2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
17 aylık şu anda doktor iyi beklenirsem 8. Aya kadar emzirebilirsin dedi ama bu ara iyi beslenemiyorum o yuzden nisanda kesecegim
Anladım cnm dikkat et kendine yinede. Sonuçta hamileyim miden de bulanıyor diyorsun hem kendini hem karnindakini hemde kucagindakini beslemek çok zor olur. Bence de kesmelisin maşallah yine de bu zamana kadar emzirmissin şükür.

İOTE="Rebel92, post: 45744681, member: 702483"]Canm benm ole rahatsiz edici degil ama kac haftadir hissetmiyodum agri o yuzden rahatsiz oldum ama sabahtan beri vardi o rahatsiz oldum[/QUOTE]
İns bi sıkınti yoktur canim

AynTE="Saboli, post: 45746485, member: 69684"]Gel tabiki izmirde büyüsün bebis
Kızlar gogusler ne durumda ben resmen böyle dolaniyorum kocaman oldular [/QUOTE]
Aynen fenalarda...

Günaydın anneler ve taze anne adaylari..kontrolü olanlardan sağlık haberlerini alalim inşallah. .

Decavit de Demir ilacı sanırım gyno ferro nin muadili.devid 3 kullananlaaaarr nerdesiniz acaba
deviti ben tüp bebek aşamasında kullandım, belki kontrole gidince verir yeniden doktorum. decavit elevitin muadili yani folik asit içeren karma vitamin grubundan.

yarışmaya istanbuldan katılıyorum ben kızlar :) koşuyolu medipol hastanesi leyla altuntaş doktorum. randevu alınması zor olsada ben arkadaş kontenjanından ayarlıyorum randevuları çok memnunum leyla hanımdan. bi sıkıntı olduğu zaman seni panikletmeden anlatıyo, ağzı dualı, normal doğum yancısı, gereksiz tahlil ve ilaçtan kaçınan bir doktor. önceden beri ona gidiyodum zaten ben, gebelik oluşupta tüp bebek doktoru seni 1 ay sonra görebilirim dediğinde direk geçiş yaptım leyla hanıma. zaten tüp bebek doktorumla tanışıyolar, leylaya güvenirim gidebilirsin diye onaylamıştı kendisinide

G
Gecmis olsun canim
Umarim en kisa zamanda harika saglikli bi bebisin olur

Kanama neden ki agir bisey mi kaldirsin çok mu yordun kendimi naptim ki xanim
Ya bilmiyorum canım ben ilçede oturuyorum belki yolculuk etkiledi doktor yatarak git bişey olmaz demişti bende anlamadım ama bu seferki kanamam kahverengi öncekiler kıpkırmızı olurdu şuan endişe etmiyorum doktoruda aramadim geçer insallah sen nasıl oldun canim

E erenke arkadaşım çok geçmiş olsun cok üzüldüm.rabbim inşallah tez zamanda sağlıklı hayırlı hamilelik nasip eder inşallah.lütfen stres yapma stres çok etkiliyor hayatımızı.

Anniser hangi ildesiniz birbirimizi tanıyalim belki yakinizdr ben izmirdeyim kimlere gidiyorsunuz memnuniyetiniz nedir buarada 3 ayda 4 kilo almışım resmen facia 54 kilodan 58 e benim sonum iyi gorunmuyor
Merhaba cnm ben kocaelideyim ilcede ama dr.icin merkeze gidiyorum.. Aslinda yillardir ASM Gebzede bi dr a gidiyordum harika bi dr.dur. onun Atasehir ASM ye gectigini ogrenince yikildimbebze bile 80km bana daha da uzaga gidemem.. hic tanimadigim dr larda kendimi guvende hissetmiyorum ilk vm medikal e gittim gokhan beye 2kere.. tatmin olamadim merkezde muayenehanesi olan inci hanima gectim cumartesi 3.kez de ona gidecegim bu sefer de anlasmali hastanelerini begenedim cok huzursuzum...ASM gebzenn tum bolumlerinden hep memnun kalmistim donup dolasip oraya gidecegim sanirim ama bi sabitlenmek istiyorum artik icim hic rahat etmedi...
Yani demem o ki izmit merkezde dr tavsiyeniz var mi?☺

Günaydın kızlarrr :)
İstanbulda'yım. Kozyatağı Acıbadem'e gidiyorum. Doktorum Cem bey, çok anlayışlı, çok tatlı ve kesinlikle çok rahatlatıcı bir doktor. Doktor-hasta iletişimi son derece önemli olduğundan, Cem beyi gözü kapalı tavsiye edebilirim.
Kilo alımına gelince ben fenalardayım, toplamda şuana kadar 6 kilo aldım Acaba diyorum bunda progestanın etkisi var mıdır kii??

bol su iç günde en az 2 litre ama gidebiliyorsan doktora da gidip baktır canım enfeksiyonuna ben gitmeyi düşünüyorum haftaya. dahiliye ye cıkacaktım kaldı gitti haftaya gitcem hem troide hem enfeksiyona baktırcam
geçti canım belirtiler.haftaya doktor randevum var sorarım. ya ben çok erken kalkıyorum çok da erken yatıyorum. hiç özel hayatım kalmadı garibim eşim de tek başına oturuyor çok rahatsız oluyorum. ama sabah 5:40 da uyanıyorum napim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…