• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Teşekkürler kızlar. Evet hala burdayım. Yol çok uzun olduğu için burda kürtaj olmaya karar verdim. Dr gidicem yarın... Ama kürtajdan çok korkuyprum... Korkum tarif edilemez... Ayrıca pıhtılaşma testini bende yaptırmak istiyorum ama ne zmn yapıyorlar bu testi bilmiyorum. Sen ne zmn yaptırdın cnm...
Bende tam senden haber almaya gelmıstım .
Cok uzuldum be canım sımdı ben bu mesajı yazana kadar sen cok tan atlatmıs olacaksın kurtajı hıc korkma
Allahım ınsallah bundan sonrası cok guzel olacak bunu dusunç.
Bende pıhtılasma testlerını yaptırmak ıstıyorum oglum tup bebek onda 22 haftaya kadar coraspın ıcmıstım ondan sonrada saglıklı bır gebelıgım olmadı . artık rıske atmak ıstemıyorum dogrusu yarın doktora gıdecegım bakalım neler olacak patolojı sonuclarımda cıktı buarada oda benı bı raz tedırgın ettı hayırlısı artık

Kızlar merhaba. Bi sorum olacak, tırnaklarınıza oje sürüyormusunuz? Doktorum sürebilirsin söyledi ama internette bazı yerlerde zararlı yazıyorrro_O

Dikkat et canim="poyyeb, post: 45561703, member: 95791"]Benim boş günüm yok cumartesi dahil 6 gün aynı Tempo. Cumartesi de 9-4 bu dönem fazla yoruluyorum. besyo_86 besyo_86 ben de dinlenmek istiyorum, sen de en kısa sürede sağlığına kabus tatlım ama dinlenmeye devam . Evé gelince Tempo durmuyor bir de 4 yaşında annesini tüm gün özlenen minimum var, yemek yap, yemek ye, oyun oyna, kitap oku varsa banyosu falan gerçekten fenalardayim, bu ara eve temizlik için düzenli birini alacağım inşallah yetisemiyorum, her şeye.[/QUOTE]
Dikkat et canim bende çokyogumdum patladim ısonunda hastamede decyattim iste ozaman dedimm bu saatten sonra hicbisey yapmam diye deneme kalmadi kalmadi zaten bi ay rapor verdi dr

İlkinde de bu tempodaydim canım, olacağı varsa istersen sürekli yat hiç is yapma yine oluyor.

Bana da arkadaşlar sür diyor, doktor da bi şey olmaz diyor. :110:
Makyajda yapıyorum ojem de var . Zaten kuru cildim tırnakların kırılgan mecbur sürüyorum gebelikte de hep sürdüm. Ama benim kuaför olayım yok onu seviyorum boya vs yaptırmiyorum zaten normalde de.

besyo_86 besyo_86 dün akşam içtim gece sancilandim sabah tuvalete çıktım şimdi çok rahatım birkaç aksam içeceğim nasıl kötüyüm, sukur

Aynen canım yaa önceden evde çatır çatır dogururlarmis doktor bana 5 hafta sonra gel dedi diye ne yapsam arada nerde görsem bebegimi diye düşünüyorum :) bide benimde 2 hamileligimde de Tüylenme arttı ve canım çok aciyo şimdilik epilasyon aletiyle hallediyorum ama dikişten sonra komple jilete gecicem
Aynen canim birde eskiden kolay hamile kaliyorlarmis.Annem evlendiginde 100 kiloymus ilk ay hamile kalmis.Ben 3 sene bekledim.Biz pko mko kan pihtilasmasi felan bilmezdik diyor annem.Eskiden ultrason bile yokmuski.Bu kadar bilgi edinebilecekleri ne internet ne tv ne doktor ne hastane varmis.Ne bilsinler ne yararli ne zararli.Biz biliyoruz ve onlem aliyoruz,oyleyse hicbirimiz hastaneye gitmeyelim doguma kadar,annelerimizde oyle yapiyormus :)
Benim gobegim cok tuyleniyor ya,hatta tuyde degil kil bildigin :D Kızlarda iyiydi 2 haftada bir gel diyorduda bu tek diye bir ay sonra gel dedi :)

Yahu herkesin sabah bulantısı oluyor , ben hava karardı mi fenalaşmaya başlıyorum , mide bulamtısından uyuyamıyorum resmen o_O
Her halimize şükür de çabuk geçsin şu 3 ay yaa.. Cızır cızır ses çıkaran üst Komşular da cabası, dostum bu saat olmuş az dikkat etmez mi insan ya? Hem herif hem Karısı bangır bangır ,2 de çocukları var, yatak odası yerini oturma odası yapmışlar 1 den önce uyumuyorlar poffff , gece gece , cuma cuma iyi dedikodu Yaptım he o_O
Neyse hayırlı cumalar herkese, bu güzel gece hürmetine Rabbim Şafi adıyla şifa versin herkese , sağlıkla kavuştursun evlatlarımıza inşallah
Hayirli cumlar canim,amin cumlemize.
Benimde ustumde dul bir teyze annesi ve kiziyla birlikte yasiyor.Her gun birbirlerini yiyorlar,bagris cigris ciyak ciyak.Oturma odalarida cocuk odamizin ustu pof. Neyseki evleri kentlesmeyle yapiliyor,gecici oturuyorlar sabirla cikmalarini bekliyorum sen dullarin :)

Aynen canim birde eskiden kolay hamile kaliyorlarmis.Annem evlendiginde 100 kiloymus ilk ay hamile kalmis.Ben 3 sene bekledim.Biz pko mko kan pihtilasmasi felan bilmezdik diyor annem.Eskiden ultrason bile yokmuski.Bu kadar bilgi edinebilecekleri ne internet ne tv ne doktor ne hastane varmis.Ne bilsinler ne yararli ne zararli.Biz biliyoruz ve onlem aliyoruz,oyleyse hicbirimiz hastaneye gitmeyelim doguma kadar,annelerimizde oyle yapiyormus :)
Benim gobegim cok tuyleniyor ya,hatta tuyde degil kil bildigin :KK70: Kızlarda iyiydi 2 haftada bir gel diyorduda bu tek diye bir ay sonra gel dedi :)
Ben zaten anadan doğma tüylüyüm kime cektiysem :) 2-3 ayda bir göbek kısmı bel kısmı ağda yaptırırdım şimdi göbek kısmı benimde arttı ağda da yaptıramam içimde can varken makinada elektrikli sonuçta napıcam bilmiyorum ya duracak doğuma giderken tüy Dökücü kremle alivercem son dakikalarda bi zararı olmaz heralde:) jel sürüyorlar ya ultrasonda bakacakları zaman o arttırıyormus sanırım Tüylenme yi. zor işimiz valla her doktora giderken temiz olmak lazım bebeğe zarar vermemek lazım bakalım nasıl gitcez doğuma :)

Ben zaten anadan doğma tüylüyüm kime cektiysem :) 2-3 ayda bir göbek kısmı bel kısmı ağda yaptırırdım şimdi göbek kısmı benimde arttı ağda da yaptıramam içimde can varken makinada elektrikli sonuçta napıcam bilmiyorum ya duracak doğuma giderken tüy Dökücü kremle alivercem son dakikalarda bi zararı olmaz heralde:) jel sürüyorlar ya ultrasonda bakacakları zaman o arttırıyormus sanırım Tüylenme yi. zor işimiz valla her doktora giderken temiz olmak lazım bebeğe zarar vermemek lazım bakalım nasıl gitcez doğuma :)
Hiç elleme canım o tüyleri,tüy dökücüde hamilelikte zararlı.Doğumdan sonra dökülüyor o tüyler.Doğuma girerkende sezeryan olcaksa karnındaki tüyleri jiletle temizliyorlar.

Canim iliski sonrasi oldu ben dis gebelik diye korkuyodum kese gorunmemisti simdi acilde baktilar kese olusmus:) insallah kalbinin atisinida duyariz sagliklidir:)
İlk 3 ay dikkat edin canım,bebek tutunuyor ya.Doktorunada danış belki 3 ay müsaade etmez ilişkiye.

Yaa bir bendemi var biz eşimle kardeşe bağladık adam hiç yanasmiyor hani bende tık yok tamam bulantı felanda ee bu erkek kötü düşünmeyim diyorum ama bu adam oynasmaya merakliydi ne oldu hani çalıştığı yer ful erkek ve ev lan başka haltlarmi yiyor diyom kendime sonra yok yokk ayiyiyyyy bozdum kafayı şimdi bide buna ağlıyorum beni sevmiyor diyeee
Yok canım sakın aklına getirme öyle şeyleri.Benim eşimde öyledir ama hamile kaldığım an 9 ay yanaşmaz,çocuğa bir şey olur diye korkar.Ondan yanaşmıyordur :)

Günaydın arkadaşlar. Yine bulantili bir sabaha uyandım. Benim ilki de böyleydi 9 ay küstüm inş bu böyle olmaz yoksa çok zor olacak. Daha öbürü 2 yasında. Bide bizim bilmeden oldu ben daha kızımı emziriyordum bir ay hiç bilmedim normal günüm geçiyor sandım. Bulantılar başlayınca şüphelendim. Yaptım evde çıktı. Şimdi kızımı da memeden kesiyorum hem o hemde bulantı beni mahfediyor
Allah yardımcı olsun canım.Benimde 9 aylık ikizlerim var ama bulantım olmadığı için rahat geçiyor.Sadece çok yoruluyorum.Senin daha zor :(

1 haftadir bulantilar beni mahf etdi bas donmesi dahada kotu kafami kaldoracak halim yokkk
Gençler size tavsiyem açık havada bira yürüyüş yapın bulantı hissedince.o kadar iyi geliyor ki.benim ev ormanlık alanda.her gün yarım saat yürüyorum cebime ceviz doldurup.böylelikle cebi yiyorum ki normalde evde yemem her gün.hem halsizliğime çare hem bulantılarıma.şiddetle tavsiye ediyorum

Teşekkürler kızlar. Evet hala burdayım. Yol çok uzun olduğu için burda kürtaj olmaya karar verdim. Dr gidicem yarın... Ama kürtajdan çok korkuyprum... Korkum tarif edilemez... Ayrıca pıhtılaşma testini bende yaptırmak istiyorum ama ne zmn yapıyorlar bu testi bilmiyorum. Sen ne zmn yaptırdın cnm...
Çok üzüldüm canım,Rabbim yardımcın olsun.Hemen yaptırabilirsin canım testi.Biraz pahalı bir test özelde yaptırırsan.Benimde düşüklerimin sonucunda kanımda pıhtılaşma çıkmıştı :(

Back
X