- 9 Haziran 2014
- 653
- 720
- 73
10 gün kadar lekelenme normal diyorlar canım en azından artık rahat için bana dikişte atmıyo dikiş olsa bu kadar panik olmazdım şu an diken üstünde gibiyim sadece tuvalete kalkıyorum ama masallahim var yarım saatte bir tuvaletteyim :)
geçmiş olsun canım.
Geçmiş olsun ben de bilmiyorum bu olayi
benimde korkum o zaten son aylarda daha çok kilo alınıyormuş her ay birer kilo aldım zaten hadi bebeğime yarasa neyse o zaten 116 grcık.3 kilo onun neresinde sanki kendimi şimdiden şişirmemem lazım o kadar kiloya alerjisi olan biriyim hiç sevmiyorumBende 2 kilo aldim 59 kiloyum ilk hamileligimde 28 kilo almıştım ama acayip çikolata yiyordum bu hamileligimde canım bisey istemiyor özellikle tatlı migdemizi bulandiriyor ama işte insan 6. Aydan sonra kendine engel olamıyor sürekli miğde kazınıyor inşallah bu sefer az alirim
hemencecik aldımkesinlikle tavsiyemdir
diğer kitaplarınıda incele
çocuklarla kaliteli zaman oyuna dair çok güzel
benim ağrı değil de hızlı çarpma gibi. ya dün de daha fenası ben yaklaşık 6 saat filan bişey yemedim dışardaydım sonra eve geşdik bişeyler hazırlıyorduk eşimle fenalaştım yarı baygın oldum ama bilincim açıktı. Ellerim uyuştu filan çok korktum. geç olduğu için de doktoru aramadım kan şekerim düştü galibaya bendede ara sıra kalbimin üstünde acı hissi oluyo, nefes alırken kemiğimin batması gibi sanki. daha önce yaşadığım tecrübeden gaz olduğunu düşünüyorum ama şimdi sende diyince bilemedim canım ya. cumartesi bi sorarım gittiğimde
ben de çok korkuyorum kilo almaktanbenimde korkum o zaten son aylarda daha çok kilo alınıyormuş her ay birer kilo aldım zaten hadi bebeğime yarasa neyse o zaten 116 grcık.3 kilo onun neresinde sanki kendimi şimdiden şişirmemem lazım o kadar kiloya alerjisi olan biriyim hiç sevmiyorum
benımde haftaya belli olacak inşallah canım suya çok dikkat et 2 litre den az içme enfeksiyon dikisliyken çok daha zararlıEvet canım normal dediler zaten kanamaya ama uzun sürmedi şimdi en azından daha rahatız.inşallah sende biran önce rahatlarsın
teşekkür ederim canım
Sağol canım
Ayy benimde üst bacaklarım çok kalın hani şu an boyuma göre biraz fazlayım ama 50 kilo olduğum zamanlarda bile nasıl bir bacaksın sen derdim :)Korkulacak bir şey yok, yeterki gereksiz olmasın kilo. Benim ilkinde saçma yemem rağmen 14 Kilo almıştım ve 1 yıl olmadan gitmişti hatta 16 gitti kendiliğinden diyesim sporsuz. Üst bacaklarim dahi inceledi şoke oldum :) umarım bunda da olur.
benşm de hiiiçç tatlı istemiyor canım eksiden bisküvi filan çok yerdim şimdi o bile yok hatta bazen yemek bile aklıma gelmiyor. kilo yapmayan şeylerle ara öğün yap mutlaka ben dün çok kötü oldum yemedim diye çok pişmanım baya fenalaştım, korktumbenimde oglum olacak insallah hiç tatlı yiyemıyorum. eskiden her gun mutlaka yerdim. birde tatlı yiyemedıgımden mıdır nedir hiç kilo almadım. 67 kiloyum zaten. doktor cok kilolusun en fazla 3-5 dedi. cok alırsam hem belimdeki hemde kasıklarımdaki agrı artarmıs. yediklerime hep dikkat eder oldum. genelde meyve fln yiyorum. ara öğün bile yapıyorum.
Mecburen alınıyor ama 8 kiloyu geçmesek ama nerdeeeeee sonra vermesi zor oluyor doğumdan sonra süt olsun diye yine yeniyorbenimde korkum o zaten son aylarda daha çok kilo alınıyormuş her ay birer kilo aldım zaten hadi bebeğime yarasa neyse o zaten 116 grcık.3 kilo onun neresinde sanki kendimi şimdiden şişirmemem lazım o kadar kiloya alerjisi olan biriyim hiç sevmiyorum
canım dün benimde karın ağrım oldu biraz göbeğin solunda kram kasılma gibi bişiler 30sn bile sürmemiştir ama bi kaç kere oldu. akşam eşimin iş yerine gidicektim hastanenin orda iş yeri. geçerken uğradım sorıyım diye alttan muayne etti rahim boyunu kontrol etmek istedi dr çok şükür bişey yok ama böyle ağrılar bazen habercisi olabiliyo dedi. normal çıkıncada karnın büyüdüğü için oluyo demekki dedi. bi istersen doktoruna sor sende aklında kalmasınBana da oluyor kızlar.. hem de her gün.. sabah hiçbişiyim olmuyo (mide bulantısı olabiliyo) ağrım sızım yok bıraksan koşarım :)) ama öğleden sonra hafif hafif sızılar oluyo göbek çevtemde ve kasıklarımda. Akşam eve geldiğimde pik yapmış oluyo hemen bişiler yiyip uzanıyorum. Uzanınca geçiyo.. geriliyo demek ki bebekler ya da karın kaslarımız yoruluyo bilemedim. Ama bahsettiğiniz ağırlaşma ağrılaar hafif batmalar hepsi oluyo...
bende bu ürüne bayılıyorum ya dönüp dönüp buna bakıyorum hep. Ama iyi midir kötü müdür nasıldır kullanılışı bilmiyorum ama çok hoşuma gidiyorkızlar beşik bana arkadaşımdan geldi. kendi kızını 9 aylık olana kadar gece gündüz bunda yatırdı. park yataktan daha kullanışlı geliyo bana çünkü sallanabiliyo :) bide hafif rahatlıkla taşınabiliyo örnek olarak aklınızda olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?