daha önceki kayıplarımdan biliyorum ben iğne olmazsam leke kanama kesilmiyo insan birazda kendi vucudunu tanıyo ve bu düşük önleyici bebeğin gelişimine yardımcı bi iğne elbetteki bende tartarak düşünerek yapıyorum bişiler o kadar yılın hasretini çektimKendi kendinemi aldi vurdurdum dedim nasıl bir cesaret bu benim 9 yaşındaki oğluma bile ha deyince ne etki gösterecek bilmediğim şurubu veremezken nasıl daha hiç bir organı gelişmemiş bebeğin varken içinde kontrol suz iğne yaparsın o kahverengi kanama bazen içeri önceden olan kanama olup bebek için vücudun da atıyor olamazmi
Cok sevindim canım :)Benimde geçen hafta 2 gün geçti daha beteriyle geri döndü bende dedim birşey mi oldu diye ama ben burdayım dedi
irosss canim sen dun doktora gidicekdin nasil bebisin ins hersey yolundadir
Ben cok yasadim art8k cok nadir.. ama ilk zamanlar ozellikle aksamlari baya kivrandimKisti olupta ağrı yaşayan var mı
Sağol canım cevabın için doktor bebeğin organları şuan oluşuyo alamam ama çok zor bi süreç seni bekliyor dedi moralim baya bozulduCanim bende kabizlik hep olan biseydi insallah ilerlemez hamilelikle ama bol su icmek kuru uzum kuru kayisi bunlar rahatlatiyo biraz heralde cok zor durumda kalinirsa ameliyata alinirsin çünkü hamileyken ameliyat olan arkadasim olmuştu hic bisey olmadi bebeğine
irosss doğum hastaneleri varya devlet işte onlara itmeni tavsiye ederim. Neredesin bilmiyorum ama istanbulda özel gidiyorum ama acil é gideceksem veya önemli bir sorun varsa ocelikle araştırma hastanelerine güvenirim.
Çok sağol canım sabahları yeşil elma armut yemeye çalışıyorum ve bol su yulaf ezmesi aldım lifli diye yemeklerden önce deneyeyim çok sağol canım bu acıyı çeken bilirrcanım mrb allah şifanı versin bende senle ayn ı dertten müzdaribim ne yaptıysam olmadı 2 aya yakın ne çektim ben bilirim 2.5 şişe osmolak bitirmiştimki o ay hamile olduğumu öğrendim dr sıkıntı olmaz dedi ve bide her sabah aç karna yarım elma daha doğrusu yemeklerden önce elma yedim çok rahat ettim inş sanada faydası olur
Biraz katlanacaksin canim bebeğin icin bozma moralini o sağlıklı olsun da inan aci cekmeye de razi oluyosun zaten o arkadasim da son aylarinda olmuştuSağol canım cevabın için doktor bebeğin organları şuan oluşuyo alamam ama çok zor bi süreç seni bekliyor dedi moralim baya bozuldu
Bu doktorlarda en nefret ettiğim şey işte bu ya hasta aynı hastayken tanı yorum nasıl farklı oluyor insanın elinde olacak o iki doktoru yüzyüze getireceksin sonuç ne olursa olsun inşallah hayırlısı olur canım dualarım ssninle Rabbim yardımcın olsunMaalesef canım yolunda değil kafam daha da çok karıştı bu belirsizlik beni deli ediyo dün doktor baktı bebeğin kalp atışı atmaya devam ediyor ve bebek büyümüş gelişiminde bi sorun yok şimdilik ama olacak gibi konuştu çünkü o bahsettiği plasental yapı büyümeye devam ediyormuş ve 1.5cm di iki hafta önce ama 3.5cm e yükselmis bebekle beraber oda büyüyormus ve bu büyüme bebeği olumsuz etkiler kalbi durur dedi haftaya tekrar çağırdı akşam dayanamadım başka doktora gittim bana içerde kanama olduğunu söyledi ve cok önemliymis daha öncede kanama olmuş yerlerini gösterdi 10gün rapor verdi asla yerinden kalkma dedi sadece tuvalete ve ben diğer doktorun söylediği şeyden bahsettim plasenta olamaz o başka bişey bebeği etkilemez dedi senin sorunun kanama dedi şimdi ben hangi doktora inanayım biri kanamadan bahsetmedi gideri plasenta bozukluğundan kafam allak bullak ama ikisine göre de risk yüksek
Herşey sıpacığım için derdi veren dermanı da verir deyip çekeceğiz çok zorlamayacak inşallah olumlu düşüneyim olumlu olsun ☺Biraz katlanacaksin canim bebeğin icin bozma moralini o sağlıklı olsun da inan aci cekmeye de razi oluyosun zaten o arkadasim da son aylarinda olmuştu
Sagol cnm bnm kalp atisini dinlettirdi zaten bak biseyi yok dedi dr amcasi yatinca gececek allahim izniyleCanim cok geçmiş olsun lutfen dikkat et kendine kalkma tuvalet harici ilaclarini ihmal etme bolcada su ic lutfen..Rabbim isteyen herkesin yüzünü guldursun bebegin seninle korkma olurmu
Amin cnm benm dualar hepimize zatenÇok geçmiş olmuş ins hepimiz saglikla kucağımiza alırız bebeklerimizi
Cnm moralini bozma 5 hafta sonra bazı tedaviler yapilabilir sabır geçmiş olsunSağol canım cevabın için doktor bebeğin organları şuan oluşuyo alamam ama çok zor bi süreç seni bekliyor dedi moralim baya bozuldu
Ben igne fln yaptirdim cnm yaticam iste 10 gunCok gecmis olsn hanimlar,allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsn.bana dusuk tehlikesi var da demedi progestan verdi normal olur kanama dedi..ben de icmedim daha iste...allahim hayirlisini versin
Inan insan kendi basina gelince ne yapacagini sasiriyo ama uzandim hemen 10 kalkmak yok banaCanım dikkat et kendine Rabbim şifa versin hepimize sağlıkçısın zaten ne yapman gerekEP17ŞeZA,tiğini daha iyi bilirsin...
Allah razı olsun canım inşalalah geçecek zor günler güzel şeyler zor süreçlerden sonra gelirmiş hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza alalım hepimiz çektiğimiz tüm sıkıntılar gider unutulur o zamanCnm moralini bozma 5 hafta sonra bazı tedaviler yapilabilir sabır geçmiş olsun
Anlıyorum allah hayırlısı ni nasip etsin bu sefer sağlıkla kucaginada alirsin inşallahdaha önceki kayıplarımdan biliyorum ben iğne olmazsam leke kanama kesilmiyo insan birazda kendi vucudunu tanıyo ve bu düşük önleyici bebeğin gelişimine yardımcı bi iğne elbetteki bende tartarak düşünerek yapıyorum bişiler o kadar yılın hasretini çektim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?