oh canım atlatmıssın çok şükür agrin sizin oldu mu ?geçmiş olsun canım tekrar.iyiyim bende atıldı benim dikişlerim çok şükür herşey yolunda bi sıkıntımız yok.
benim de annemle aynen 20 yaş var aramdahay maşallah 8 sene :) biz bu sene 5 olucaz daha inşallah:) genç evlenmek genç anne olmak güzel yaa bence :) çocuğunla arkadaş gibi olursun :) annemden biliyom aramızda 20 yaş var sanki annem değilde kankam vallaha :) arkadaşlarım bile benden çok onunla iyi anlaşırlar :)
Teşekkür ederiz :) ikinci erkek ayrıntılı ultrasonda netleşecek. Tospik sarılmış kordonuna bırakmıyor:)
Kimsecikler bisey paylasmiyo evet :/ kimse mi.bisey almadibu arada, arada ciciler topiğimize de gidip paylasımda bulunun :) sahipsiz kalmasın :)
Bir hemsire bazen o bilekliklerin karistigini yazmis :/ doguma girmeden bakayim dicem benAllah korusun canım olmaz inşallah öyle bişey dikkat ediyorlar çok doğduğu gibi bilekligi takıyorlar
geçmiş olsun cnm. ben bilmiyordum senin dikiş olayını. Rabbm şifa versin inşallah@leyl-i efruz canım ya ilk gün oldu büyük abdestde acı duydum biraz da kanama oldu çok şükür şimdi sıkıntı yok
tmm canimcim dikkat et kendine doktoruna güven o zaman sonucta surekli takip ediliyorsun psikolojik olarak rahatlat kendini biraz bebeginide etkilemehala beklemedeyim canım doktor degistirmeseydim şu an dikisliydim ama doktor degistirdim şu an ki doktorum daha iyi ama atmıyo dikiş kısalma olmadan atmıcam diyogeçen carsamba hastaneye yattim enfeksiyon dan pazartesi çıkardı çıkarken bakın kısalma olmuş mu diye dedim kafana tokadan başka bişey takma 18 haftalık bi ol bakcam diyo haftaya 17+5 gibi gitcem o zaman kesin belli olcak dikiş işi
gecmis olsun cnm artik biraz daha rahat olursungeçmiş olsun canım tekrar.iyiyim bende atıldı benim dikişlerim çok şükür herşey yolunda bi sıkıntımız yok.
benim annemle aramda 23 yaş fark var ama annem lolitam benim ben gelin olduktan sonra yaşlandı annecağzım.o benim dünyam bitanem o benim. bizde aynı sizin gibiyiz annemle kanki gibiyiz arkadaşlarımda çok iyi anlaşır annemle ruhu genç annecağzımın içi kıpır kıpır maşallah abla kardeş derler bize :) çarşıya hep birlikte gideriz :) evlendikten sonra muhakkak hergün ararız birbirimizi beni aramayı unutursa trip atarımhay maşallah 8 sene :) biz bu sene 5 olucaz daha inşallah:) genç evlenmek genç anne olmak güzel yaa bence :) çocuğunla arkadaş gibi olursun :) annemden biliyom aramızda 20 yaş var sanki annem değilde kankam vallaha :) arkadaşlarım bile benden çok onunla iyi anlaşırlar :)
:)) ben 14 buçuk yaşından beri kocama aşığımmmmoo maşallah sizesenin evlendiğin yaş bizim tanıştığımız yaşım 19 mesela resmen jenerasyon farkı oldu aramızda ben de 23 de evlendim okul bitince
biz de 8 yılımızı bitirdik çok şükür... Allah bozmasın
Ay öyle güzel anlatmışsın ki nasıl özendim maşallah sizeeeya hani ilk hamilelikte 20.haftadan önce hissedilmez derler benim ilk hamileliğim daha erken gibi geliyor ama yok anacım bu bebitom benim yaeminim yani gaz olsa gaz olunca dışardan sesi duyuluyor bide böyle cızz gurrr eder gibi ses çıkartıyor benim bu hissettiğim öyle bir şey değil çok değişik bir şey daha yumuşakımsı bir şey bir şey yumuşak ılık ılık kayıyor gibi. oyy kurban olurum ben ona.
hııı aman dikkat et yollardan gelirken. tek başına çıkma yollara allahım korusun. banada gel beklerim :))aynen bende şimdi bile bişey olunca ağlayıveriyorum
inegölde çok yakın arkadaşım var o yüzden sordum canım
inşallah aysonu gelmeyi düşünüyorum
geçmiş olsun cnm. ben bilmiyordum senin dikiş olayını. Rabbm şifa versin inşallah
gecmis olsun cnm artik biraz daha rahat olursun
canımmmmm az kaldııııııı sende hissediceksin :) .aç karnına pek bir şey hissetmiyorum bi yazıda okumuştum bebekte aç karnına hareket etmezmiş pek fazla ama karnım tok olunca hissediyorum :)Ay öyle güzel anlatmışsın ki nasıl özendim maşallah sizeeeBen de istiyorum yaa
serviks boyunu ölçtürüyomusun. ben gıttıgımde mutlaka soruyorum. en son 3.3 cm idi. 3 un altı risk dedi. sende durumlar nasıl. senınle satımız aynızaten adı üstünde doğumun normali o keşke herkes normale musait olsada bebegimizi ilk biz görüp en fazla 2 saat sonra ayaklansak ama malesef durumlar elvermeyince sezeryan olup en son biz görebiliriz sağlıkla dogsunlarda en son görelim sonra nasıl olsa hep biz görcez :) benim 20 haftalık kaybettiğim bebegimde doktor normale musait değil kemik yapın 500 gram in üstü çıkmaz demişti eğer yine öyleyse sezeryan kesin gibi ama ben komple uyutun dicem hiçbir şey hissetmek istemiyorum
merhaba canım geçmiş olsun.bende 6 gün sonra yaptırıcam allah izin verirse nasıl acıdı mı?? kimisinin çok acıyormuş.merhaba arkadaşlar ben dün tetanoz aşısı yaptırdım.
merhaba arkadaşlar ben dün tetanoz aşısı yaptırdım.
allah yardımcımız olsun. kaç cm altına duşunce attılar dikişi.geçmiş olsun canım tekrar.iyiyim bende atıldı benim dikişlerim çok şükür herşey yolunda bi sıkıntımız yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?