2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
kızlar benim gögüs uçalrım feci kaşınıyor sizde de oldu mu böyle bir şey? öyleki kırmızı kırmızı nokta nokta yara oldu. tahriş oldu resmen.

kızlar benim gögüs uçalrım feci kaşınıyor sizde de oldu mu böyle bir şey? öyleki kırmızı kırmızı nokta nokta yara oldu. tahriş oldu resmen.
İlk zamanlarda çok daha kaşıntı vardı şimdi azaldı ve zaman zaman ve ençok kaşınañ daha bir büyüdü galiba bebek yağı sürüp nemlendiriyorum iyi geliyor gibi nemlendir karardı mı rengi değişti mi benimki değişiyor kararan in oğlu olurmuş

Kızlar benim kadar halsizlik yaşayan varmı yaa bitirdi beni bu yorgunluk hissi yemek yemeye tuvalete gitmeye üşenir haldeyim yattığım yerden doğrulmak bile ölüm gelio yokmu bunun bi çaresi

İlk zamanlarda çok daha kaşıntı vardı şimdi azaldı ve zaman zaman ve ençok kaşıntı daha bir büyüdü galiba bebek yağı sürüp nemlendiriyorum iyi grlir gibi nemlendir

hiç bir şey sürmüyordum ben de alayım bebek yağı o zaman. ama nasıl tatlı kaşınıyor :)

Kızlar benim kadar halsizlik yaşayan varmı yaa bitirdi beni bu yorgunluk hissi yemek yemeye tuvalete gitmeye üşenir haldeyim yattığım yerden doğrulmak bile ölüm gelio yokmu bunun bi çaresi

canım ben de öyleyim hep yatış pozisyonundayım. benim tsh düşük çıktı yarın tekrar kan vermeye gidecem onun için. ama dahiliyeci bir dr a sormuş eşim hamileliğin ilk aylarında tsh düşebiliyor demiş. sen kan testlerini yaptırdın mı

Yarın randevum kan tahlili için salıda sonuçları alıcam herkes normal diye ama bi çözümü olsa yani şunu yesen iyi gelio enerji verio diye valla bütün gün aynı seyi yemeye razıyım

Merhaba anne adayları ben 7+2 hamileyim ve 9 aylik bi kızım var geçen yıl haziran 2015 annelerindeydim ve ordan güzel arkadaşlıklar kurduk doğumdan dis çıkarmaya ek gıdaya hala paylasimlara devam ediyoruz umarım burada da güzel arkadaşlıklar kurulur. Kızlara tekrar buraya geldigimi söyledim duygulandilar zaman çabuk geciyo bu bakmışsınız doğum anıları paylasiyorsunuz

Bu arada kızlar kabızlıkla nasıl başa çıkıyorsunuz makat ta çatlak olduğu için wc benim için kabusa döndü hamilelik hemde bu ağrılar çok kötü etkilemeye başladı beni
Canım aynı sorun bende de var ama bunun için özellikle doktora gitmedim. Kabızlık yaşıyorum kabiz olduğum için Karnım patlicak gibi oluyor.cok Afedersiniz büyük abdest imi yaparken sanki cam parçası çıkıyor o kadar çok canım acıyor kenarda çatlak var.hamile olmadan önce sabahları sert kahve içip 1 saat içinde çok rahat yapabiliyordum ama şimdi doktorum kahveyi yasakladığı için icemiyorum 3-4 gün yapamıyorum

Slm cnm hoş geldin bnmde 10 haftalik bebeğimın kalbi durdu yaşasaydı kuzum bnde haziranin sonunda doğum yapacaktım sen 9 aylık yazınca çok duygulandim bebeğim aklıma geldi içim cız etti şimdi 7 haftalik hamleyim inşallah bu sefer bebeğim i sağa salim kucağıma alırım

Sedebu beni hatırladın mı bilmiyorum 2015 kasım annelerinde tanişmiştik. Hepimiz seni merak ediyorduk çok sevindik. Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin.
Evet tabii ki hatırladım canım.Teşekkürler ilginiz için.Ben çok zor zamanlar geçirdim,büyük bir hayal kırıklığıydı.Uzun bir süredir de tabii yoktum kk'da.Girmeyi de düşünmüyordum aslında ama tekrar hamile olduğumu öğrenince dayanamadım girdim.Sağlıkla büyütün bebeklerinizi inşallah.Benim kuzumda da doğsaydı keşke ama nasip değilmiş demek ki.İnşallah bu defa yüzüm güler sizin gibi.Beni merak eden arkadaşlara selamlar sevgiler bizim için,sağlıklı bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almamız için dua ederlerse çok mutlu olurum.

Hoşgeldin canım. Seninle doğum günümüz aynı. Inşallah hayırlısıyla kucağımiza alırız. Ben de forumu çok takip ettim 1 sene 4 ay olmayınca. Sıkı takipçiyim. Allah nasip etti çok şükür.

Canım tüm dualar benden sana. Hepimizde aynı korkular. Güzel düşünelim güzel olsun. Allah çok büyük. Inşallah sağlıkla kucağımiza alırız. Vatana, millete hayırlı evlatlar yetiştiririz.

Tekrar hamile olmana cok sevindim sedebu. Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim. Hep dualarimdasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…