Boyumuz aynı kilomuzda yakınmis :)ben hiç öylebirşey hissetmiyorum çok kilolu olduğumda söylenmez boy 1,68 kilo 57 ama hiç senin gibi şeyler hissedemiyorum. salı günü gelse de doktora gittiğimde ultrasonda büyümüş olduğunu görsem bana yetecek.
Canım ilk gebeliğin de de bunda da agda yaptırıyorum ben. Hatta dün gittim tüm agda yaptırdım.Kizlar sizlere herkesi ilgilendirecek bomba bir sorum geliorrr...kıl tüy isini nazil halleez zaman ilerledikçe...bide benim bi ay kalkmamam gerekiyor egilmemem de lazim
..ve ilk uç ayda ağda yapyirmak sakincali mii? Arastiricam netten fakat bilgisi olan yazsin ltfn
Benm ilk hamileligimde de bunda da 8 haftaya kadar yasakti simdi bide kanama olunca hic sanmiyorum iliski ikimizinde aklina gelmiyo
Canım sen şimdilik alma doktora gidecek zaman da jiletle al. Sonra durumun normale dönünce gidersin adaya hallolur.İşte şuan ilk uç ay zaten riskli bide brnimm şuan bi ay yatmam gerekiyor banada şuan riskli geliyor... Bebek çok asada benim bide
Bakarlar guzelim, zorladı mi kendini ne oldu.Benim kahverengi akintim oldu bugun kan gibi hatta koyulasti pihti gibi acile gideyim bakarlar mi orada
Normalde sıkınyi var olmasa bile yinede göze alamazdim[/QUOTE
Eşim korkusundan karnıma dokunamıyor gerisini siz düşünün
alakası yokk..ben de gerçekten hissedinceye kadar hep hissettim derdim. ama inan ki hepsi gaz.gerçekten hissettiğinde işte bu dersin. hem bebek o kadar küçük ve güçsüz ki imkazsız derim ben.Simdi bi tartisma baslatayim bebegimi hissediyorum solumda ara ara kelebek gibi kipirtilar seyirme sekli oluyor kisa kisa ..kesin gazdir diyeceksiniz gaz mumkun degil cunku gaz konusundan da cok cektim ayirtedebilirim bide sadece solumda sagimda hicbirsey yok ilk gebeligimde 19.hafta hissetmistim yaptigim arastirmalar zayif kadinlarin hissedebilecekleri...ama saskinim sizde var mi ki
Hayır canım,o eski dikiş zamanıydı.Şimdiki dikiş ve teknolojiyle hemen hamile kalınabiliyor.Ay ya da yıl sınırlaması yok.aya kafama takıldı. sezeryandan sonra iki yıl beklenmesi istenmiyor mu doktorlar tarafından?
Canım bazı doktorlar düşük riski olmasa dahi ilk 12 hafta önermiyoruz diyo senin doktor demediyse sen bilirsin ama yinede dikkatli olmak lazımKizlaar bi sorum olacak benim utanarak olsada hamilelikte cinsel iluskinin zarari olabilir mi sonrasinda kanama benzeri sey yasayan var mii
aynen öyle ben aşırı kilo almadım ve surekli yag surdum ama doguma bir hafta kala çatladım butun emekler bosa gitti :)Kızlar yağ soruları gelmişBen doğuma kadar zeytinyağı sürdüm ve son 3 haftaya kadar çatlamadım ama ikiz olduğu için göbeğim çok büyüdü ve haritaya döndü karnım Birde karnınız çatlayacaksa ne kullanırsanız kullanın çatlıyor o yüzden çok pahalı ürünlere boşa para vermeye gerek yok bence.
Bende 7+1 de gittim 12+1 de gel dedi daha 4 haftam var ben o yüzden haftaya devlete gitmeyi düşünüyorumKızlar ben 6+4 de dr.gittim 12.haftada gel birdahaki muayeneye dedi geç değil mi?size ne dediler
eğer bir sorun yoksa kalp atisi falan duyulduysa zaman aralığı normal cnmKızlar ben 6+4 de dr.gittim 12.haftada gel birdahaki muayeneye dedi geç değil mi?size ne dediler
Gebelikte içilebilen antibiyotikse sorun yok canım.İmplant ve kanal tedavisi görüyorum ve 2 kere antibiyotik kullanmak zorunda kaldım verilen anestezilerde cabası.Şükür bir sıkıntımız yok.Çok geçmiş olsun.Kızlar sinüzit oldum ateş baş ağrısı hastanede serum taktılar antibiyotik, ağrı kesici ve burun sipreyi kullanıyorum inşallah bebegime bişey olmaz benim gibi antibiyotik kullanan oldumu için içimi yiyor
Yok o hissedilen ne bebek ne de gaz :) Rahim büyüyor ve orada kan hacmi artıyor,damarlar geriliyor.O kelebek gibi atan içerden damar ve kan akışı oluyor.Ben önceki gebeliğimde de bunda da o hissi yaşadım ama bebeğini hissedince bu hissettiğinin bebek olmadığını kesinlikle anlayacaksın :)Simdi bi tartisma baslatayim bebegimi hissediyorum solumda ara ara kelebek gibi kipirtilar seyirme sekli oluyor kisa kisa ..kesin gazdir diyeceksiniz gaz mumkun degil cunku gaz konusundan da cok cektim ayirtedebilirim bide sadece solumda sagimda hicbirsey yok ilk gebeligimde 19.hafta hissetmistim yaptigim arastirmalar zayif kadinlarin hissedebilecekleri...ama saskinim sizde var mi ki
Clexane mi kullanıyorsun canımCanim ne sanslisin benimkinin eli pek agir gorumceme yaptiriyorum kollari hic denemedim karından etkiliymis diye kol daha cok acimazmi
Ben öncekinde son haftama kadar bikini bölgeme ağda yapmadım canım,göbeğimdende göremediğim için haspel kader jiletle yarım yamalak işteKizlar sizlere herkesi ilgilendirecek bomba bir sorum geliorrr...kıl tüy isini nazil halleez zaman ilerledikçe...bide benim bi ay kalkmamam gerekiyor egilmemem de lazim
..ve ilk uç ayda ağda yapyirmak sakincali mii? Arastiricam netten fakat bilgisi olan yazsin ltfn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?