çok güzel görünüyo bunlarda aslında ama bana beşik geldiği için ben bakmadım pek. bide ortadan ayaklar sallanan beşiklerde bebek büyüyüp hareket etmeye başlayınca sıkıntı olabiliyo bazen eğer uzun süreli (yaşına kadar falan) kulanmayı düşünüyosunuz diye okumuştum bi yerdebende bu ürüne bayılıyorum ya dönüp dönüp buna bakıyorum hep. Ama iyi midir kötü müdür nasıldır kullanılışı bilmiyorum ama çok hoşuma gidiyor
canım naptın sen yaa çok almışsıın. kendi doktorunla konuş mutlaka yönlendirdiği bi diyetisyen vardır.Boyum 168 cnm. 54 ile hamile kaldım, şuan 64 kiloyum kızlar.
Bacaklarımda selülitler oluştu, kilo aldı. Boyum kısa görünüyor giydiğim yakışmıyor. tıfıl bişi oldum çirkinleştim.
Kılo kontrolü için diyetisyene giden var mı ?
Çalışıyorum vaktim olmuyo bir yere gitmeye, resmen bulantılı geçen günlerin acısını çıkarıyorum yemek yerken
Just give me a reason
doğumdan sonra sadece süt yapan şeylerden yerim :)) hem emzirmekte kilo vermeye çok yardımcı oluyormuş daha fazla kalori yaktırıyormuş öyle okumuştum hemde duymuştum.Mecburen alınıyor ama 8 kiloyu geçmesek ama nerdeeeeee sonra vermesi zor oluyor doğumdan sonra süt olsun diye yine yeniyor
En iyi süt yapan şey """"su""""ymuş arkadaşlar T tugbavebebik tabi ben böyle diyorum da kesin gene dünyayı yiriiiimmmdoğumdan sonra sadece süt yapan şeylerden yerim :)) hem emzirmekte kilo vermeye çok yardımcı oluyormuş daha fazla kalori yaktırıyormuş öyle okumuştum hemde duymuştum.
Gene sen iyi çok almamışsın, benim doktor bi sonraki randevuda beni kesecek:) ben çok almadım ama
Kusburnu marmelat falan kaşıkla yemek geliyor içimden doktor hemen gereksiz enerji sen sporcusun ne yapıyorsun şimdiye kadar olanları gormecegeim bundan sonra dikkat dedi ama ben aynı halde devam :)
büyüklerden duyduğum kadarıyla bulgur pilavı,vişne suyu,süt,su diye biliyorum.başka bildiğiniz var mı süt yapan yiyecek içecek nelerdir???En iyi süt yapan şey """"su""""ymuş arkadaşlar T tugbavebebik tabi ben böyle diyorum da kesin gene dünyayı yiriiiimmm
Hemşire arkadaşlar boza dedilerbüyüklerden duyduğum kadarıyla bulgur pilavı,vişne suyu,süt,su diye biliyorum.başka bildiğiniz var mı süt yapan yiyecek içecek nelerdir???
benim de favorim bu.Biraz fiyatı yüksek sonuçta fazla büyük olmadığından 6 ay ancak kullanabilir gibi geliyor ama bence çok fonksiyonel bir ürün gece emzirmeye yataktan kalkmana gerek yok yan yana yatıyormuşsun gibi ve yatakta gözünü açtığında bebeğinle direk göz teması kurabiliyorsunbende bu ürüne bayılıyorum ya dönüp dönüp buna bakıyorum hep. Ama iyi midir kötü müdür nasıldır kullanılışı bilmiyorum ama çok hoşuma gidiyor
evet evet bak bunu unuttum buda vardı.kışın boza tam zamanı :)) içeriz tarçınlı tarçınlııııHemşire arkadaşlar boza dediler
Ohhh misss :)))evet evet bak bunu unuttum buda vardı.kışın boza tam zamanı :)) içeriz tarçınlı tarçınlıııı
Banada Gorumcem hediye etti bunu. Görüntü olarakta çok seviyorum. Ama 3.4 aylığı kadar yatiriliyor diye biliyorum benkızlar beşik bana arkadaşımdan geldi. kendi kızını 9 aylık olana kadar gece gündüz bunda yatırdı. park yataktan daha kullanışlı geliyo bana çünkü sallanabiliyo :) bide hafif rahatlıkla taşınabiliyo örnek olarak aklınızda olsun
Ins kizdir sağlıklı olsun tabi de ben de kız istiyorum. Siz benden önce ogrenmissiniz ne güzel. Öğrenip bişeyler almak istiyorum bende. Oturdugum yere yeni AVM açıldı çok indirim var. Kaçırmak istemiyorumteyzoşları bu arada dün hastanenin önünden geçerken uğradım karnımdaki ağrıyı sorıyım diye. ince bi ağrı kramp gibi kasılma gibiydi çokta uzun sürmedi ama eşimin iş yeri hastaneye çok yakın bi uğrıyım dedim. gitmişken gel muayne ediyim dedi doktor alttan baktı. önce anlamadım ama muayneden sonra dediki bu tarz ağrılar rahim boyunun kısalmasından olabiliyo emin olmak istedim dedi. sonra karnımdan baktı ay kızamı benziyo bu dedi bilmemki dedim, kız kız dedi :) cumartesi tekrar gidicem esas kontrolüme dün öylesine baktım ama çok mutlu oldum prenses geliyo inşallah. isimde biraz şüpheler var netleşmedi amaMarV-el bilgiyi güncellermisin canım rica etsem?
arkadaşım pinpiriklidir biraz daha önce 5buçuk aylık kaybı olmuştu, annesini kaybettiği dönemde. o 9 ay yatırdıysa bende yatırırım diye düşünüyorum :) zaten 7-8 aylık olunca odasına sepetlemeyi düşünüyorum eğer bir problem yaşamazsak. valla dün kız dedi ama bakalım cumartesi gidicem tekrar daha detaylı bakar o zaman ama değişmez artık sanırımBanada Gorumcem hediye etti bunu. Görüntü olarakta çok seviyorum. Ama 3.4 aylığı kadar yatiriliyor diye biliyorum ben
Ins kizdir sağlıklı olsun tabi de ben de kız istiyorum. Siz benden önce ogrenmissiniz ne güzel. Öğrenip bişeyler almak istiyorum bende. Oturdugum yere yeni AVM açıldı çok indirim var. Kaçırmak istemiyorum
niye 3lüyü yapıyoki bi daha? sen zaten kan testini yptırıp herşey normal sonucunu almadınmı tatlım? boşuna stres yapma artık hamileliğini yaşayamadın ya kıyamam sanaKızlar yarın doktor randevum var 3lü test yapılacak .
Bende yine stres tavan yaptı
Canım dularım seninle, her şey çok yolunda olacak.. Sen gönlünü ferah tutmaya çalış ve yarın bizlere hemennn haber vermeyi unutmaKızlar yarın doktor randevum var 3lü test yapılacak .
Bende yine stres tavan yaptı
niye 3lüyü yapıyoki bi daha? sen zaten kan testini yptırıp herşey normal sonucunu almadınmı tatlım? boşuna stres yapma artık hamileliğini yaşayamadın ya kıyamam sana
Su su su öncelikle, sonra da rezene hem gazi rahatlatıyor hem süt yapıyor, yemeklerde de bulgur şekersiz komposto incirli falan. Başka bir şeye yani tatlı vs ihtiyaç yokbüyüklerden duyduğum kadarıyla bulgur pilavı,vişne suyu,süt,su diye biliyorum.başka bildiğiniz var mı süt yapan yiyecek içecek nelerdir???
sağol canım çok lazım olucak bu bilgiler ilerde.Ben bu aralar yemek yiyemiyoru akşamları aşırı sis oluyorum meyve süt veya yoğurtla gecistiriyorum r
Su su su öncelikle, sonra da rezene hem gazi rahatlatıyor hem süt yapıyor, yemeklerde de bulgur şekersiz komposto incirli falan. Başka bir şeye yani tatlı vs ihtiyaç yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?