2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Yani sunu diyebilirim bende gaz sancisi gibi gelmiyor ama diğer etkenlerin hepsi muhtemel gelior

emınım canım, doktor 5 ekım dogum tarihi hesaplıyor. her kontrolde de soyluyor kaç gunluk dıye. sen yanılıyor olabılırsın son adet tarıhın kaç
Benim 27 aralık Can'ım sat.

Canim ne sanslisin benimkinin eli pek agir gorumceme yaptiriyorum kollari hic denemedim karından etkiliymis diye kol daha cok acimazmi

leke olması aklıma gelmiyor da, mikrop, bakteri filan oluyormuş onun için uyarılar var bazı sitelerde. ama az yesem bişi olmaz heralde. bak sen de 9 ay yemişsin bişey olmamış sonuçta
Butun etleri Inuit pisirip yiyecegiz sadece cigeri degil,bi de ciger A vitamini bakimindan zenginmis.A vitamini de depolanan vitaminlerdenmis.Ve gebelikte fazlasi iyi degilmis.Ben yemistim daha onceki gebeligimde bunda da henuz yemedim ama yiyecegim.Cok sik yapmazsin,iyice pisirirsin so run olmaz insallah.

Ben de ilkimde 19 .haftada hissettim. Ikinciler daha erken hissediliyormus. Bende de segirme oluyor.. bebegin hareketidir diye düşünüyorum. Ama tabi ki tekmesi vs degil :) orda oldugunu hissettiriyor. Muhtemelen 2. 3. Gebeligini yasayanlar 16. Haftada tekme yiyececegiz gibi. Ilk gebelikleri olanlar 18 den once beklemesinler.. özlemişim be !!!!

Ben simdi kalkmiorum yatiorum ya daha çok fark eder oldum bu durumu benimde seyirme seklinde oluyor... Anneme sordum artik olur Dior hafif hafif nerdeyse uç aya birden dedi..bazen kalp atmasi gibi orda bisey atior
Ayni kalp atmasi gibi de balik yuzer ya o sekilde garip bir duygu bakalim artik

İkinci gebeliğim ama bende pek bişe hissetmiyorum yada takip etmedim

p
Aynen ben de ilk gebeliğimde 19. Haftamda hissetmistim ama o da kuvvetli hareketler değil bişey kayiyor gibi oluyordu 20. Haftamda kaybettim. su an 2. gebeliğim daha mı erken hissederim yoksa benim ilk gebeliğim çabuk bittigi icin yine 18-19 u bulur mu bilemedim :/

Kizlar sizlere herkesi ilgilendirecek bomba bir sorum geliorrr...kıl tüy isini nazil halleez zaman ilerledikçe...bide benim bi ay kalkmamam gerekiyor egilmemem de lazim
..ve ilk uç ayda ağda yapyirmak sakincali mii? Arastiricam netten fakat bilgisi olan yazsin ltfn

benımde meraktan catladigim konulardan biri bu Allah izin verirde kucağıma alırsam 2. yi tuylerin köklerini kurutmadan yapmicam. şimdi ben epilasyon aletiyle hallediyorum ama bende 13. Haftadan sonra yaticam o zaman nolur bilmem cocuk dogunca baba bile diyebilir :) şaka bi yana tek çözüm jilet benim için canım bacaklar orman gibi olur ama yeterki dogsun bebeğim doğumdan sonra 2-3 ağda da düzelir inşallah bence sende 1 ay ya Elleme doktorun alttan muayene etmiyorsa ya da jilet yap geç bebegimize bişey olacağına biz tüylü olalım

Daha erken hissedeceksin insallah canim Ve insallah bu defa kucaklarimiza da alacagiz.

Alttan muayeneetmiorda Allah korusun hherşey akla ggeliyor iste...bakalim hayirlisi olsun ne olur... Dikkat et sende baba bilmrsin bebek seni

Bence de daha erken hissedersin. Allah saglikla kucağına almayi nasip etsin.

Kil tüy işine gelince.gercekten zor iş. Ben sire gitmiştim bunda da gidecegim. Yalniz 2. Cocuktan önce lazeri halletmedigime pismanim. Gerci subatta baslayacaktim ki bebis surpriz yaptı

Alttan muayeneetmiorda Allah korusun hherşey akla ggeliyor iste...bakalim hayirlisi olsun ne olur... Dikkat et sende baba bilmrsin bebek seni
Bende çok korkarım aniden bişey olmasından canım ama en kisa çözüm jilet inşallah aniden gitmek zorunda kalmayiz hastaneye. valla doğduğunda baba bilsede 2-3 ayda annesi olurum inşallah :)

Amin inşallah hepimiz hayırlısıyla sağlıkla alalım bebislerimizi kucağımıza. inşallah daha erken hissederim şu an bile bazen bişeyler oluyo muhtemelen rahim büyüyo onda bile dünyalar benim oluyo sanki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…