Canim doktorum baya tecrubeli ama inanasim gelmiyo cok kiz istyrum cunku :) 13 unde ayrintiliya gricem hayirlisi olsun napalim :):)))) canim, senin doktorum biraz tecrubelidir, biliyordur belki. oglumda da boyle bir ultrason resmi vardi. apacik belliydi :) normal kadin dogumcular ultrason cihazo konusunda uzman olmuyorlar. bu aletlerin kendi uzmanlari oluyor, ozel egitimini aliyorlar. eger yakinda ayrintili ultrasona gireceksen orda kesinlesir. ama galiba senin bir oglun olacak. Allah saglikla dogurup buyutmeyi nasip etsin insallah :)
Amin canım inşallah hepimiz alırız kucağımıza Rabbim evlat acısı gostermesinCanım bu bebegini kıcağına alacaksın . Benimde bi kaybım var daha küçükken kaybettim. Allah nasip etsin bizede inşallah
Cnm ben hamile kalmadan tam bi tatli hastasiydim her turlu tatliya bayilirdim oglum olcak allah nasip ederse artik hic tatli yemiyorum yapasim bile gelmiyo o kadar sogudumErkek çocuğı tatlı mı yedirtiyo cidden yoksa
ben 3 kilo aldım 58 kiloyum ama korkuyorum açıkçası çok kilo almaktan ben almayayım bebitom alsın yetçek bana ya bana kilonun ne gereği var annişkom alsın diyet yapmıyorum ama nolur halim bilemiyorum.arkadaşlar ben 9 kilo aldım
sizde durumlar nasıl ?
ben diet yapamıyorum nasıl vercem bu kiloları daha şimdiden böyleyse ?
Ben oglum a hamileyken acayip çikolata yiyordum haftada 1 kilo ama şimdi kızıma hamileyim tatlı yiyemiyorum hatta canım çekip yesem daha sonra migdem bulanıyorGünaydııınnn kızlarrrr
Bugün doktor kontrolü olanlardan güzel haberler gelsin inşallahhh
Benim de oğlum olacak Allah nasip ederse, bende yemek yemeyim tatlı yiyim o derece
Dikiş oluyor canım :) en korktuğum şeydi hissetmedim bile gerçekten. Ama en bu doğumumda onu dahi istemiyorum yani her şey yolunda giderseO yırtığı doğumdan sonra dikiyorlar dimi?peki sonraki süreçte ağrı sızı oluyor mu?wc ihtiyacı giderirken ya da ilişki esnasında?
Bende 2 kilo aldim 59 kiloyum ilk hamileligimde 28 kilo almıştım ama acayip çikolata yiyordum bu hamileligimde canım bisey istemiyor özellikle tatlı migdemizi bulandiriyor ama işte insan 6. Aydan sonra kendine engel olamıyor sürekli miğde kazınıyor inşallah bu sefer az alirimben 3 kilo aldım 58 kiloyum ama korkuyorum açıkçası çok kilo almaktan ben almayayım bebitom alsın yetçek bana ya bana kilonun ne gereği var annişkom alsın diyet yapmıyorum ama nolur halim bilemiyorum.
Ben bir şey almadım gerçekten :)Kimsecikler bisey paylasmiyo evet :/ kimse mi.bisey almadieylul anneleri bizden 1 ay ondeler ama neredeyse tamamlamislar masallah :) gorunce cok yavaşiz dedim kimse paylasmiyo diye ben orguleri paylasayim dedim ama annemler cektigi icin resim cok kalitesiz :) ben birsey almadim daha :)sen paylasacaktin oyle yazmissin.en son :)
Bir hemsire bazen o bilekliklerin karistigini yazmis :/ doguma girmeden bakayim dicem ben
Geçmiş olsun ben de bilmiyorum bu olayiacikcay canım rahimde perde var bende bu perdeden dolayı erken doğum ve düşük riski varmış o yüzden dikiş atıldı
Evet o kesigi bende istemiyorum ama yeni sağlık bakanlığı yeni kararlar almış bebeği riske atmamak için o kesik mutlaka açılacakmış aslında doğum anında hiç acı hissedilmiyor ama sonra idrar yaparken ve otururken 2-3 gün aciyorDikiş oluyor canım :) en korktuğum şeydi hissetmedim bile gerçekten. Ama en bu doğumumda onu dahi istemiyorum yani her şey yolunda giderse
Kusburnu marmelat falan kaşıkla yemek geliyor içimden doktor hemen gereksiz enerji sen sporcusun ne yapıyorsun şimdiye kadar olanları gormecegeim bundan sonra dikkat dedi ama ben aynı halde devam :)Wuhuuı ben de 8 kilo aldım , sen de bendensin :))) doktordan azarı yedim kilonu kontrol altına alman lazım dedi.
Evet o kesigi bende istemiyorum ama yeni sağlık bakanlığı yeni kararlar almış bebeği riske atmamak için o kesik mutlaka açılacakmış aslında doğum anında hiç acı hissedilmiyor ama sonra idrar yaparken ve otururken 2-3 gün aciyor
Yok bence ilki erkektir 16 ay tatli yiyemedim toplamda . Bu kız bildiğin her şeye aş etmiş gibi yiyorum. :)Erkek çocuğı tatlı mı yedirtiyo cidden yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?