Çok geçmiş olmuş ins hepimiz saglikla kucağımiza alırız bebeklerimiziKizlar cok yogun bir nobetin sonu husran oldu kanamam oldu dusuk riski olmus dr istirahat verdi 10 gun rapor fln hayirlisiyla herkesle birlikte bende aliyim yavrumu kucagima dualarinzi bekliyorum
Kızlar 6+3 deyim.
2 saat önce kırmızı nokta şeklinde kan geldi peçeteye.
Acile gittim, doktor azarladı, geMicekmişim hep yatacakmışım falan, 3 ay önce kimyasal düşük yaptım diye.
Kendi doktorum hayatını yaşa demişti hiç sınırlandırmamıştı.
Neyse
Çok üzgünüm umarım sorun olmaz
Cok gecmis olsn hanimlar,allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsn.bana dusuk tehlikesi var da demedi progestan verdi normal olur kanama dedi..ben de icmedim daha iste...allahim hayirlisini versinKizlar cok yogun bir nobetin sonu husran oldu kanamam oldu dusuk riski olmus dr istirahat verdi 10 gun rapor fln hayirlisiyla herkesle birlikte bende aliyim yavrumu kucagima dualarinzi bekliyorum
Canım dikkat et kendine Rabbim şifa versin hepimize sağlıkçısın zaten ne yapman gerekEP17ŞeZA,tiğini daha iyi bilirsin...Kizlar cok yogun bir nobetin sonu husran oldu kanamam oldu dusuk riski olmus dr istirahat verdi 10 gun rapor fln hayirlisiyla herkesle birlikte bende aliyim yavrumu kucagima dualarinzi bekliyorum
cnm gecen pazar ve pazartesi ayniydi hic bulan tim olmadi korkma sonra yine dvmKızlar bide mide bulantım bugun hiç yok..endişelenmeli miyim sizce
Ya kalbi durduysa((
Gercekten cok korkuyorum :/cnm gecen pazar ve pazartesi ayniydi hic bulan tim olmadi korkma sonra yine dvm
Benimde geçen hafta 2 gün geçti daha beteriyle geri döndü bende dedim birşey mi oldu diye ama ben burdayım dediGercekten cok korkuyorum :/
Canim bende kabizlik hep olan biseydi insallah ilerlemez hamilelikle ama bol su icmek kuru uzum kuru kayisi bunlar rahatlatiyo biraz heralde cok zor durumda kalinirsa ameliyata alinirsin çünkü hamileyken ameliyat olan arkadasim olmuştu hic bisey olmadi bebeğineBu arada kızlar kabızlıkla nasıl başa çıkıyorsunuz makat ta çatlak olduğu için wc benim için kabusa döndü hamilelik hemde bu ağrılar çok kötü etkilemeye başladı beni
Ben hala hastanedeyimmm dua edin kizlar
canım mrb allah şifanı versin bende senle ayn ı dertten müzdaribim ne yaptıysam olmadı 2 aya yakın ne çektim ben bilirim 2.5 şişe osmolak bitirmiştimki o ay hamile olduğumu öğrendim dr sıkıntı olmaz dedi ve bide her sabah aç karna yarım elma daha doğrusu yemeklerden önce elma yedim çok rahat ettim inş sanada faydası olurBu arada kızlar kabızlıkla nasıl başa çıkıyorsunuz makat ta çatlak olduğu için wc benim için kabusa döndü hamilelik hemde bu ağrılar çok kötü etkilemeye başladı beni
herkesde aynı olmaz tabi inslh sende hiç bir sorun olmaz Allah bebisini korusunValla cnm doktoruma guveniyorum da insan kendine de soz geciremiyo hayirlisi diyip bole dewam edecem cunku cuma akintim var die gittim hic kanama alani gormedi dr ve kalp atislari cok iyiydi bebegin
Bende bir yere pek gitmiyor misafir almıyorum belki biraz daha sonra herşey kokuyor hadeyince yatamiyorum yani ani gelen bir gaz ağrısı olsa bile hemen bir yere oturuyor varsa imkanım uzanıyorum zorlamamak adina malum bir 13 haftada 3 ay bitsin hayırlısıgozun aydin canim cok sukur bebeklerimiz artik tamamen biz burdayiz ona gore davranin diyor :)
birdeee hamileyken karşı tarafın eksikliğini hiç duyma canım :) onun dışında gidip gelmek istenir ama hamileyken misafiri hiç sevmiyorum çünkü kafam götürmüyo ayaklarımı uzatıp yatmak istiyorum olmuyo zaten mutfaktan tiksiniyorum birde misafir için ayriyetten yemek hazırla ikram hazırla hiç olacak is değil :) hamile hamilenin halinden anliyo gerçekten iyiki var bu forum ben ilk bebegimde de sürekli yazıyordum kaybedince dedim ki bidaha hamile falan kalırsam girmicem kadınlar kulübü ne daha netleşmeden damladım inşallah bu sefer hepimiz sağ salim tamamlariz hamileligimizi alırız bebeklerimizi kucağımıza
13. Hafta bitti mi tamam dır da gene sana bebeğe bağlıKızlar düşük tehlikesi kaçıncı ayda geçiyor 3 mü dört mü?
Bitiyor da olabilir bende bugün iyiyim ama kokular devam ama midem az az yanıyorcnm gecen pazar ve pazartesi ayniydi hic bulan tim olmadi korkma sonra yine dvm
Kendi kendinemi aldi vurdurdum dedim nasıl bir cesaret bu benim 9 yaşındaki oğluma bile ha deyince ne etki gösterecek bilmediğim şurubu veremezken nasıl daha hiç bir organı gelişmemiş bebeğin varken içinde kontrol suz iğne yaparsın o kahverengi kanama bazen içeri önceden olan kanama olup bebek için vücudun da atıyor olamazmihanımlar lekelenme kanama yaşayan arkadaşlarım hepimize çok geçmiş olsun bende öğrendim bikaç gün içinde kahverengi lekeler başladı 200lük günde 3 tane progestana rağmen devam etti geçmedi bende 3 tane progestan iğne vurundum kendi kendime dr vermemişti ama işe yaradı 3 gündür gelmiyo bakalım sonu ne olacak cuma kontrol var kalp atımı olacakmı merak içindeyim 2 tane kaybım var 4.5 yıllık hasretim biter inş dua delim birbirimize inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?