2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
evet banada öyle diyorlar ama ben eminim bu bebeğimin hareketi.çünkü elimle hafif bastırdığımda hafif biraz sert bir şey kayıyor gibi oldu.çok yumuşak ılık bir şey bu hissettiğim.

ya çok güzel bende istiyoruuuuuuuuumm benimde ilk bebeğim
en istediğim şey hissetmek
hoş şunu da diyorlar ki bunlar iyi zamanların son zamanlar uyutmuyormuş
sağlıklı olsunda canımıniçi uyumam napayım

ya çok güzel bende istiyoruuuuuuuuumm benimde ilk bebeğim
en istediğim şey hissetmek
hoş şunu da diyorlar ki bunlar iyi zamanların son zamanlar uyutmuyormuş
sağlıklı olsunda canımıniçi uyumam napayım
o benim canımın parçası onun için herşey değer rabbim yeterki sağlık versin bebeklerimize.hayırlı evlat olmalarını nasip etsin.bebekken bize muhtaçlar gözümüz gibi bakıcaz onlara.bizden daha iyi kim koruyup kollar bakar.dünyaya geleceği günü iple çekiyorum bi gelsin dünyaya ne çılgınlıklar yapcam ona

inşallah sağlıkla rahatça alırız kucağımıza ben kendimi tahmin edemiyorum bile

Teşekkürler cnm. Benimde su gibi akıntım vardı dr baktı iyi suları bebeklerin dedi.
Masalalh.canim insallah benimde iyidir :)

evet cani normal doktorumun ultrasonla gostermedi kendsni sounda 2 gun once obstretik ultrasonda kizi olucagin oyrendm cok sukur rabbime
Saglikla kucagina al insallah canim :)) bakalim.biz.ogrenebilecekmiyiz gittigimizde

Benim gorememe korkum muge anlidan sonra oldu aslinda.internette bakindim sonra oyle olam cok olay varmis yani dogum sirasinda bebeklerin.karismasi :/ goremezsem karisirsa diye korkuyorum

maşallah ne güzel işte benim evlendiğim yaştasın
bursanın neresinde oturuyorsun
onu ilk kucağıma almak ağlar dururum ki ben mutluluktan şimdi düşüncesi bile gözlerimi yaşartıyor.onu ilk defa emzirmek,emzirmeye çalışmak rabbim bi an önce o kısımlara gelelim inşallah.bursanın Osmangazi ilçesi hipodrum semtinde oturuyorum :)) atlı spor kulübüne çok yakınım :))) bilir misin buraları??

canim bebekdir ben denemek icin uzandm cikolata ydim 5 dakika sonra icerden bir seyler tik tik etdi sanki karnmda ikinci kalpim var

canim bebekdir ben denemek icin uzandm cikolata ydim 5 dakika sonra icerden bir seyler tik tik etdi sanki karnmda ikinci kalpim var
cnm senin belli oldu mu kız mı yazmıştn ben karıştırıyorum ya sayfalara baktım bulamadım : (
eğer öyleyse hayırlı olsun kızın

21 ney ya kaçta evlendin ki ünzile gelinim benim
allah iyiliğini versin 19 yaşında evlendim uzatmalı manitamla evlendim çok şükür iyiki onunla evlenmişim rabbim en az benim kocam kadar iyi kocalar nasip etsin tüm bekarlarımıza inşallah
bu ay 7.senemiz bitiyor allahın izniyle 8.senemize giriyoruz rabbimin izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…