2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Canım bide devletteki doktorlar her gün yok mesela ben salı günü zeynep hanima gittim yarın sonucunu göstermeye gel dediler gittim çarşamba günü doktor yok salı ve cuma günü burda bu hafta dediler oraya kadar gitmisim cengiz beyin hastası yok ona 2 dakika sorayım dedim içeri girmemle çıkmam bir oldu kime muayene olduysan o baksın dedi sanki eline yapışacak 2 dakika baksa.. bir tek üroloji de aydın bey var o insan gibi davranıyor. Bahar hanima gidersem bir gün onu da yazarım :) ama devletteki doktora her gün ulasamazsın hangisi hangi gün orda belli değil. Eğer yaşam da ki doktoru beğenirsen haber verir misin canım acil bişey olursa manisa ya kadar gitmektense oraya giderim bende

Evet insani kaale almiyolar gercekten canim bende hic gitmek istemiyorum zaten insaallah yasama gidersem mutlaka yazarim canim benim :)

Evet insani kaale almiyolar gercekten canim bende hic gitmek istemiyorum zaten insaallah yasama gidersem mutlaka yazarim canim benim :)
sada da gökhan bey var onu da çok methediyolar eğer ordan memnun kalmazsan tek sorun ne yapıp edip sezeryana ikna etmesiymis.. ben orda Şule vardı ona gidiyordum geçen sene 1 hafta çektiğim doğum sancısı na Kum döküyorsun dedi o yüzden soğudum doktor hatası yüzünden komple hastaneden soğudum ondan mecbur kalmadikca gitmek istemiyorum ama sen gidersen gökhan bey iyi diyorlar haberin olsun canım :)

İnsaallah cok sagol canim gercekten tanidigim cok kisi yok menemende soracak kimsemde yoktu o yuzden cok yardimci oldun Allah razi olsun:) dedigin doktorda aklimda insaallah memnun kalmazsam onu dusunurum bide :)

İnsaallah cok sagol canim gercekten tanidigim cok kisi yok menemende soracak kimsemde yoktu o yuzden cok yardimci oldun Allah razi olsun:) dedigin doktorda aklimda insaallah memnun kalmazsam onu dusunurum bide :)
senden de Allah razı olsun canım birine iyi gelen doktor birine kötü gelebiliyor malesef ama devletteki doktorlar hakkında hemfikiriz :) ınsallah içine sinen bi doktor bulabilirsin

Olsun saglikli oldugunu gormussun ya:)gozun aydin canim

Kizlar acil yardim kasiklarimda agri var sabahtan beri cok degil ama surekli bu haftalarda olan var mi bole agrisi

Kizlar acil yardim kasiklarimda agri var sabahtan beri cok degil ama surekli bu haftalarda olan var mi bole agrisi
Bende oldu canim ya ozdllikel agrili olunca yattim iste hastaneye inşbi sikimti yoktur...benim hala oluir hhattabbugüncçokoldu

Bende oldu canim ya ozdllikel agrili olunca yattim iste hastaneye inşbi sikimti yoktur...benim hala oluir hhattabbugüncçokoldu
Canm benm ole rahatsiz edici degil ama kac haftadir hissetmiyodum agri o yuzden rahatsiz oldum ama sabahtan beri vardi o rahatsiz oldum

sanırım hamilelikle ilgili. oksijene daha çok ihtiyaç duyuyormuşuz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…