2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310

Evet canım normal dediler zaten kanamaya ama uzun sürmedi şimdi en azından daha rahatız.inşallah sende biran önce rahatlarsın

geçmiş olsun canım.

teşekkür ederim canım

Geçmiş olsun ben de bilmiyorum bu olayi

Sağol canım

benimde oglum olacak insallah hiç tatlı yiyemıyorum. eskiden her gun mutlaka yerdim. birde tatlı yiyemedıgımden mıdır nedir hiç kilo almadım. 67 kiloyum zaten. doktor cok kilolusun en fazla 3-5 dedi. cok alırsam hem belimdeki hemde kasıklarımdaki agrı artarmıs. yediklerime hep dikkat eder oldum. genelde meyve fln yiyorum. ara öğün bile yapıyorum.

benimde korkum o zaten son aylarda daha çok kilo alınıyormuş her ay birer kilo aldım zaten hadi bebeğime yarasa neyse o zaten 116 grcık.3 kilo onun neresinde sanki kendimi şimdiden şişirmemem lazım o kadar kiloya alerjisi olan biriyim hiç sevmiyorum

benim ağrı değil de hızlı çarpma gibi. ya dün de daha fenası ben yaklaşık 6 saat filan bişey yemedim dışardaydım sonra eve geşdik bişeyler hazırlıyorduk eşimle fenalaştım yarı baygın oldum ama bilincim açıktı. Ellerim uyuştu filan çok korktum. geç olduğu için de doktoru aramadım kan şekerim düştü galiba bir daha hiç aç kalmicam

ben de çok korkuyorum kilo almaktan

Korkulacak bir şey yok, yeterki gereksiz olmasın kilo. Benim ilkinde saçma yemem rağmen 14 Kilo almıştım ve 1 yıl olmadan gitmişti hatta 16 gitti kendiliğinden diyesim sporsuz. Üst bacaklarim dahi inceledi şoke oldum :) umarım bunda da olur.

Evet canım normal dediler zaten kanamaya ama uzun sürmedi şimdi en azından daha rahatız.inşallah sende biran önce rahatlarsın

teşekkür ederim canım

Sağol canım
benımde haftaya belli olacak inşallah canım suya çok dikkat et 2 litre den az içme enfeksiyon dikisliyken çok daha zararlı

Ayy benimde üst bacaklarım çok kalın hani şu an boyuma göre biraz fazlayım ama 50 kilo olduğum zamanlarda bile nasıl bir bacaksın sen derdim :)

benşm de hiiiçç tatlı istemiyor canım eksiden bisküvi filan çok yerdim şimdi o bile yok hatta bazen yemek bile aklıma gelmiyor. kilo yapmayan şeylerle ara öğün yap mutlaka ben dün çok kötü oldum yemedim diye çok pişmanım baya fenalaştım, korktum sen de ye canım mutlaka bişiler.

Mecburen alınıyor ama 8 kiloyu geçmesek ama nerdeeeeee sonra vermesi zor oluyor doğumdan sonra süt olsun diye yine yeniyor

canım dün benimde karın ağrım oldu biraz göbeğin solunda kram kasılma gibi bişiler 30sn bile sürmemiştir ama bi kaç kere oldu. akşam eşimin iş yerine gidicektim hastanenin orda iş yeri. geçerken uğradım sorıyım diye alttan muayne etti rahim boyunu kontrol etmek istedi dr çok şükür bişey yok ama böyle ağrılar bazen habercisi olabiliyo dedi. normal çıkıncada karnın büyüdüğü için oluyo demekki dedi. bi istersen doktoruna sor sende aklında kalmasın

kızlar beşik bana arkadaşımdan geldi. kendi kızını 9 aylık olana kadar gece gündüz bunda yatırdı. park yataktan daha kullanışlı geliyo bana çünkü sallanabiliyo :) bide hafif rahatlıkla taşınabiliyo örnek olarak aklınızda olsun

Eklentiler

• beşik.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 102
teyzoşları bu arada dün hastanenin önünden geçerken uğradım karnımdaki ağrıyı sorıyım diye. ince bi ağrı kramp gibi kasılma gibiydi çokta uzun sürmedi ama eşimin iş yeri hastaneye çok yakın bi uğrıyım dedim. gitmişken gel muayne ediyim dedi doktor alttan baktı. önce anlamadım ama muayneden sonra dediki bu tarz ağrılar rahim boyunun kısalmasından olabiliyo emin olmak istedim dedi. sonra karnımdan baktı ay kızamı benziyo bu dedi bilmemki dedim, kız kız dedi :) cumartesi tekrar gidicem esas kontrolüme dün öylesine baktım ama çok mutlu oldum prenses geliyo inşallah. isimde biraz şüpheler var netleşmedi ama MarV-el bilgiyi güncellermisin canım rica etsem?

ye ekşiyi doğur ayşeyi, çin takvimi, karnımın yaygın olması tuttu bendede. normalde çok tatlı seven bir insanım embriyo transferinin ertesi günü ekşi bişiler istedim, halada ekşi bişiler istiyorum. eşimin yüzü çok komikti ama doktorun asistanı arkadaşım ben müjdeyle söyliycem diye tutturdu aradım konuştular adamın ağrı kulaklarına kaydı resmen. gönlünden kız geçiyodu ama sağlıklı olsundu ilk dileğimiz tabikide inşallah sağlıkla gelir kuzum

bende bu ürüne bayılıyorum ya dönüp dönüp buna bakıyorum hep. Ama iyi midir kötü müdür nasıldır kullanılışı bilmiyorum ama çok hoşuma gidiyor

Eklentiler

• 550x530_thumb_8058664022748_1.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 76
Boyum 168 cnm. 54 ile hamile kaldım, şuan 64 kiloyum kızlar.

Bacaklarımda selülitler oluştu, kilo aldı. Boyum kısa görünüyor giydiğim yakışmıyor. tıfıl bişi oldum çirkinleştim.

Kılo kontrolü için diyetisyene giden var mı ?

Çalışıyorum vaktim olmuyo bir yere gitmeye, resmen bulantılı geçen günlerin acısını çıkarıyorum yemek yerken

Just give me a reason

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…