2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310

Sulesusu eray hocayi onerebilirim izmit merkezde. Ben yigit hocaya gidiyorum onu da oneririm ama cok yogun.

@besyo_86 ya benim göğüsler de şişti ve ağrıyor. başka da belirtim yok. 9. haftaya giriyorum ve bulantı vs yaşamadım. göğüsler de olmasa belirtisiz yaşayacağım hamileliği :)

Lysippe baslarda endiseleniyordum ama bende de bu zamana kadar gogus hassasiyeti haric bir belirti olmadi. Cok sukur iyi gidiyoruz.

ya kizlar benim doktor neden demir ilacina baslamdi 12ci haftadan sonra baslariz dedi
benimki de öyle dedi. 3 ay sonra başlcaz dedi. bi bildikleri var demekki. bir de verdiğimiz testlerde belki değerler düşük olunca veriyolardır. beki bizimki fena değildir gerek görmemiştir bilmem ki tahmin sadece.

Kizlar acil yardim kasiklarimda agri var sabahtan beri cok degil ama surekli bu haftalarda olan var mi bole agrisi
benim vardı canım, ama hafif de olsa düşük tehliken var dmeişti. fakat rahim büyüdüğü için normal diyorlardı. dinlenebiliyorsan dinlen, o zaman geçiyor.

oohh ohhh maşallah arkadaşım naptın yahuuu. sayfada kiloya kızan biri olacağım bu gidişle ama tutmamız gerek kendimizi. sonuçta 3 aya kadar yediklerimizin bebeğe faydası yok. azcık tutmak gerek

sedabk aa selam Koşuyolu :) ben de medipolü düşünmüştüm bi, hamilelikten önce rutin kontroller için Cevahir Hanım'a gidiyordum ve çok memnundum. Liv'e geçti ama. Koşuyolu Heptamed'de Ahmet Bey'e gidiyorum şimdi. Bu hafta ikinci görüşmemiz olacak, sevdim kendisini. :)

oohh ohhh maşallah arkadaşım naptın yahuuu. sayfada kiloya kızan biri olacağım bu gidişle ama tutmamız gerek kendimizi. sonuçta 3 aya kadar yediklerimizin bebeğe faydası yok. azcık tutmak gerek
Ya anlamadım gitti, öyle deliler gibi de yemiyorum kiii.
Ne diyim, ne desen haklısın

Hanımlar siz ne sıklıkta gidiyorsunuz doktora? 2 haftada bir ayarlamaya çalışıyorum ben, aklım kalıyor diğer türlü.

Saglikli beslenmeme ragmen bende 3-4 kilo aldm malesef. Cok dikkat etmeme ragmen aliyrm doktrum normal oldugunu soyledi.sanirim kac kilo ile hamile kaldgnda onemli.siz kac kilo ile hamile kaldiniz ve kac kilo aldniz?

Canim hareketli, zipir zipirken birden yatisa gectik 2 aydir. Haliyle aldigimiz kaloriler degismezken harcanan enerji azalip kilo olarak donuyor olabilir. Birde hormonlarla ilgili olarak odem gibi tutulumlar da olabilir vucutta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…