- 30 Nisan 2010
- 1.000
- 822
- 123
ay ne tatlı ismi varmış alayım onu da :)şermin çarkacı oyuncu annenin
başlarım şimdi anneliğe kitabını aldım çok güzel tavsiye ederim
şanslısın ne güzle bulmuşsnuz, ismiyle yaşasın annesi :)ben buldum Yunus Alp inşallah
ayyy ne güzel bişeyler almışsınız yaaa ben de hiiçç yok hamile kıyafeti bile almadım. alamıyorum bulamıyorum lastikli pantolon alıyorum. bkaç haft aönce aldığım bugün giydim sıkıyor oyyhhhbu arada bebiş için ben henüz bişi almadım ama yerde sallanan ana kucağı hediye geldi, 3-6 aylık beyaz ve espirili bodyler hediye geldi, uni baby marka alt açma bezi bebek bakım seti (şampuan bebe yağı falan var içinde) hediye geldi. pratik beşikte bi arkadaşım kaldırıyodu artık kullanamıyo kızı büyümeye başladı diye bana verdi, onuda almıycam. bu cumartesi cinsiyetini öğrenebilirsek inşallah annemle bi eminönüne gidip ufak tefek bişiler almayı planlıyorum. öğrenemezsek ben kendi ihtiyaçlarımı tamamlarım gecelik vs. gibi
Cnm ben de senin iyi olmana sevindim.. dün akşam yine ağrım oldu.. yattım hep.. ya bide neyi farkettim gaz ya da byük abdestmz varsa o da karında baskı yapıyo ağrı yapıyo..cicekkokusu canım ağrının geçmesine sevindim. Benimde haftasonundan beri misafirlerim var. İyiyim ama onlar gitsin iyice dinlenicem. Buarada dün sağlık ocağına gittim, doppler çok basit biseydi. Bu 20. Haftada ancak duyar kalp atışlarını sıkıntı yapma dedi hemşire, içime bi huzur geldi.16 gün daha sabredicem bakalım :)
@Sedebu ve @tugbavebebik hayırlı olsun cinsiyeti, darısı biz ogrenmeyenlerin olsun inş.
oluyor canımgünaydın annişkolar
benimde bu sabah vajinamda anlık sızı batma oldu bi kaç kere peşpeşe tekrarladı.sizdede böyle durumlar oluyor mu??
cnm 1.sayfada yazıyorEmel bir alışveriş sayfası açmıştı neydi adı :S
hehehe :))) bir beden büyük al canım rahat edersin. ben kilo almadım diye kendi bedenimde aldım ama bi dahakine bi beden büyük alıcam dar giymeyi sevmem hiçayyy ne güzel bişeyler almışsınız yaaa ben de hiiçç yok hamile kıyafeti bile almadım. alamıyorum bulamıyorum lastikli pantolon alıyorum. bkaç haft aönce aldığım bugün giydim sıkıyor oyyhhh
Amin cnm hepimiz inşallah... Kandiliniz mübarek olsun..Günaydın canlarım kandiliniz mübarek olsun bu mübarek gün hürmetine Rabbim evlatlarımızı sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin
ayy sağol canım :)cnm 1.sayfada yazıyor
bende okudum normalmiş diye birde sizlere sormak istedim nasıl olsa doktor kontrolüne giden arkadaşlarda var hemen hemen bi çoğumuz aynı şeyleri yaşıyoruz daha taze deneyim kazandığımız için bir sorayım dedim.oluyor canımbir uygulamada okudum da normalmş bu aralar sanırım..
bende akşam dayanamadım artık lcwaikikide güzeller var diyince gittim bir tane pantolon aldım ohh böyle bir rahatlık yokmuş valla 1-2 haftadır kendime eziyet ediyormuşum yani. 2 tane falan alsam mı dedim ama riske giremedim :)ayyy ne güzel bişeyler almışsınız yaaa ben de hiiçç yok hamile kıyafeti bile almadım. alamıyorum bulamıyorum lastikli pantolon alıyorum. bkaç haft aönce aldığım bugün giydim sıkıyor oyyhhh
günaydın canım.. öyle bir şey duymadm, ama bu konuda açılmış bi başlık kesin vardır forumda, bi araştır forumdaki annelerle konuş istersen canım.. Geçmiş olsun Allah şifa versin ikinize de..kızlar gunaydın. bugun sabah doktor kontrolum vardı. bebegımın kalbinin sol kısmında ekojen fokus yani kalbi içinde parlak beyaz nokta var dedi. moralim cok bozuldu. büyümesını beklıcez bı sıkıntı varmı nolcak bilmiyorum. böyle bir durum yasayan varmı aranızda. napmam gerekıyor bılmıyorum da.
ben streç şeklinde olanlardan aldım bilekten, boyum kısa olduğu için onlarda işlem gerektirmiyor neyse pek yumuşak değil ama bana iyi geldi belkide devamlı kot giydiğim için rahatsız etmedi beni kumaşı.Bel kısmı güzel ama rahatseziki canım kumaşı nasıl yumuşak mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?