KESİNLİKLE NORMAL DOĞUM İSTİYORUM HİÇ KORKMUYORUM İNŞALLAH ALLAH NASİP EDERBana suana kadar tetanozdan bahseden bile olmadı
Valla bilemiyorum nolacak bu şekilde.
Bugunde doğum şekillerini arastırıyorum
Kızlar nasıl bir doğum düşünüyorsunuz?
evet banada öyle diyorlar ama ben eminim bu bebeğimin hareketi.çünkü elimle hafif bastırdığımda hafif biraz sert bir şey kayıyor gibi oldu.çok yumuşak ılık bir şey bu hissettiğim.
o benim canımın parçası onun için herşey değer rabbim yeterki sağlık versin bebeklerimize.hayırlı evlat olmalarını nasip etsin.bebekken bize muhtaçlar gözümüz gibi bakıcaz onlara.bizden daha iyi kim koruyup kollar bakar.dünyaya geleceği günü iple çekiyorum bi gelsin dünyaya ne çılgınlıklar yapcam onaya çok güzel bende istiyoruuuuuuuuumm benimde ilk bebeğim
en istediğim şey hissetmek
hoş şunu da diyorlar ki bunlar iyi zamanların son zamanlar uyutmuyormuş
sağlıklı olsunda canımıniçi uyumam napayım
suan profa yönşendirdi beni bilmiyom o yaparmı kendi drum bıraktı beni4 lu de yaptıracakmısın doktorun bırsey dedımı bu konuyla ilgili.
o benim canımın parçası onun için herşey değer rabbim yeterki sağlık versin bebeklerimize.hayırlı evlat olmalarını nasip etsin.bebekken bize muhtaçlar gözümüz gibi bakıcaz onlara.bizden daha iyi kim koruyup kollar bakar.dünyaya geleceği günü iple çekiyorum bi gelsin dünyaya ne çılgınlıklar yapcam ona
bu arada topiğin en genç annesi benmişim şimdi listeden baktım herkesin yaşına
cnm kaçtı haftanKızlarrr merhaba miniğimle görüşmekten geliyorumçok şükür herşey yolunda cinsiyet öğrenemedik hayırlısı bakalım
Masalalh.canim insallah benimde iyidir :)Teşekkürler cnm. Benimde su gibi akıntım vardı dr baktı iyi suları bebeklerin dedi.
Saglikla kucagina al insallah canim :)) bakalim.biz.ogrenebilecekmiyiz gittigimizdeevet cani normal doktorumun ultrasonla gostermedi kendsni sounda 2 gun once obstretik ultrasonda kizi olucagin oyrendm cok sukur rabbime
Benim gorememe korkum muge anlidan sonra oldu aslinda.internette bakindim sonra oyle olam cok olay varmis yani dogum sirasinda bebeklerin.karismasi :/ goremezsem karisirsa diye korkuyorumzaten adı üstünde doğumun normali o keşke herkes normale musait olsada bebegimizi ilk biz görüp en fazla 2 saat sonra ayaklansak ama malesef durumlar elvermeyince sezeryan olup en son biz görebiliriz sağlıkla dogsunlarda en son görelim sonra nasıl olsa hep biz görcez :) benim 20 haftalık kaybettiğim bebegimde doktor normale musait değil kemik yapın 500 gram in üstü çıkmaz demişti eğer yine öyleyse sezeryan kesin gibi ama ben komple uyutun dicem hiçbir şey hissetmek istemiyorum
21 ney ya kaçta evlendin ki ünzile gelinim benimbu arada topiğin en genç annesi benmişim şimdi listeden baktım herkesin yaşına
onu ilk kucağıma almak ağlar dururum ki ben mutluluktanmaşallah ne güzel işte benim evlendiğim yaştasın
bursanın neresinde oturuyorsun
canim bebekdir ben denemek icin uzandm cikolata ydim 5 dakika sonra icerden bir seyler tik tik etdi sanki karnmda ikinci kalpim varya hani ilk hamilelikte 20.haftadan önce hissedilmez derler benim ilk hamileliğim daha erken gibi geliyor ama yok anacım bu bebitom benim yaeminim yani gaz olsa gaz olunca dışardan sesi duyuluyor bide böyle cızz gurrr eder gibi ses çıkartıyor benim bu hissettiğim öyle bir şey değil çok değişik bir şey daha yumuşakımsı bir şey bir şey yumuşak ılık ılık kayıyor gibi. oyy kurban olurum ben ona.
ne guzel en yaslsda benim haha 36 olucak ekimdebu arada topiğin en genç annesi benmişim şimdi listeden baktım herkesin yaşına
cnm senin belli oldu mu kız mı yazmıştn ben karıştırıyorum ya sayfalara baktım bulamadım : (canim bebekdir ben denemek icin uzandm cikolata ydim 5 dakika sonra icerden bir seyler tik tik etdi sanki karnmda ikinci kalpim var
16 haftada söylerler diye tahmin etmiştm.. bebişko mu göstermedi acaba :) gizemli bebişkocicekkokusu 15+2 canım
21 ney ya kaçta evlendin ki ünzile gelinim benim
evet canim kizim oluccak Milanam geliyorr nasipse cok tesekkur ederm senin belli oldu mu cinsiyyeticnm senin belli oldu mu kız mı yazmıştn ben karıştırıyorum ya sayfalara baktım bulamadım : (
eğer öyleyse hayırlı olsun kızın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?