2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Hayırlı cumalar arkadaşlar. Doktora gittim dün rahim ağzı uzunluğu aynı 30 crinone jel verdi dr magnezyum verdi ve progestanı vajinal kullan dedi.
Benimle aynı haftada olan arkadaşlar sizin kaç mm rahim ağzı uzunlugunuz ?

benim doktorum hiç ölçmedi ultrason kağıdında yazar mı

Selam hanımlar.. Hayırlı cumalar...

Canım çok geçmiş olsun.. Allah'a şükür kötü birşey yokmuş. soğuk suyla yıka bol bol. Allah yardımcın olsun.

canım güzel haberlerle gel inşallah... hemen yaz çıkınca..

ben sordum bir kere senin erken doğum riskin yok şuan için herşey normal dedi bir daha da sormadım
canım genelde sıkıntı hissedersen bakılıyor ve riskli gebeliklerde. ben doktora baskı hissettiğimi söylediğim için bakma gereği duydu. içim rahat etsin diye baktırdım.

canım genelde sıkıntı hissedersen bakılıyor ve riskli gebeliklerde. ben doktora baskı hissettiğimi söylediğim için bakma gereği duydu. içim rahat etsin diye baktırdım.

anladım canım :))) bende sordum bir kere oda senin şuan için gerek yok dedi :))

Benim için sorun kızlar ya . Bana istirahat verdi dr bugün son günüm okulda...

Meraba ekim anneleri
Hepinize mutlu hamileleik ler diliyorum
Bebisleriniz kacinci haftada kac gr kaç cm çıktı yazarmisiniz
Benim 20 +6 gunluk iken 390 gr ve 23 cm cikti
Beslenmenizde nelere dikkat ediyosunuz
Simdiden tesekkurler

AMİN İNŞALLAH SEN YETER Kİ İÇİNİ FERAH TUT Kİ ONLAR SENİN GERGİNLİĞİNİ HİSSETMESİN
Bugün son çalışma günü sonra raporluyum dinlenince daha iyi olucam ins ama tüm gün yaticam sadece yemek yapmak için kalkicam ins 34 36 ları görürüm.

Benim için sorun kızlar ya . Bana istirahat verdi dr bugün son günüm okulda...
cnm tam yazacaktım bence senin istirahat alman lazım diye.. bence çekincek bişey yok bol bol dinlen uzan. zaten senin ikizlerin var bizlerden farklı şeyler yaşaman biraz doğal çünkü 2 taneler :) hep dua et, içini ferah tut, dinlenmene bak tv izle bol bol :) allah şifa versin..

zeynepzumra canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. üzülme hiç, herşey düzelir merak etme sen..
M melek1212

Amin ins Allah razı olsun kızlar çok sağolun.
Şimdi crinone jel verdi bunu kullanan var mı? Artık magnezyum. Siz magnezyumu günde 1 mi alıyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…