- 24 Ocak 2016
- 673
- 956
- 23
- 38
Valla hem KBB doktoru hemde kadın dogumcum beraber verdiler inşallah bişey olmaz bebişlerimizeGebelikte içilebilen antibiyotikse sorun yok canım.İmplant ve kanal tedavisi görüyorum ve 2 kere antibiyotik kullanmak zorunda kaldım verilen anestezilerde cabası.Şükür bir sıkıntımız yok.Çok geçmiş olsun.
Riskli doğum uzmanı doktorum çok güveniyorum. Ama tarzı biraz ters işte. Bilmiyorum ki kararsızım. İnsan biraz özel hissetmek istiyor. Sanki kulak burun doktpruna gidiyorum gibi hissediyorumbence beğenmiyorsan doktorunu değiştir.
kimi doktor daha serbest bırakıyor, kimi içeceği suya kadar yazıp veriyor.
ben rahat doktor arayıp bulanlardanım, çünkü öbür türlü ben kendim stres oluyorum, e bebek de hissediyor.
mesela kimi doktor çok ayrıntı anlatır anneye, kimisi de tamam her şey normal deyip gönderir. benim doktorum gene ikinci kısımdan. ben hiç rahatsız olmuyorum, aksine yine stres yaşatmadığı için memnunum.
ama senin beklentin daha ayrıntılı seninle konuşması ise doktor değiştirsen daha iyi hissedersin bence.
Benimkide lazer yaptırabilirsin dediAyyyy benim doktooorr lazer yaptırabilirsin diyor delirmişşşş
Merak ettim drlarinizi enterrsan benimkide cok rahattir ama bu kadar degil bende diyorum haftanin 3 gunu cok yogun calisiyorum gunun 12 saati disardayim bana dedigi ben kizima hamileyken nobet tutuyordum kac ameliyata giriyordumbhic bise olmaz diyor progestani gecen hafta kesti bilmem nolcak sonumuzBenimkide lazer yaptırabilirsin dedi
hepsi tabi farazi seyler Rabbimin takdiri sonucunda
ama ara dönem hersey olabilir demek
benim ilk hamileligim de ara donemmis
baba erkek anne kiz etkenmis= oglum oldu
bu 2inci hamileligimde de ara donem diyor
anne erkek,baba kız faktoruymus=bakalim kismet
Bu gün ağda yaptırmış biri olarak cevap veriyim dedim normalde acıdığından daha az acıdı hiç bi problemde yok bende daha ćok acıyacagini dusunuyodum ama hic tahmin ettiğim gibi olmadı sürekli ağda yaptirirken jilete dönmekte saçma geldi kararttım gözü iyikide karartmisim sonuçta annelerimiz yillarca ağda yapmis kaç tane dogurmuslar bi problem olsa onlarda olurduBen öncekinde son haftama kadar bikini bölgeme ağda yapmadım canım,göbeğimdende göremediğim için haspel kader jiletle yarım yamalak işteAcı eşiğin çok düşüyor zaten hamileyken Doğuma giderken güzelce ağdanı yaptırırsın şimdi jilet milet idare et
N Niloya07 , @laviusc arkadaşın dediğine tamamen Katılıyorum , 1. Doğumdan sonra hamile değilken de çok gördüm karnımın hareket ettiğini hatta adet görüp hamile olabilir miyim diye bile düşündüm daha çoooook erken bebek hareket etmeye başlamadı ki daha , biz hissedelimalakası yokk..ben de gerçekten hissedinceye kadar hep hissettim derdim. ama inan ki hepsi gaz.gerçekten hissettiğinde işte bu dersin. hem bebek o kadar küçük ve güçsüz ki imkazsız derim ben.
Simdi bi tartisma baslatayim bebegimi hissediyorum solumda ara ara kelebek gibi kipirtilar seyirme sekli oluyor kisa kisa ..kesin gazdir diyeceksiniz gaz mumkun degil cunku gaz konusundan da cok cektim ayirtedebilirim bide sadece solumda sagimda hicbirsey yok ilk gebeligimde 19.hafta hissetmistim yaptigim arastirmalar zayif kadinlarin hissedebilecekleri...ama saskinim sizde var mi ki
Rabbim korusun canim.Valla hem KBB doktoru hemde kadın dogumcum beraber verdiler inşallah bişey olmaz bebişlerimize
Canim cevap yazdigim arkadasta benim onceki gebeligimde riskli gebelikler o yuzden agda yapacak durumumuz yok.Gebelikte hormonlardan dolayi genelde aci esigi duser.Senin acimamis ne guzel.Ben dun bacaklarimi aldim mahvoldum ki normalde asla acimaz.Bu gün ağda yaptırmış biri olarak cevap veriyim dedim normalde acıdığından daha az acıdı hiç bi problemde yok bende daha ćok acıyacagini dusunuyodum ama hic tahmin ettiğim gibi olmadı sürekli ağda yaptirirken jilete dönmekte saçma geldi kararttım gözü iyikide karartmisim sonuçta annelerimiz yillarca ağda yapmis kaç tane dogurmuslar bi problem olsa onlarda olurdu
11-12. haftalarda yapiliyorda ben yaptirmicam canim.20-24. haftalar arasi detayli ultrason yaptircam insaAllah.bushra_84 ikili taramaya ne zaman gidicen
Amin canim saglikla kavusalim evlatlarimiza insaAllah :)Anladimccanim hayirlisi
Aynen canım yaa önceden evde çatır çatır dogururlarmis doktor bana 5 hafta sonra gel dedi diye ne yapsam arada nerde görsem bebegimi diye düşünüyorum :) bide benimde 2 hamileligimde de Tüylenme arttı ve canım çok aciyo şimdilik epilasyon aletiyle hallediyorum ama dikişten sonra komple jilete gecicemCanim cevap yazdigim arkadasta benim onceki gebeligimde riskli gebelikler o yuzden agda yapacak durumumuz yok.Gebelikte hormonlardan dolayi genelde aci esigi duser.Senin acimamis ne guzel.Ben dun bacaklarimi aldim mahvoldum ki normalde asla acimaz.
Annelerimiz soyle yapmis bir sey olmamisa gelirsek simdiki beslenme vs hersey eskiye gore cok farkli.Simdi o kadar cok riskli gebelik varki.Annelerimiz bi test yaparmis adet gecince,doktoru dogumda gorurlermis hatta doktorda degil ebeyi.Simdi oyle mi? 2 haftada bir doktordayiz.
Canim iliski sonrasi oldu ben dis gebelik diye korkuyodum kese gorunmemisti simdi acilde baktilar kese olusmus:) insallah kalbinin atisinida duyariz sagliklidir:)Bakarlar guzelim, zorladı mi kendini ne oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?