2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Kizlar cok yogun bir nobetin sonu husran oldu kanamam oldu dusuk riski olmus dr istirahat verdi 10 gun rapor fln hayirlisiyla herkesle birlikte bende aliyim yavrumu kucagima dualarinzi bekliyorum
Çok geçmiş olmuş ins hepimiz saglikla kucağımiza alırız bebeklerimizi

Kizlar cok yogun bir nobetin sonu husran oldu kanamam oldu dusuk riski olmus dr istirahat verdi 10 gun rapor fln hayirlisiyla herkesle birlikte bende aliyim yavrumu kucagima dualarinzi bekliyorum
Cok gecmis olsn hanimlar,allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsn.bana dusuk tehlikesi var da demedi progestan verdi normal olur kanama dedi..ben de icmedim daha iste...allahim hayirlisini versin

Kizlar benim beyaz akintim cok fazla. Normal mi sizce?

Canım dikkat et kendine Rabbim şifa versin hepimize sağlıkçısın zaten ne yapman gerekEP17ŞeZA,tiğini daha iyi bilirsin...

Bu arada kızlar kabızlıkla nasıl başa çıkıyorsunuz makat ta çatlak olduğu için wc benim için kabusa döndü hamilelik hemde bu ağrılar çok kötü etkilemeye başladı beni

Kızlar bide mide bulantım bugun hiç yok..endişelenmeli miyim sizce
Ya kalbi durduysa ((

Bu arada kızlar kabızlıkla nasıl başa çıkıyorsunuz makat ta çatlak olduğu için wc benim için kabusa döndü hamilelik hemde bu ağrılar çok kötü etkilemeye başladı beni
Canim bende kabizlik hep olan biseydi insallah ilerlemez hamilelikle ama bol su icmek kuru uzum kuru kayisi bunlar rahatlatiyo biraz heralde cok zor durumda kalinirsa ameliyata alinirsin çünkü hamileyken ameliyat olan arkadasim olmuştu hic bisey olmadi bebeğine

canım mrb allah şifanı versin bende senle ayn ı dertten müzdaribim ne yaptıysam olmadı 2 aya yakın ne çektim ben bilirim 2.5 şişe osmolak bitirmiştimki o ay hamile olduğumu öğrendim dr sıkıntı olmaz dedi ve bide her sabah aç karna yarım elma daha doğrusu yemeklerden önce elma yedim çok rahat ettim inş sanada faydası olur

Valla cnm doktoruma guveniyorum da insan kendine de soz geciremiyo hayirlisi diyip bole dewam edecem cunku cuma akintim var die gittim hic kanama alani gormedi dr ve kalp atislari cok iyiydi bebegin
herkesde aynı olmaz tabi inslh sende hiç bir sorun olmaz Allah bebisini korusun

Bende bir yere pek gitmiyor misafir almıyorum belki biraz daha sonra herşey kokuyor hadeyince yatamiyorum yani ani gelen bir gaz ağrısı olsa bile hemen bir yere oturuyor varsa imkanım uzanıyorum zorlamamak adina malum bir 13 haftada 3 ay bitsin hayırlısı

hanımlar lekelenme kanama yaşayan arkadaşlarım hepimize çok geçmiş olsun bende öğrendim bikaç gün içinde kahverengi lekeler başladı 200lük günde 3 tane progestana rağmen devam etti geçmedi bende 3 tane progestan iğne vurundum kendi kendime dr vermemişti ama işe yaradı 3 gündür gelmiyo bakalım sonu ne olacak cuma kontrol var kalp atımı olacakmı merak içindeyim 2 tane kaybım var 4.5 yıllık hasretim biter inş dua delim birbirimize inş

Kendi kendinemi aldi vurdurdum dedim nasıl bir cesaret bu benim 9 yaşındaki oğluma bile ha deyince ne etki gösterecek bilmediğim şurubu veremezken nasıl daha hiç bir organı gelişmemiş bebeğin varken içinde kontrol suz iğne yaparsın o kahverengi kanama bazen içeri önceden olan kanama olup bebek için vücudun da atıyor olamazmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…