- 20 Ağustos 2008
- 989
- 500
- 103
Benim boş günüm yok cumartesi dahil 6 gün aynı Tempo. Cumartesi de 9-4 bu dönem fazla yoruluyorum.Yerinde olmak isterdim canim suan cunku cok yoruluyorum okulda allahtan 4 gun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim boş günüm yok cumartesi dahil 6 gün aynı Tempo. Cumartesi de 9-4 bu dönem fazla yoruluyorum.Yerinde olmak isterdim canim suan cunku cok yoruluyorum okulda allahtan 4 gun
Canim bir kizim var hissetmeye gelince hissettigimi dusunuyorum cunku ayiredebiliyorum gazla kipirtiyi ben tekmeliyor demiyorum ki sadece solumda bir hareketlenme oluyor sagtarac bomboş kelebek kipirtisi seklinde damar atmasi gibi dedimIlk çocuğunuzun cinsiyeti ne . Bence her hamilelk farklı ve bünyeden bünyeye değişir .. Hisedebilrsin hacim :)
Üzüldüm tatlım allah en kısa zamanda hayırlısını versin benim ilk brbeğimde öyle oldu inşallah bu sefer yolunda gider. Pıhtılaşma testi yaptırdın mı benimki ondanmış mesela?
Güzelim üzüldüm bu duruma. Insallah saglikla atlatirsin, en kisa surede de saglikla bebegini alirsin kucagina. Peki kürtaj için Turkiye'ye mi geleceksin saha önceden öyle demiştin.
Teşekkürler kızlar. Evet hala burdayım. Yol çok uzun olduğu için burda kürtaj olmaya karar verdim. Dr gidicem yarın... Ama kürtajdan çok korkuyprum... Korkum tarif edilemez... Ayrıca pıhtılaşma testini bende yaptırmak istiyorum ama ne zmn yapıyorlar bu testi bilmiyorum. Sen ne zmn yaptırdın cnm...Canım nerdeydin sen yurtdışımıydı? İnsan kendine olmuş gibi üzülüyor böyle duyunca. Umarım iyi bi dr bulursunuz ve sorun yok der. Sen moralini yüksek tut canım.
Şuan müstakil evdeyim bir önce 5. Kat olsun yeter üstümde kimse trpinmesin defim allah sabır versin amlayissiz komşu zor bizdede vardi ayni dert birinin 3 oğlu vardı onlar sussa baba sabaha kadar televizyon izliyor du yatak odadinda televizyon vardi taşındım onlardada yatak odası kavrami yoktu oturdukları yerde yatıyorlardi sabır
Canım Rabbim yar ve yardımcın olsun zor , ailenden birileri var mı orada annen kardeşin ya da kayınvaliden ? Eşinle birlikte biri daha olursa sana yardımcı olur hem manevi destek içinTeşekkürler kızlar. Evet hala burdayım. Yol çok uzun olduğu için burda kürtaj olmaya karar verdim. Dr gidicem yarın... Ama kürtajdan çok korkuyprum... Korkum tarif edilemez... Ayrıca pıhtılaşma testini bende yaptırmak istiyorum ama ne zmn yapıyorlar bu testi bilmiyorum. Sen ne zmn yaptırdın cnm...
benim de iştahım pek yok sadece kuru şeyler yiyorum ya da çorba içebiliyorum. ne yersem bi tuhaf yapıyor midemi. ama birden de açlık duygusu geliyor, çubuk kraker, leblebi filan yiyorum. evet gelmesi iyi oldu, gerçi sürekli torunuma iyi bak demesi biraz sinirimi bozuyor ama olsunay iyi bak kayinvalidenin gelmesi en azi yemeyni filan yapar ben calismaya baslycaktm canim tam isde buldum derken bu kanama devam etdyi surece imkansz malesef ya olsun yeter ki bebisler saglam olsunlar istahin nasil canim ya benim hic yok bir tek meyveyi guzelce yiyorm
Allahim sabir versin canim gercekten hepimize.bebikelrimize kavusucaz zorluda olsa sonundaBenim boş günüm yok cumartesi dahil 6 gün aynı Tempo. Cumartesi de 9-4 bu dönem fazla yoruluyorum.besyo_86 ben de dinlenmek istiyorum, sen de en kısa sürede sağlığına kabus tatlım ama dinlenmeye devam . Evé gelince Tempo durmuyor bir de 4 yaşında annesini tüm gün özlenen minimum var, yemek yap, yemek ye, oyun oyna, kitap oku varsa banyosu falan gerçekten fenalardayim, bu ara eve temizlik için düzenli birini alacağım inşallah yetisemiyorum, her şeye.
Kızlar merhabalar. 6+4 iken gitmiştim. 2 hafta sonra gel demişti. Bugün gittim. Bebeğimi gördüm yeniden. Devlete gittiğim için kalp atışını gösterdi. Sesi yok :)) Ben de ugrastirmadim. Kalbi olması gerektiği gibi atıyor dedi. 8+6 Sata göre. Ama makine 7+1 gösterdi. Herşey yolunda dedi. Sanırım sonradan esitlenir. Burada çok okudum. Doktor da hersey normal deyince rahatladım. 1 ay sonra gel dedi.
Bebeğimi gördüm. Ufacık böyle :)) Hiç bulantim yok. Istahim açık dedim. Olsun abartmadan ye dedi :))
Ben 76,5 dim simdi 75 imkilo durumlarınız nasıl kızlar ben öğrendiğim gün 59,2 dim şimdi yine aynı 59,1
Amin cnm amin bizlere de sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşaAllah Rabbim.Kızlar kanamam varken hastanede yattığından yanimdaki yatağa yeni doğmuş bir bebek ve annesini getirdiler herkes bebeği öyle çok seviyorduki kime benzediğine bakıyorlar bebeğin anne ve babası guluşüyordu O anda gözlerinden yaşlar geldi çok duygulandim allahım herkese yaşar bu duyguları dedim allahım kimsenin kucağını boş birakmasin benim ikinci çocuğum olmasına rağmen böyle hissettim çocuğu olmayanları dusunemiyorum Rabbim isteyen herkese versin
sen vermişsin cnm bulantın fln mı varBen 76,5 dim simdi 75 im
Canim benimkide sata gore 8+1 ama makineye gore 7+5 doktor her sey yolunda dedi bunun icin kafaya takmiyorum insallah arayi kapatirlar miniklerimiz bulantin olmadiqi icin cok sanslisin ben yatakdan kafami kaldiramiyorum yediyim yemek zehir oluyor hemen bulanti yapiyorKızlar merhabalar. 6+4 iken gitmiştim. 2 hafta sonra gel demişti. Bugün gittim. Bebeğimi gördüm yeniden. Devlete gittiğim için kalp atışını gösterdi. Sesi yok :)) Ben de ugrastirmadim. Kalbi olması gerektiği gibi atıyor dedi. 8+6 Sata göre. Ama makine 7+1 gösterdi. Herşey yolunda dedi. Sanırım sonradan esitlenir. Burada çok okudum. Doktor da hersey normal deyince rahatladım. 1 ay sonra gel dedi.
Bebeğimi gördüm. Ufacık böyle :)) Hiç bulantim yok. Istahim açık dedim. Olsun abartmadan ye dedi :))
1 haftadir bulantilar beni mahf etdi bas donmesi dahada kotu kafami kaldoracak halim yokkksen vermişsin cnm bulantın fln mı var
hmmm cok kötü cnm bas dönmeside bulantıda dördüncü ayda hepsi geçiyo genelde geçmiş olsun1 haftadir bulantilar beni mahf etdi bas donmesi dahada kotu kafami kaldoracak halim yokkk