2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
bende bu ürüne bayılıyorum ya dönüp dönüp buna bakıyorum hep. Ama iyi midir kötü müdür nasıldır kullanılışı bilmiyorum ama çok hoşuma gidiyor
çok güzel görünüyo bunlarda aslında ama bana beşik geldiği için ben bakmadım pek. bide ortadan ayaklar sallanan beşiklerde bebek büyüyüp hareket etmeye başlayınca sıkıntı olabiliyo bazen eğer uzun süreli (yaşına kadar falan) kulanmayı düşünüyosunuz diye okumuştum bi yerde

canım naptın sen yaa çok almışsıın. kendi doktorunla konuş mutlaka yönlendirdiği bi diyetisyen vardır.

Mecburen alınıyor ama 8 kiloyu geçmesek ama nerdeeeeee sonra vermesi zor oluyor doğumdan sonra süt olsun diye yine yeniyor
doğumdan sonra sadece süt yapan şeylerden yerim :)) hem emzirmekte kilo vermeye çok yardımcı oluyormuş daha fazla kalori yaktırıyormuş öyle okumuştum hemde duymuştum.

doğumdan sonra sadece süt yapan şeylerden yerim :)) hem emzirmekte kilo vermeye çok yardımcı oluyormuş daha fazla kalori yaktırıyormuş öyle okumuştum hemde duymuştum.
En iyi süt yapan şey """"su""""ymuş arkadaşlar T tugbavebebik tabi ben böyle diyorum da kesin gene dünyayı yiriiiimmm

:) ben çok almadım ama

Kusburnu marmelat falan kaşıkla yemek geliyor içimden doktor hemen gereksiz enerji sen sporcusun ne yapıyorsun şimdiye kadar olanları gormecegeim bundan sonra dikkat dedi ama ben aynı halde devam :)
Gene sen iyi çok almamışsın, benim doktor bi sonraki randevuda beni kesecek

bende bu ürüne bayılıyorum ya dönüp dönüp buna bakıyorum hep. Ama iyi midir kötü müdür nasıldır kullanılışı bilmiyorum ama çok hoşuma gidiyor
benim de favorim bu.Biraz fiyatı yüksek sonuçta fazla büyük olmadığından 6 ay ancak kullanabilir gibi geliyor ama bence çok fonksiyonel bir ürün gece emzirmeye yataktan kalkmana gerek yok yan yana yatıyormuşsun gibi ve yatakta gözünü açtığında bebeğinle direk göz teması kurabiliyorsungüzel bir duygu olmalı

Banada Gorumcem hediye etti bunu. Görüntü olarakta çok seviyorum. Ama 3.4 aylığı kadar yatiriliyor diye biliyorum ben
Ins kizdir sağlıklı olsun tabi de ben de kız istiyorum. Siz benden önce ogrenmissiniz ne güzel. Öğrenip bişeyler almak istiyorum bende. Oturdugum yere yeni AVM açıldı çok indirim var. Kaçırmak istemiyorum

Kızlar yarın doktor randevum var 3lü test yapılacak .
Bende yine stres tavan yaptı

arkadaşım pinpiriklidir biraz daha önce 5buçuk aylık kaybı olmuştu, annesini kaybettiği dönemde. o 9 ay yatırdıysa bende yatırırım diye düşünüyorum :) zaten 7-8 aylık olunca odasına sepetlemeyi düşünüyorum eğer bir problem yaşamazsak. valla dün kız dedi ama bakalım cumartesi gidicem tekrar daha detaylı bakar o zaman ama değişmez artık sanırım

niye 3lüyü yapıyoki bi daha? sen zaten kan testini yptırıp herşey normal sonucunu almadınmı tatlım? boşuna stres yapma artık hamileliğini yaşayamadın ya kıyamam sana

Canım doktor 3lüyü yapalım dörtlüyü yapmayız diyo

Ama bide kalbine bakılacak 20. Haftada asık o onemli diyo .
Valla benim böyle diken üstünde gidecek bu hamilelik.

Ben bu aralar yemek yiyemiyoru akşamları aşırı sis oluyorum meyve süt veya yoğurtla gecistiriyorum r
büyüklerden duyduğum kadarıyla bulgur pilavı,vişne suyu,süt,su diye biliyorum.başka bildiğiniz var mı süt yapan yiyecek içecek nelerdir???
Su su su öncelikle, sonra da rezene hem gazi rahatlatıyor hem süt yapıyor, yemeklerde de bulgur şekersiz komposto incirli falan. Başka bir şeye yani tatlı vs ihtiyaç yok

sağol canım çok lazım olucak bu bilgiler ilerde.

A Ankaaa bence de artık rahatla biraz, bunlar olasılıkla testler sen zaten kesin olan testiyaptirdin. Ayrıntılı da hepimiz yaptıracağız en onemlisi o zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…