- 22 Ekim 2015
- 2.069
- 2.049
- 83
- 37
oo maşallah sizeallah iyiliğini versin 19 yaşında evlendim uzatmalı manitamla evlendim çok şükür iyiki onunla evlenmişim rabbim en az benim kocam kadar iyi kocalar nasip etsin tüm bekarlarımıza inşallah
bu ay 7.senemiz bitiyor allahın izniyle 8.senemize giriyoruz rabbimin izniyle
Milana ne demek ki merak ettim cnm. Adıyla yaşasın kuzucukevet canim kizim oluccak Milanam geliyorr nasipse cok tesekkur ederm senin belli oldu mu cinsiyyeti
16 haftada söylerler diye tahmin etmiştm.. bebişko mu göstermedi acaba :) gizemli bebişko
onu ilk kucağıma almak ağlar dururum ki ben mutluluktanşimdi düşüncesi bile gözlerimi yaşartıyor.onu ilk defa emzirmek,emzirmeye çalışmak rabbim bi an önce o kısımlara gelelim inşallah.bursanın Osmangazi ilçesi hipodrum semtinde oturuyorum :)) atlı spor kulübüne çok yakınım :))) bilir misin buraları??
insallah haftasonu gosterir kendni saq ol canim milana zarif demekdirMilana ne demek ki merak ettim cnm. Adıyla yaşasın kuzucuk
Daha belli değil cnm haftasonu inşallah
yerim onuevet canım ya göstermedi bizim gizemli minik
ama kesin 4 boyutlu ultrasına girerim diye dusunuoyrumsuan profa yönşendirdi beni bilmiyom o yaparmı kendi drum bıraktı beni
yerim onubi sonrakinde belli olur inş
O yırtığı doğumdan sonra dikiyorlar dimi?peki sonraki süreçte ağrı sızı oluyor mu?wc ihtiyacı giderirken ya da ilişki esnasında?Doğum esnasında vajınal kendi yirtilirsa geç iyileşiyor ama epizyo deniliyor yani doktor vajınal girişinde 1 Cm gibi bir kesik atıyor ve doğum esnasında başka yırtık olmadan daha düzgün iyileşme oluyor.
Benim de oluyor bazen canım ve aynen dediğin gibi fazla ayakta kaldığımda özellikle,bilmiyorum unuttum ben dra sormayı.Kizlar gunaydin:)
Sizlere birsey danisicam. Uzun suredir belki 1 belki 2 ay bilmiyorum ara ara ayakta fazla durdugumda mesela yemek yaparken su gibi renksiz bir akinti geliyo cok degil ama :/ hic onemsememistim ama dun amniyon sivisi olabilme ihtimalini okuyunca korktum :/ boyle bir akinti yasayan var mi ? Kontrole haftaya cumartesi yada pazar gidicem :/
Aynen canım hele ben 20 haftalık doğum yaptım ya 25 bile bitse rahat bi nefes alcam o 20. Hafta yaklaştıkça nefesim daralıyor Rabbim bebeklerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin de ne şekilde ne zaman gelirse gelsin :)canım orası öyle, benim yeğenim 35 haftalık doğdu düşün.
ben sadece planlı sezeryansa mesela kilolu bebek ya da normal doğum yapmak istememek gibi, 39. un bitmesini beklemek daha iyi diye söyledim.
yoksa acil durumda ona mı bakılır :)
Aynen canim ve su gibi dimi :/ demek ki normal bir akinti o zaman yani insallahBenim de oluyor bazen canım ve aynen dediğin gibi fazla ayakta kaldığımda özellikle,bilmiyorum unuttum ben dra sormayı.
hala beklemedeyim canım doktor degistirmeseydim şu an dikisliydim ama doktor degistirdim şu an ki doktorum daha iyi ama atmıyo dikiş kısalma olmadan atmıcam diyoO
cnm takip edemiyorum bu ara senin dikisler noldu en son beklemedeydin sonrasini cok takip edemedim
hay maşallah 8 sene :) biz bu sene 5 olucaz daha inşallah:) genç evlenmek genç anne olmak güzel yaa bence :) çocuğunla arkadaş gibi olursun :) annemden biliyom aramızda 20 yaş var sanki annem değilde kankam vallaha :) arkadaşlarım bile benden çok onunla iyi anlaşırlar :)allah iyiliğini versin 19 yaşında evlendim uzatmalı manitamla evlendim çok şükür iyiki onunla evlenmişim rabbim en az benim kocam kadar iyi kocalar nasip etsin tüm bekarlarımıza inşallah
bu ay 7.senemiz bitiyor allahın izniyle 8.senemize giriyoruz rabbimin izniyle
Allah korusun canım olmaz inşallah öyle bişey dikkat ediyorlar çok doğduğu gibi bilekligi takıyorlarMasalalh.canim insallah benimde iyidir :)
Saglikla kucagina al insallah canim :)) bakalim.biz.ogrenebilecekmiyiz gittigimizde
Benim gorememe korkum muge anlidan sonra oldu aslinda.internette bakindim sonra oyle olam cok olay varmis yani dogum sirasinda bebeklerin.karismasi :/ goremezsem karisirsa diye korkuyorum
iyiyim canım çok şükür yatışlardayım pazartesi geldim eve yatmaya devam sen nasılsın dikiş işi noldu ?@leyl-i efruz nasılsınız herşey yolunda mı canm
iyiyim canım çok şükür yatışlardayım pazartesi geldim eve yatmaya devam sen nasılsın dikiş işi noldu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?