• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Can'ım erkekmiş benimki.biz kız diyorduk ama hayırlısı artık:KK66:
Senin minnak kaç haftalık burda??daha belli değil organları Can'ım benimkindeki çıkıntıyı ben de gördüm canım

Kızlar burada claxane iğne kullanan var mi ? Karnim çok morardi bezeler oluştu birde acayip yanıyor normalmi acaba ? Siz ne durumdasiniz kullanan varsa merak ediyorum ben mi yanlış birşey yapıyorum acaba ..
Bende kullanıyorum cnm wynen morarma oldu olması da normal zamnla alısiyor vücut

Kızlar nubdan sonuç almak için 11 12 13. Haftalarda olmak gerekir yani bizim tahminler suan boş ...kızıma drum görmeden bacakarasini nuba göre soylemisti

Bide sizlere bir tavsiyede bulunim geçenlerde mide bulantimdan şikayet ediyordum hep ders arası oturdum bayagi bi çekirdek yedim arkadaşlar yiyordü benim mide ogun bulamadı sonra bi misafirlikte karşıma çıktı yine yedim o akşam mide bulantısı hiç olmadı ben o kadar kötü geçiren biriyim ki druma yalvardim ilacı değiştirelim diye kilo kaybından dolayi hastanede bile yatcpaktim inş. Sizlere de faydasi olur tabi tansiyon sorunu yoksa

kızlar merhaba öncelikle hayırlı olsun hepinize :) ben de inşallah haziran annesi olcam. benim sorum şuki ablamda hamile ve doktor 6 haftalık demiş. adetleri düzensiz 2 ayda bi vs oluyo. sat 9 aralık ondan sonrada olmamış testte yapmamış hiç adeti gecikmiştir diye. neyse iki gün önce hcg baktırdı ve 17.900 çıktı değer. doktora gitti kese gözüktü çok şükür 11 mm ve rahme yerleşmiş dedi fakat bebek daha oluşmamış 10 gün sonra tekrar bakalım demiş. ne zaman oluşmuş bebek bilemedikleri için sağlıklımı değilmi bilemiyoruz.
Bizim aklımıza takılan şuki hcg değeri 17900 ve bebek gözükmemiş. değer yüksek olduğu için gözükmesi gerekmezmiydi böyle bişey yaşayan varmı aranızda :KK43: çok teşekkürler..
beta hcg ile alakası olduğunu sanmıyorum. geç döllenme olduğu için ultrasona göre devam edecek. 7.8.haftada duyabilir.

Selam kızlar hamileliğiniz nasıl gidiyor inşallah herşey yolundadır benim de iyi gidiyor şükür :) pazartesi günü kalp atışları için gidicem kaçıncı haftada tam olarak duyuluyor kalp atışları? İki hafta önce gittiğimde 6+4 teydim doktor daha erken iki hafta sonra gel kalp atışları için dedi bu sefer duyulur mu acep.

bu sefer duyarsın inşallah. ben kızımı 6+4 te duymustum bunu 7+ larda duydum.

üşenmedim geçmiş 30 sayfayı okudum. bebeğini kaybedenler inşallah sağlıkla tekrar hamile kalıp kucaklarına alırlar. mide bulantım az az da olsa yokluyor hala.. eski şiddeti kalmadı şükür. ben öğretmenim.okulda çok zor oluyor yoksa.

MarV-el MarV-el beni de listeye alır mısın. 32 yaşındayım.öğretmenim. muhtemel doğum tarihim 03-10-2016. izmirde yaşıyorum. 2.çocuğumu bekliyorum inşallah
Canım bende izmirdeyim de hangi hastane ve doktora görünüyorsun memnun kaldığın bir yer var mı veya önereceğin. Ben ilk doğumumu özel hayat hastanesinde yapmıştım ipek hanımdı doktorum çok memnun kaldım ama şimdi bu hastanede değil doktorum sgk ile anlaşmalı olmayan bir hastaneye gitmiş ona görünemeyecem.

Back
X