cicekkokusu canım ağrının geçmesine sevindim. Benimde haftasonundan beri misafirlerim var. İyiyim ama onlar gitsin iyice dinlenicem. Buarada dün sağlık ocağına gittim, doppler çok basit biseydi. Bu 20. Haftada ancak duyar kalp atışlarını sıkıntı yapma dedi hemşire, içime bi huzur geldi.16 gün daha sabredicem bakalım :)
Sedebu ve @tugbavebebik hayırlı olsun cinsiyeti, darısı biz ogrenmeyenlerin olsun inş.
canım üzülme lütfen,Bebek de çıkar yukarı.Dr'unun önerilerini dinle,herşey yoluna girecektir.Unutma, bebeğin seninleBebek aşağıda dedi bana
4 lü daha guvenilir ise onu yaptırsam bende. 3 luyu de yaptırdınmı. aynı haftalarda yapılıyor heraldecnm bu hafta gitsrn yaparlar sanirim ben gecen hafta 4lu yaptirdim cunku
bnim ananem dayıma hamileyken sigara ve kahve çekirdeği aşermiş. sigarayı içiyomuş kahve çekirdeğinide yanında kütür kütür yiyomuş. abartmadan yemek lazım bence canımın istediğini sonra olur olmadık zamanda aklımıza gelirse daha fenaya aşerdiğin şey zarara vermezmiş benzin bile içeblir mişsin. Şİfa niyetine yicez
Bende de oyle oluyor. Dikkat ediyorum gerinmemeye ama ozellikle sabahlari uykulu uykulu farkina varamadan yapiorumKızlar herkese hayırlı kandiller..
Ben gece boyunca kendimi gerinirken yakaladık, gerinme yasak ama uykumda oluyor napicam ben, birşey olur mu sizce
ahahah iyimiş valla bence de ben hep sağlıksız şeyler yemek istiyorum yılda 2-3 kere belki çiğ köfte yerken hamileliğimin başınmda beri sürekli çiğ köfte hamburger lahmacun bu tarz şeyler yemek istiyorum turşu suyunu şişeyle içiyorum bebeğim ocak başı kurcak içerde vallabnim ananem dayıma hamileyken sigara ve kahve çekirdeği aşermiş. sigarayı içiyomuş kahve çekirdeğinide yanında kütür kütür yiyomuş. abartmadan yemek lazım bence canımın istediğini sonra olur olmadık zamanda aklımıza gelirse daha fena
Darısı size canım,en kısa zamanda hayırlı haberlerle gelincicekkokusu canım ağrının geçmesine sevindim. Benimde haftasonundan beri misafirlerim var. İyiyim ama onlar gitsin iyice dinlenicem. Buarada dün sağlık ocağına gittim, doppler çok basit biseydi. Bu 20. Haftada ancak duyar kalp atışlarını sıkıntı yapma dedi hemşire, içime bi huzur geldi.16 gün daha sabredicem bakalım :)
Sedebu ve @tugbavebebik hayırlı olsun cinsiyeti, darısı biz ogrenmeyenlerin olsun inş.
ayy en korktugum ya bana da kız dedi allah biliyo ya hiç istemiyorum değişmesini önce hayırlısı sağlıklısı tabi ama ben kız moduna girdim yaniSelam kızlar bu hafta doktora gittim on beşinci haftadayım. Önce erkeğe benzetmişti şimdi kız dedi. Yine bi süpriz olurmu acaba :)
Amin canım senin de mi kızayy en korktugum ya bana da kız dedi allah biliyo ya hiç istemiyorum değişmesini önce hayırlısı sağlıklısı tabi ama ben kız moduna girdim yani
evet canım gönlümden geçen de kızdı farketmez tabiAmin canım senin de mi kız
ocak başı iyimiş yaa çok güldüm :))) bende öyle bi ara çok dadandım çiğ köfteye bulantılardan bişi yiyemezken iyi gidiyodu. turşuyu normaldede severim bu arada daha bi düşkünüm bide yeşil zeytin delisi oldum, çekirdek gibi başladımmı tabağın dibi gelmeden durmuyorumahahah iyimiş valla bence de ben hep sağlıksız şeyler yemek istiyorum yılda 2-3 kere belki çiğ köfte yerken hamileliğimin başınmda beri sürekli çiğ köfte hamburger lahmacun bu tarz şeyler yemek istiyorum turşu suyunu şişeyle içiyorum bebeğim ocak başı kurcak içerde valla
canim bir cok doktor da pek anlamiyor vallah ben de kafam sisdi inanbenimde oldu iki üç gün akintim da artti aklıma getirmek istemiyorum ama bende ondan korkuyorum muayne olsam anlaşılır mi peki varmı yokmu diye ne yapmalıyım
akıntıları olan arkadaşlar vajinal jel-tablet vs kullandınızmı yada kullanıyomusunuz?canim bir cok doktor da pek anlamiyor vallah ben de kafam sisdi inan
ben kullanmadm canim ama idrar testi yapdirmak istiyorm belkede idrar enfeksiyonudurakıntıları olan arkadaşlar vajinal jel-tablet vs kullandınızmı yada kullanıyomusunuz?
SENİN DE Mİ KIZ CANIM BEN ERİKTE ÇOK YİYORUM TUZLU TUZLU OHHocak başı iyimiş yaa çok güldüm :))) bende öyle bi ara çok dadandım çiğ köfteye bulantılardan bişi yiyemezken iyi gidiyodu. turşuyu normaldede severim bu arada daha bi düşkünüm bide yeşil zeytin delisi oldum, çekirdek gibi başladımmı tabağın dibi gelmeden durmuyorum
Selam kızlar bu hafta doktora gittim on beşinci haftadayım. Önce erkeğe benzetmişti şimdi kız dedi. Yine bi süpriz olurmu acaba :)
ayy en korktugum ya bana da kız dedi allah biliyo ya hiç istemiyorum değişmesini önce hayırlısı sağlıklısı tabi ama ben kız moduna girdim yani
aynı durumdayız kuzumay cumartesi gelsin artık bende göriyim bebeğimiii, bakalım bizimki göstericekmi cinsiyetini kız erkek farketmez sağlıklı olsun diye dua ediyoruz hep eşimle ama etraf %80 erkek %20 kız olarak bölünmüş durumda ben hep rüya görüyorum ama cinsiyetini göremiyorum merak içindeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?