2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Valla hem KBB doktoru hemde kadın dogumcum beraber verdiler inşallah bişey olmaz bebişlerimize

Riskli doğum uzmanı doktorum çok güveniyorum. Ama tarzı biraz ters işte. Bilmiyorum ki kararsızım. İnsan biraz özel hissetmek istiyor. Sanki kulak burun doktpruna gidiyorum gibi hissediyorum

Benim goguslerim bir sisti bir aciyor anlatamam gobus cikti normalde zayifim kiz ogrencilerim gobekten hamile oldugumu anlamis bugun dayanamadilar sordular ha gaz gobegimidir bebek midir bilmem ilk gebeligimde de 4.ayda falan cikmisti biz yana yakila gobek arıyorduk esimle bugun mu cikacak yarin mi diye bu defa erken geldi gobus bakalim hamile kiyafeti hic giymedim icimde kalmasin bu defa giyecegim Allahim insallah

Benimkide lazer yaptırabilirsin dedi
Merak ettim drlarinizi enterrsan benimkide cok rahattir ama bu kadar degil bende diyorum haftanin 3 gunu cok yogun calisiyorum gunun 12 saati disardayim bana dedigi ben kizima hamileyken nobet tutuyordum kac ameliyata giriyordumbhic bise olmaz diyor progestani gecen hafta kesti bilmem nolcak sonumuz

Tabi canım takdir Allahn .. Bunlar sadece zaman geçirme için teferruat ama işte insan merak ediyor :) Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşllh ..

Bu gün ağda yaptırmış biri olarak cevap veriyim dedim normalde acıdığından daha az acıdı hiç bi problemde yok bende daha ćok acıyacagini dusunuyodum ama hic tahmin ettiğim gibi olmadı sürekli ağda yaptirirken jilete dönmekte saçma geldi kararttım gözü iyikide karartmisim sonuçta annelerimiz yillarca ağda yapmis kaç tane dogurmuslar bi problem olsa onlarda olurdu

alakası yokk..ben de gerçekten hissedinceye kadar hep hissettim derdim. ama inan ki hepsi gaz.gerçekten hissettiğinde işte bu dersin. hem bebek o kadar küçük ve güçsüz ki imkazsız derim ben.
N Niloya07 , @laviusc arkadaşın dediğine tamamen Katılıyorum , 1. Doğumdan sonra hamile değilken de çok gördüm karnımın hareket ettiğini hatta adet görüp hamile olabilir miyim diye bile düşündüm daha çoooook erken bebek hareket etmeye başlamadı ki daha , biz hissedelim

Ilk çocuğunuzun cinsiyeti ne . Bence her hamilelk farklı ve bünyeden bünyeye değişir .. Hisedebilrsin hacim :)

Canim cevap yazdigim arkadasta benim onceki gebeligimde riskli gebelikler o yuzden agda yapacak durumumuz yok.Gebelikte hormonlardan dolayi genelde aci esigi duser.Senin acimamis ne guzel.Ben dun bacaklarimi aldim mahvoldum ki normalde asla acimaz.
Annelerimiz soyle yapmis bir sey olmamisa gelirsek simdiki beslenme vs hersey eskiye gore cok farkli.Simdi o kadar cok riskli gebelik varki.Annelerimiz bi test yaparmis adet gecince,doktoru dogumda gorurlermis hatta doktorda degil ebeyi.Simdi oyle mi? 2 haftada bir doktordayiz.

Aynen canım yaa önceden evde çatır çatır dogururlarmis doktor bana 5 hafta sonra gel dedi diye ne yapsam arada nerde görsem bebegimi diye düşünüyorum :) bide benimde 2 hamileligimde de Tüylenme arttı ve canım çok aciyo şimdilik epilasyon aletiyle hallediyorum ama dikişten sonra komple jilete gecicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…