sat a göre8 usg ye göre 8+5 ti. 9 mu 10 haftalık mı şimdi bilemiyorum :) ama sanırım sat a göre alacaz bi de aşılama oldu bizimki tarih belli :)

Afiyet olsun cnm :) benim bulantı kalmadı ama bugün 3. Gün su ve meyve yle yaşıyorum. Barışmak zor biraz uzun hikaye canım.
İki bebek olunca para lazım biriktirip toplu alışveriş yapıcam ins o gunlerı görmeyi nasip etsin Rabbim :)

9+1 de 23.7 ve 23.8 mm idi benim bebişler. Sizlerin nasıl arkadaşlar ikiz diye mi küçükler acaba :)

benimki sata göre 8+5 di ben de mi ona göre düşüneyim :)))
Doktor iyi deyip geçiyor bilmiyorum ki cnm . Son adet 31 aralik gece işte 1 Ocak 12 ocakta çatladı yumurta zaten ya 12 ya 14 Ocak bebekleri :) başka değerlendirme olmamıştı çünkü.
Bunları biliyor olmak bile güzel ya yumurta takibi yaptırdım birde catlatma ignesi oldum ben ondan biliyorum yani.
Ama saha önce 10. Haftada kaybettim bebeğimi bu hafta sıkıntılı günler Benim için.

Birsey olmaz Allahin izniyle valla bizimki ayni gidiyor 8+2 den fazla sanki hayirlisi canim ya inan bi oglusum olmasini isterdim sabah konustuk esimle kiz cocuklari babaci surekli sariliyor opuyor babasini bende bi oglus olsun bana duskun olsun isterdim kismet Allah saglikli sihhatli versin gerisi bos

Hanimlar dun pembe akinti gelince dr progestan verdi.eve geldm gecmisti ilaci icmedim.sabah kahverengi leke gibi vardi o da sonra gecti.pazara gidip geldm kahverengi akinti azicik geldi icmeli miym ilaci bilemdim.benim gibi ikilemde kalan var mi

Hanimlar dun pembe akinti gelince dr progestan verdi.eve geldm gecmisti ilaci icmedim.sabah kahverengi leke gibi vardi o da sonra gecti.pazara gidip geldm kahverengi akinti azicik geldi icmeli miym ilaci bilemdim.benim gibi ikilemde kalan var mi
Benim 2 kere oldu kanamam şuan yok ama yinede kullanıyorum progestan cnm. Sen bilirsin tabi ama dr ne derse onu yapıyorum ben. Rabbim bebeklerimizi korusun ins.

Hadi bakalım afiyet olsun cnm :)
Sen her hangi bir tedavi oldun mu cnm ikizler için?
Tup bebek canim benim bebiklerim. Yedik geldik menumuzu. Rahatladik
9+1 de 23.7 ve 23.8 mm idi benim bebişler. Sizlerin nasıl arkadaşlar ikiz diye mi küçükler acaba :)
Canim alttaki takvime baksana oradada 23 mm diyor tam olcuusnde bence bebeklerin. Benimde cunartesi randevum var bakalim naisl cikacaklar bebikler cumartes 9+5 olucaz ay cok heyecanliyiz...benim 7+4 te 1.73 1.23 tu boylari

Ayy ben uanlis zeynebe yorum yapmistim canim zeynepzumraya yorum yaptim yanlislikla cab

Kızlar 6+3 deyim.
2 saat önce kırmızı nokta şeklinde kan geldi peçeteye.
Acile gittim, doktor azarladı, geMicekmişim hep yatacakmışım falan, 3 ay önce kimyasal düşük yaptım diye.
Kendi doktorum hayatını yaşa demişti hiç sınırlandırmamıştı.
Neyse
Çok üzgünüm umarım sorun olmaz

Bu arada beta hgc testi istedi , sonuçta >15000 yazıyor

hiç stres yok canım ben de ilk bebeği kaybettim gelişmedi. aklıma bile getirmemeye çalışıyorum unutalım o günleri:) benim son adet de 1 ocak ama dr 4 ocak hesaplayalım dedi çünkü benim yumurta adetin 18. günü çatladı ve o gün aşılama yapıldı. ama usg de 5 gün önde görünüyor. ben de usg geçerli olsun istiyorum bi hafta bi haftadır ilerlesin hamilelik diye :))) heyecan yaptım :) 40 dak. yürüyüş yaptım geldim bu arada

Kizlar cok yogun bir nobetin sonu husran oldu kanamam oldu dusuk riski olmus dr istirahat verdi 10 gun rapor fln hayirlisiyla herkesle birlikte bende aliyim yavrumu kucagima dualarinzi bekliyorum

Canim cok geçmiş olsun lutfen dikkat et kendine kalkma tuvalet harici ilaclarini ihmal etme bolcada su ic lutfen..Rabbim isteyen herkesin yüzünü guldursun bebegin seninle korkma olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…