2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
cimeka .bnmkide göstermiyor kız dediler cnm .12 haftada erkeğe bnziyo demişti ama 17de göstermediği halde kesin kız dedi.

Canim doktorum baya tecrubeli ama inanasim gelmiyo cok kiz istyrum cunku :) 13 unde ayrintiliya gricem hayirlisi olsun napalim :)

İyi geclerrOTE="Saboli, post: 46356003, member: 69684"]Iyigecelerr annislerr[/QUOTE]
İyi gecelrrrr

Amin inşallah besyo_86 . Benim bi sorum var arkadaşlar, özellikle yemeği fazla kaçırdığım zaman midem dışarıdan belirgin şekilde şişiyor ama çok yemesem de şekli belirgin, acaba rahim büyüdükçe mi ona da baskı oluyor

arkadaşlar ben 9 kilo aldım

sizde durumlar nasıl ?

ben diet yapamıyorum nasıl vercem bu kiloları daha şimdiden böyleyse ?
ben 3 kilo aldım 58 kiloyum ama korkuyorum açıkçası çok kilo almaktan ben almayayım bebitom alsın yetçek bana ya bana kilonun ne gereği var annişkom alsın diyet yapmıyorum ama nolur halim bilemiyorum.

Günaydııınnn kızlarrrr

Bugün doktor kontrolü olanlardan güzel haberler gelsin inşallahhh

Benim de oğlum olacak Allah nasip ederse, bende yemek yemeyim tatlı yiyim o derece
Ben oglum a hamileyken acayip çikolata yiyordum haftada 1 kilo ama şimdi kızıma hamileyim tatlı yiyemiyorum hatta canım çekip yesem daha sonra migdem bulanıyor

O yırtığı doğumdan sonra dikiyorlar dimi?peki sonraki süreçte ağrı sızı oluyor mu?wc ihtiyacı giderirken ya da ilişki esnasında?
Dikiş oluyor canım :) en korktuğum şeydi hissetmedim bile gerçekten. Ama en bu doğumumda onu dahi istemiyorum yani her şey yolunda giderse

ben 3 kilo aldım 58 kiloyum ama korkuyorum açıkçası çok kilo almaktan ben almayayım bebitom alsın yetçek bana ya bana kilonun ne gereği var annişkom alsın diyet yapmıyorum ama nolur halim bilemiyorum.
Bende 2 kilo aldim 59 kiloyum ilk hamileligimde 28 kilo almıştım ama acayip çikolata yiyordum bu hamileligimde canım bisey istemiyor özellikle tatlı migdemizi bulandiriyor ama işte insan 6. Aydan sonra kendine engel olamıyor sürekli miğde kazınıyor inşallah bu sefer az alirim

Ben bir şey almadım gerçekten :)

Dikiş oluyor canım :) en korktuğum şeydi hissetmedim bile gerçekten. Ama en bu doğumumda onu dahi istemiyorum yani her şey yolunda giderse
Evet o kesigi bende istemiyorum ama yeni sağlık bakanlığı yeni kararlar almış bebeği riske atmamak için o kesik mutlaka açılacakmış aslında doğum anında hiç acı hissedilmiyor ama sonra idrar yaparken ve otururken 2-3 gün aciyor

:) ben çok almadım ama
Wuhuuı ben de 8 kilo aldım , sen de bendensin :))) doktordan azarı yedim kilonu kontrol altına alman lazım dedi.
Kusburnu marmelat falan kaşıkla yemek geliyor içimden doktor hemen gereksiz enerji sen sporcusun ne yapıyorsun şimdiye kadar olanları gormecegeim bundan sonra dikkat dedi ama ben aynı halde devam :)

Yok ya daha şubatta arkadaşım doğum yaptı ve ilkinde epizyo oldu benim gibi 2. De olmadı ben de bunusoyledim doktoruma o anki durumunda bebeğin kilosuna bakacağız dedi oğlum 38+2 de 2940 doğmuştu bu da o civarlarında doğar yapmayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…