2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Bebek aşağıda dedi bana
canım üzülme lütfen,Bebek de çıkar yukarı.Dr'unun önerilerini dinle,herşey yoluna girecektir.Unutma, bebeğin seninle

ya aşerdiğin şey zarara vermezmiş benzin bile içeblir mişsin. Şİfa niyetine yicez
bnim ananem dayıma hamileyken sigara ve kahve çekirdeği aşermiş. sigarayı içiyomuş kahve çekirdeğinide yanında kütür kütür yiyomuş. abartmadan yemek lazım bence canımın istediğini sonra olur olmadık zamanda aklımıza gelirse daha fena

ahahah iyimiş valla bence de ben hep sağlıksız şeyler yemek istiyorum yılda 2-3 kere belki çiğ köfte yerken hamileliğimin başınmda beri sürekli çiğ köfte hamburger lahmacun bu tarz şeyler yemek istiyorum turşu suyunu şişeyle içiyorum bebeğim ocak başı kurcak içerde valla

Darısı size canım,en kısa zamanda hayırlı haberlerle gelin

Selam kızlar bu hafta doktora gittim on beşinci haftadayım. Önce erkeğe benzetmişti şimdi kız dedi. Yine bi süpriz olurmu acaba :)

Selam kızlar bu hafta doktora gittim on beşinci haftadayım. Önce erkeğe benzetmişti şimdi kız dedi. Yine bi süpriz olurmu acaba :)
ayy en korktugum ya bana da kız dedi allah biliyo ya hiç istemiyorum değişmesini önce hayırlısı sağlıklısı tabi ama ben kız moduna girdim yani

Benimki bu seferde göbek bagini bacak arasina almis, bacaklari acik ama ustunde kordon var gozukmuyor cinsiyeti. Bi ogrenemedik

ocak başı iyimiş yaa çok güldüm :))) bende öyle bi ara çok dadandım çiğ köfteye bulantılardan bişi yiyemezken iyi gidiyodu. turşuyu normaldede severim bu arada daha bi düşkünüm bide yeşil zeytin delisi oldum, çekirdek gibi başladımmı tabağın dibi gelmeden durmuyorum

ay cumartesi gelsin artık bende göriyim bebeğimiii, bakalım bizimki göstericekmi cinsiyetini kız erkek farketmez sağlıklı olsun diye dua ediyoruz hep eşimle ama etraf %80 erkek %20 kız olarak bölünmüş durumda ben hep rüya görüyorum ama cinsiyetini göremiyorum merak içindeyim

SENİN DE Mİ KIZ CANIM BEN ERİKTE ÇOK YİYORUM TUZLU TUZLU OHH

ayy en korktugum ya bana da kız dedi allah biliyo ya hiç istemiyorum değişmesini önce hayırlısı sağlıklısı tabi ama ben kız moduna girdim yani

kızlar benim doktorum o haftalarda tahmin bile yapmadı. 16 bitmeden cinsiyete bakmak doğru değil diyordu. bence 16dan önce emin olmayın yanılmalar olabiliyor benim gördüğüm ve duyduğum.

aynı durumdayız kuzum hayırlısı olsun, gelsin artık cumartesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…