2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
oo maşallah size senin evlendiğin yaş bizim tanıştığımız yaşım 19 mesela resmen jenerasyon farkı oldu aramızda ben de 23 de evlendim okul bitince

biz de 8 yılımızı bitirdik çok şükür... Allah bozmasın

aynen bende şimdi bile bişey olunca ağlayıveriyorum
inegölde çok yakın arkadaşım var o yüzden sordum canım
inşallah aysonu gelmeyi düşünüyorum

O yırtığı doğumdan sonra dikiyorlar dimi?peki sonraki süreçte ağrı sızı oluyor mu?wc ihtiyacı giderirken ya da ilişki esnasında?

Benim de oluyor bazen canım ve aynen dediğin gibi fazla ayakta kaldığımda özellikle,bilmiyorum unuttum ben dra sormayı.

Aynen canım hele ben 20 haftalık doğum yaptım ya 25 bile bitse rahat bi nefes alcam o 20. Hafta yaklaştıkça nefesim daralıyor Rabbim bebeklerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin de ne şekilde ne zaman gelirse gelsin :)

O
cnm takip edemiyorum bu ara senin dikisler noldu en son beklemedeydin sonrasini cok takip edemedim
hala beklemedeyim canım doktor degistirmeseydim şu an dikisliydim ama doktor degistirdim şu an ki doktorum daha iyi ama atmıyo dikiş kısalma olmadan atmıcam diyo geçen carsamba hastaneye yattim enfeksiyon dan pazartesi çıkardı çıkarken bakın kısalma olmuş mu diye dedim kafana tokadan başka bişey takma 18 haftalık bi ol bakcam diyo haftaya 17+5 gibi gitcem o zaman kesin belli olcak dikiş işi

hay maşallah 8 sene :) biz bu sene 5 olucaz daha inşallah:) genç evlenmek genç anne olmak güzel yaa bence :) çocuğunla arkadaş gibi olursun :) annemden biliyom aramızda 20 yaş var sanki annem değilde kankam vallaha :) arkadaşlarım bile benden çok onunla iyi anlaşırlar :)

bu arada, arada ciciler topiğimize de gidip paylasımda bulunun :) sahipsiz kalmasın :)

Allah korusun canım olmaz inşallah öyle bişey dikkat ediyorlar çok doğduğu gibi bilekligi takıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…