- 24 Nisan 2015
- 1.894
- 1.073
- 53
Can'ım erkekmiş benimki.biz kız diyorduk ama hayırlısı artıkIlgincmis:)benim minnakima da bakar misin cınımm :)
Nekadar çabuk maşallah :) ne peki cinsiyeti tatlim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Can'ım erkekmiş benimki.biz kız diyorduk ama hayırlısı artıkIlgincmis:)benim minnakima da bakar misin cınımm :)
Nekadar çabuk maşallah :) ne peki cinsiyeti tatlim![]()
Nub ne diyordu pekiCan'ım erkekmiş benimki.biz kız diyorduk ama hayırlısı artık![]()
Senin minnak kaç haftalık burda??daha belli değil organları Can'ım benimkindeki çıkıntıyı ben de gördüm canımCan'ım erkekmiş benimki.biz kız diyorduk ama hayırlısı artık![]()
Nubu bilmiyorum Can'ım benim temennim öyleydi kız geçiyordu içimdenNub ne diyordu peki![]()
Bende kullanıyorum cnm wynen morarma oldu olması da normal zamnla alısiyor vücutKızlar burada claxane iğne kullanan var mi ? Karnim çok morardi bezeler oluştu birde acayip yanıyor normalmi acaba ? Siz ne durumdasiniz kullanan varsa merak ediyorum ben mi yanlış birşey yapıyorum acaba ..
9haftaliktiSenin minnak kaç haftalık burda??daha belli değil organları Can'ım benimkindeki çıkıntıyı ben de gördüm canım
Merhabalar 2 li test için doktorum 11 hafta içinde gel dedi 12 haftaya girmeden6 ekim doğum tarihi olan hamisler ikili te St için randevunuz ne zaman
İnşallah cnm bnm 5 yaşında oğlum var ondada kullanmıştım bi sıkıntı olmadı bundada olmaz inşallah Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsinmersenem Tesekkur ederim canim umarım faydası olur bebislerimize..
Yine kadınlae klübünde düşüge sebep olabilecegi,narla ilgili ne yazabilir ki?paylaşır mısın?
Ay tatlım burda nubu çok görünmüyor :) görmedim nubunu :)
Sağlık olsun tatlimAy tatlım burda nubu çok görünmüyor :) görmedim nubunu :)
beta hcg ile alakası olduğunu sanmıyorum. geç döllenme olduğu için ultrasona göre devam edecek. 7.8.haftada duyabilir.kızlar merhaba öncelikle hayırlı olsun hepinize :) ben de inşallah haziran annesi olcam. benim sorum şuki ablamda hamile ve doktor 6 haftalık demiş. adetleri düzensiz 2 ayda bi vs oluyo. sat 9 aralık ondan sonrada olmamış testte yapmamış hiç adeti gecikmiştir diye. neyse iki gün önce hcg baktırdı ve 17.900 çıktı değer. doktora gitti kese gözüktü çok şükür 11 mm ve rahme yerleşmiş dedi fakat bebek daha oluşmamış 10 gün sonra tekrar bakalım demiş. ne zaman oluşmuş bebek bilemedikleri için sağlıklımı değilmi bilemiyoruz.
Bizim aklımıza takılan şuki hcg değeri 17900 ve bebek gözükmemiş. değer yüksek olduğu için gözükmesi gerekmezmiydi böyle bişey yaşayan varmı aranızdaçok teşekkürler..
Selam kızlar hamileliğiniz nasıl gidiyor inşallah herşey yolundadır benim de iyi gidiyor şükür :) pazartesi günü kalp atışları için gidicem kaçıncı haftada tam olarak duyuluyor kalp atışları? İki hafta önce gittiğimde 6+4 teydim doktor daha erken iki hafta sonra gel kalp atışları için dedi bu sefer duyulur mu acep.
Canım bende izmirdeyim de hangi hastane ve doktora görünüyorsun memnun kaldığın bir yer var mı veya önereceğin. Ben ilk doğumumu özel hayat hastanesinde yapmıştım ipek hanımdı doktorum çok memnun kaldım ama şimdi bu hastanede değil doktorum sgk ile anlaşmalı olmayan bir hastaneye gitmiş ona görünemeyecem.MarV-el beni de listeye alır mısın. 32 yaşındayım.öğretmenim. muhtemel doğum tarihim 03-10-2016. izmirde yaşıyorum. 2.çocuğumu bekliyorum inşallah