• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Evet cnm hayırlısı belki 12. Haftada ense kalınlığını ölçerken bir şey der doktor. İkiz benim 2 kat merak var :)

Ilk çocukların mı , Rabbim gönlüne göre versin inşallah , benim de hep hayalimdir ikizim olsun, doktora 9. Haftada gittim daha ben sormadan o söyledi , rahim içinde tek dedi :KK46:
12. Haftada mı ense kalınlığı ölçülüyordu

Kizlarr noluyo burdaa:oops:nub ne ay açıklayın yaaa bende merak ediyorum..:KK31:
Her şey benim bugün cinsiyet öğrenmemle başladı.biraz erken öğrendim.haklı olarak herkes merak ediyor o yüzden ortalık mahşer yeri canım.kozlar şunu da söyliim doktorların hepsi görüyor ancak emin olmak istiyorlar

merhaba kızlar,
ben de birkaç giremedim ama maşallah 100 sayfa yazmışsınız :KK57: hepsini okuyamadım..umarım herkes iyidir..

ben de pzt günü gittiğim kontrolde kalp atışlarını duydum çok şükür 7+6 da..usg de 2 gün önde çıktı ama düzelir sonra...

siz hep usg görüntüsüne göre cinsiyet tahmini yapıyorsunuz ya,hiç kalp atışından yapan var mı? benim dr yapar genelde ama çok güvenli olmadığını biliyorum bizimki 154 çıktı kız gibi dedi..çok kaptırmak istemiyorum kendimi içimden de çok kız geçiyor ama çok istediğimden de olabilir tabi,hayırlısı ve sağlıklısı en önce :KK72:

çok fena da grip ve nezleyim,ilaç alamayınca süründürüyor maalesef,önerisi olan varsa sevinirim...
ben de grip atlattım.iaç içmedim ama bol bol ayva yedim.kemik suyuna çorba içtim.ve bol su..maalesef bitki çayı yasak yeşil çay bile. düşüğe neden oluyormuş bu çaylar ve bol bol yat. geçmiş olsun ikinize de:))

Kızlar felaket mide gazım var nolcak bu gazla imtihan beraberinde mide yanmasıda oluyo varmı bunun bi çözümü

Benim ikiz canım normalde doktor tüm belirtileri 2 kat yaşarsın dedi. midemin bulandığı göğüs uçlarımın sızım sızım sızladığı zamanlarda oldu ama geçti. çok nadir midem bulanıyor. daha önce bebeğimi 10. haftada kaybettim o yüzden bu 10. hafta korkutuyor beni. o zamanda belirtiler bittiğinde bebeğimin kalbi durmuştu ama her zaman öyle olacak diye bir şey yok tabiki de..2 haftada bir gidiyorum kontrole kalbim ağzımda kalp atışlarını dinleyene kadar.
Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip eder inş bebeklerimizi.
Cnm ikiz olduğunu ne zaman öğrendin

Her şey benim bugün cinsiyet öğrenmemle başladı.biraz erken öğrendim.haklı olarak herkes merak ediyor o yüzden ortalık mahşer yeri canım.kozlar şunu da söyliim doktorların hepsi görüyor ancak emin olmak istiyorlar
prense de maşallah doktora da maşallah gerçekten çok çabuk söylemiş canım :) benim 13. Haftada erkeğe benziyo ama kordon da orda bidaha geldiğinde kesinlestirelim demişti 16. Haftada kesin erkek demişti oğlum benim şimdi melek inşallah cennette görcem.. Bu arada cinsiyet söyledin diye mi öyle oldu burasi önceden 1-2 saat girmezdim en fazla 10 mesaj olurdu şimdi 50 küsur mesaj olmuş :) prensin hayırlı olsun canım Allah kucağına almayı nasip etsin

prense de maşallah doktora da maşallah gerçekten çok çabuk söylemiş canım :) benim 13. Haftada erkeğe benziyo ama kordon da orda bidaha geldiğinde kesinlestirelim demişti 16. Haftada kesin erkek demişti oğlum benim şimdi melek inşallah cennette görcem.. Bu arada cinsiyet söyledin diye mi öyle oldu burasi önceden 1-2 saat girmezdim en fazla 10 mesaj olurdu şimdi 50 küsur mesaj olmuş :) prensin hayırlı olsun canım Allah kucağına almayı nasip etsin
Sağol Can'ım darısı başına inşallah.zamanı gelmemiş demek meleğin.haliyle herkes merak içinde ben de her günümü sayıyorum inan.allah kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Kızlar burada claxane iğne kullanan var mi ? Karnim çok morardi bezeler oluştu birde acayip yanıyor normalmi acaba ? Siz ne durumdasiniz kullanan varsa merak ediyorum ben mi yanlış birşey yapıyorum acaba ..

Sayfanin yogunlugu ile ilgili tespit cuk olmus:KK52:
Farkedlmeyecek gibi degil

selam kızlar,
uzun zamandır mide bulantım dolayı giremedim. Ayrıca inanılmaz derecede halsizdim. Şimdi biraz biraz düzelmeye başladım yazdıklarınızı okumaya çalıştım ama oldukça fazlalar :KK43: ben 11. haftadayım şuan. Doktorum aydı bir kontrol dedi artık sizce normal mi ayda bir kontrol?
Birde sizlere doktorunuz tarama testine ne zaman başlayacağını söyledi. Benim doktorum hiç söylemiyor en son gittiğimde de sormayı unuttum :KK43:
Merhaba canim benim ilk gebeligim maalesef olumsuz sonuçlandi o donem doktorum her hafta cagirdi simdi hamile oldugum anlasilinca ilk zamanlar 2 3 gunde bir çağırdı keseyi gordukten sonra 2 hafta sonra kalp atisini duyunca 1 ay sonra gel dedi uzun lafi kisasi hersey yolunda demek ki gayet normal bende ilk duydugumda cok sasirdim ve hem netten arastirdim hemde cevremdeki taze annelere sordum. Hamileliginin tadini cikar

Sağol Can'ım darısı başına inşallah.zamanı gelmemiş demek meleğin.haliyle herkes merak içinde ben de her günümü sayıyorum inan.allah kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Amin canım gelsinlerde sağ salim cinsiyet hikaye 9 ay öğrenmesem olur yeterki kucağıma alayım. zaten hep dualarımızda hayırlı sağlıklı olsun diye Allah bizim için hangisi hayırlısı olacaksa onla neselendirsin bereketlendirsin yuvalarımızı

Tatlım cinsel organın ilk oluşumu gibi bişey :) genelde 9. Ve 8. Haftalarda görünüyor :) paralel olunca prenses ve daha acili olunca prens oluyormuş :)
Ilgincmis:):KK15:benim minnakima da bakar misin cınımm :)
Nekadar çabuk maşallah :) ne peki cinsiyeti tatlim:KK54:

:nazar::KK200:

Eklentiler

• Screenshot_2016-03-09-20-21-07.webp
    Screenshot_2016-03-09-20-21-07.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 57
Back
X