KıZlar bu oda nasıl sizcr?
Hayırlı cumalar arkadaşlar. Doktora gittim dün rahim ağzı uzunluğu aynı 30 crinone jel verdi dr magnezyum verdi ve progestanı vajinal kullan dedi.
Benimle aynı haftada olan arkadaşlar sizin kaç mm rahim ağzı uzunlugunuz ?
Canım çok geçmiş olsun.. Allah'a şükür kötü birşey yokmuş. soğuk suyla yıka bol bol. Allah yardımcın olsun.Sordum canım sanırım o daha kötüsü var ben ondan korktum karaciğer kolestozu hamilelikte bazı kadınlarda karaciğer veya safra kesesi hormonlardan dolayı yeterince çalışamıyormuş belirtiside benim yaşadığım olay doktoru aradığımda duyar duymaz hemen gel dedi karaciğer testi yaptı test normal çıktı Allah korusun öyle birşey çıksaydı bebeği direkt zehirliyormuş ve maalesef tedavisi yok sadece değerlerin düşmesine yardımcı olan bir iki ilaç var dermatolojiye yönlendirdi o da karaciğer testi yapmak istedi bende iki farklı hastane olduğu için içim dahada rahat olur diye itiraz etmedim dünde onun sonuçları geldi çok şükür temiz ya böcek ısırmıştır ve bu gibi durumlarda hamileler farklı reaksiyon veriyor yada hamilelik kaşıntısı başka birşey saptanmadı buraya da yazmak istemedim kaç gündür karaciğer kolestozu çıkacak diye ne kadar korktum kreme dün başladım kortizonlu krem sadece 5 gün günde 1 kere bakalım ne olacak inşallah geçer tek tesellim bebeği etkilememesi yavrum benim ben ağlayınca öyle şiddetli vurdu ki sanki kendine gel birşey olmayacak diye , ve o günlerde hiç durmadı karnımda kıpır kıpırdı şimdi yine tembelliğe başladıarada hafif bir şekilde burdayım diyor
Günaydın kızlar bugün saat 1de ayrıntılıya giriyorum. İnş. Herşey yolunda dır bakalım. Buarada hareketleri iyice hissetmeye başladım ben. İçeri dışarı baya vuruyor maşallah.
Tetanoz aşısı önceden 4 kere olduğum için hamileyken olmak istemedim. Ağrısı baya sürüyor çünkü, suan 10 yıl korumam var.
Birde gobegimde çizgi belirmedi, ancak meme uclarim iyice koyulaştı ve agrimaya başladı ilk aylardaki gibi...
İnş güzel haberlerle çıkarım dr dan
canım beni alttan muayene etti ve ölçtü onun fotosunu verdi, orda yazıyordu. üstten bakılan ultrasonda görmek biraz zor.canım hangi değere bakıyorsunuz onun için
canım beni alttan muayene etti ve ölçtü onun fotosunu verdi, orda yazıyordu. üstten bakılan ultrasonda görmek biraz zor.
canım genelde sıkıntı hissedersen bakılıyor ve riskli gebeliklerde. ben doktora baskı hissettiğimi söylediğim için bakma gereği duydu. içim rahat etsin diye baktırdım.ben sordum bir kere senin erken doğum riskin yok şuan için herşey normal dedi bir daha da sormadım
canım genelde sıkıntı hissedersen bakılıyor ve riskli gebeliklerde. ben doktora baskı hissettiğimi söylediğim için bakma gereği duydu. içim rahat etsin diye baktırdım.
Benim için sorun kızlar ya . Bana istirahat verdi dr bugün son günüm okulda...
İnşallah cnm inşallahhhCANIM SENDE DİNLEN AMA İÇİNİ FERAH TUT DUA ET BOL BOL RABBİM KORUR ONLARI
İnşallah cnm inşallahhh
Bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine Rabbim yardımcımız olsun hepimizin bebeklerini korusun inşallah.
Bugün son çalışma günü sonra raporluyum dinlenince daha iyi olucam ins ama tüm gün yaticam sadece yemek yapmak için kalkicam ins 34 36 ları görürüm.AMİN İNŞALLAH SEN YETER Kİ İÇİNİ FERAH TUT Kİ ONLAR SENİN GERGİNLİĞİNİ HİSSETMESİN
Bugün son çalışma günü sonra raporluyum dinlenince daha iyi olucam ins ama tüm gün yaticam sadece yemek yapmak için kalkicam ins 34 36 ları görürüm.
İnşallah cnm hepiniz duamdasiniz sizden de dualarınızı beklerim. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun ins sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin inşaAllah bebeklerimiziCANIM BOL BOL DUA ET İNŞALLAH BİRŞEY OLMAZ
İnşallah cnm hepiniz duamdasiniz sizden de dualarınızı beklerim. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun ins sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin inşaAllah bebeklerimizi
cnm tam yazacaktım bence senin istirahat alman lazım diye.. bence çekincek bişey yok bol bol dinlen uzan. zaten senin ikizlerin var bizlerden farklı şeyler yaşaman biraz doğal çünkü 2 taneler :) hep dua et, içini ferah tut, dinlenmene bak tv izle bol bol :) allah şifa versin..Benim için sorun kızlar ya . Bana istirahat verdi dr bugün son günüm okulda...
cnm tam yazacaktım bence senin istirahat alman lazım diye.. bence çekincek bişey yok bol bol dinlen uzan. zaten senin ikizlerin var bizlerden farklı şeyler yaşaman biraz doğal çünkü 2 taneler :) hep dua et, içini ferah tut, dinlenmene bak tv izle bol bol :) allah şifa versin..
M melek1212zeynepzumra canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. üzülme hiç, herşey düzelir merak etme sen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?