aynen cevremde o kadar hamile varki )))))Baya izmirli varmis saydada
Amin canım inşallah hepimizin her şey yolunda gider alırız bebeklerimizi kucağımızainsallah bi sefer her sey yolunda gider canim amin
aminnnAmin canım inşallah hepimizin her şey yolunda gider alırız bebeklerimizi kucağımıza
Canım bide devletteki doktorlar her gün yok mesela ben salı günü zeynep hanima gittim yarın sonucunu göstermeye gel dediler gittim çarşamba günü doktor yok salı ve cuma günü burda bu hafta dediler oraya kadar gitmisim cengiz beyin hastası yok ona 2 dakika sorayım dedim içeri girmemle çıkmam bir oldu kime muayene olduysan o baksın dedi sanki eline yapışacak 2 dakika baksa.. bir tek üroloji de aydın bey var o insan gibi davranıyor. Bahar hanima gidersem bir gün onu da yazarım :) ama devletteki doktora her gün ulasamazsın hangisi hangi gün orda belli değil. Eğer yaşam da ki doktoru beğenirsen haber verir misin canım acil bişey olursa manisa ya kadar gitmektense oraya giderim bendeZiya da ultrason odasina gondermisti beni digerlerini hic bilmiyorum ama bu soylediklerinden sonra gitmem sanirim:) ozel yasami dusunuyorum o doktorada iyi diyolar ama bakalim.. İnsaallah iyi bi doktora denk gelirim.. Bu arada tesekkurler cevabin icin canim :)
Ben igdirdayim ama dogumu etimedde yapmak istiyorum cnm hangi doktora gidiyosun memnun musunBen etimed hastanesine gidiyorum canim
Canım bide devletteki doktorlar her gün yok mesela ben salı günü zeynep hanima gittim yarın sonucunu göstermeye gel dediler gittim çarşamba günü doktor yok salı ve cuma günü burda bu hafta dediler oraya kadar gitmisim cengiz beyin hastası yok ona 2 dakika sorayım dedim içeri girmemle çıkmam bir oldu kime muayene olduysan o baksın dedi sanki eline yapışacak 2 dakika baksa.. bir tek üroloji de aydın bey var o insan gibi davranıyor. Bahar hanima gidersem bir gün onu da yazarım :) ama devletteki doktora her gün ulasamazsın hangisi hangi gün orda belli değil. Eğer yaşam da ki doktoru beğenirsen haber verir misin canım acil bişey olursa manisa ya kadar gitmektense oraya giderim bende
sada da gökhan bey var onu da çok methediyolar eğer ordan memnun kalmazsan tek sorun ne yapıp edip sezeryana ikna etmesiymis.. ben orda Şule vardı ona gidiyordum geçen sene 1 hafta çektiğim doğum sancısı na Kum döküyorsun dedi o yüzden soğudum doktor hatası yüzünden komple hastaneden soğudum ondan mecbur kalmadikca gitmek istemiyorum ama sen gidersen gökhan bey iyi diyorlar haberin olsun canım :)Evet insani kaale almiyolar gercekten canim bende hic gitmek istemiyorum zateninsaallah yasama gidersem mutlaka yazarim canim benim :)
Teşekkür ederim canım. Özelde verdim. Ankarada...ücreti de 31 tl aldılar daha pahalı olacağını düşünmüştüm oysacanim insallah test sonuclarin guzel gelir devletde mi verdin yoksa ozelde mi?bende 5 gun sonra gidicem ikili teste
sada da gökhan bey var onu da çok methediyolar eğer ordan memnun kalmazsan tek sorun ne yapıp edip sezeryana ikna etmesiymis.. ben orda Şule vardı ona gidiyordum geçen sene 1 hafta çektiğim doğum sancısı na Kum döküyorsun dedi o yüzden soğudum doktor hatası yüzünden komple hastaneden soğudum ondan mecbur kalmadikca gitmek istemiyorum ama sen gidersen gökhan bey iyi diyorlar haberin olsun canım :)
senden de Allah razı olsun canım birine iyi gelen doktor birine kötü gelebiliyor malesef ama devletteki doktorlar hakkında hemfikiriz :) ınsallah içine sinen bi doktor bulabilirsinİnsaallah cok sagol canim gercekten tanidigim cok kisi yok menemende soracak kimsemde yoktu o yuzden cok yardimci oldun Allah razi olsun:) dedigin doktorda aklimda insaallah memnun kalmazsam onu dusunurum bide :)
senden de Allah razı olsun canım birine iyi gelen doktor birine kötü gelebiliyor malesef ama devletteki doktorlar hakkında hemfikiriz :) ınsallah içine sinen bi doktor bulabilirsin
Olsun saglikli oldugunu gormussun ya:)gozun aydin canimMerhaba arkadaşlar. Bugün ben de bebişi görmeye gittim. Herşey sağlıklıydı kocaman olmuş.ikili tarama verdim 4 gün sonra çıkacak. Cinsiyeti konusunda ısrarlarıma rağmen en ufak bir ipucu vermedi henüz küçük dedi doktorum. 2 hafta sonra gel o zaman söyleriz dedi cinsiyetini. Hayırlısı artık...
Baya izmirli varmis saydada
Bende oldu canim ya ozdllikel agrili olunca yattim iste hastaneye inşbi sikimti yoktur...benim hala oluir hhattabbugüncçokolduKizlar acil yardim kasiklarimda agri var sabahtan beri cok degil ama surekli bu haftalarda olan var mi bole agrisi
emine gül savcıya gidiyorum canım seviyorum doktorumu önce biraz sert gibi ama çok güzel bakıyor.Ben igdirdayim ama dogumu etimedde yapmak istiyorum cnm hangi doktora gidiyosun memnun musun
Canm benm ole rahatsiz edici degil ama kac haftadir hissetmiyodum agri o yuzden rahatsiz oldum ama sabahtan beri vardi o rahatsiz oldumBende oldu canim ya ozdllikel agrili olunca yattim iste hastaneye inşbi sikimti yoktur...benim hala oluir hhattabbugüncçokoldu
o bende de oluyor,üstelik dans etmeme gerek de yok:) bazen nefes nefese olduğum için ders anlatmaya ara veriyorum.Bildiğm atımım filan da yok.Bazen de kalbim yerinden çıkaakmış gibi atıyor bir anda..hamilelikle mi ilgili ki?
Bende orda erkek doktor vardi onu ovduler baya doguma ona istiyorum hayirlisiylaemine gül savcıya gidiyorum canım seviyorum doktorumu önce biraz sert gibi ama çok güzel bakıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?