2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
benim de annemle aynen 20 yaş var aramda
Ama ben onu yakalayamadım okuldu işti ünvandı derken Olsun kısmet buymuş yine idare ederiz 27 ideal diyollar

bu arada, arada ciciler topiğimize de gidip paylasımda bulunun :) sahipsiz kalmasın :)
Kimsecikler bisey paylasmiyo evet :/ kimse mi.bisey almadi eylul anneleri bizden 1 ay ondeler ama neredeyse tamamlamislar masallah :) gorunce cok yavaşiz dedim kimse paylasmiyo diye ben orguleri paylasayim dedim ama annemler cektigi icin resim cok kalitesiz :) ben birsey almadim daha :)sen paylasacaktin oyle yazmissin.en son :)

Allah korusun canım olmaz inşallah öyle bişey dikkat ediyorlar çok doğduğu gibi bilekligi takıyorlar
Bir hemsire bazen o bilekliklerin karistigini yazmis :/ doguma girmeden bakayim dicem ben

O
tmm canimcim dikkat et kendine doktoruna güven o zaman sonucta surekli takip ediliyorsun psikolojik olarak rahatlat kendini biraz bebeginide etkileme

benim annemle aramda 23 yaş fark var ama annem lolitam benim ben gelin olduktan sonra yaşlandı annecağzım.o benim dünyam bitanem o benim. bizde aynı sizin gibiyiz annemle kanki gibiyiz arkadaşlarımda çok iyi anlaşır annemle ruhu genç annecağzımın içi kıpır kıpır maşallah abla kardeş derler bize :) çarşıya hep birlikte gideriz :) evlendikten sonra muhakkak hergün ararız birbirimizi beni aramayı unutursa trip atarım her gittiğimde kocaman sarılır kokusunu içime çekerim dizine yatarım o benim bitanem meleğimmm rabbim anneme sağlıklı uzum ömürler versin acısını göstertmesin burnumun direği sızlar annem diyince

:)) ben 14 buçuk yaşından beri kocama aşığımmmm onuda zamanında yoldan çektim kandırdım aklını çeldim gazozuna ilaç kattım deeeermişim. aramızda 3 yaş var ben 14 buçuk yaşındayken oda 17 yaşındaydı olsunnnnn çokta iyi yaptım rabbim evimizden mutluluk huzur birbirimize karşı saygı sevgi güven eksik etmesin inşallah.

Ay öyle güzel anlatmışsın ki nasıl özendim maşallah sizeee Ben de istiyorum yaa

Ay öyle güzel anlatmışsın ki nasıl özendim maşallah sizeee Ben de istiyorum yaa
canımmmmm az kaldııııııı sende hissediceksin :) .aç karnına pek bir şey hissetmiyorum bi yazıda okumuştum bebekte aç karnına hareket etmezmiş pek fazla ama karnım tok olunca hissediyorum :)

SİZİNDE KASIĞINIZDA BATMA VAR MI BENİM GEBELİĞİN BAŞINDAN BERİ VAR ŞİMDİLERDE YÜRÜDÜĞÜMDE BAYA BATMA OLUYO

serviks boyunu ölçtürüyomusun. ben gıttıgımde mutlaka soruyorum. en son 3.3 cm idi. 3 un altı risk dedi. sende durumlar nasıl. senınle satımız aynı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…