- 22 Ekim 2015
- 2.069
- 2.049
- 83
- 37
Meraba ekim anneleri
Hepinize mutlu hamileleik ler diliyorum
Bebisleriniz kacinci haftada kac gr kaç cm çıktı yazarmisiniz
Benim 20 +6 gunluk iken 390 gr ve 23 cm cikti
Beslenmenizde nelere dikkat ediyosunuz
Simdiden tesekkurler
Canım banada dr idrar yolarında enfeksiyon var demişti bi hap verdi bunu kullan mutlaka dedi ve bol su iç dedi eğer bu enfeksiyon tedavi edilmezse erken doğuma sebep olabilir dedi bende baya korktum bol su içiyorum da inşallah bebeğe zararı olmaz bu enfeksiyonlarınBu saatr kadar uyumadim esim sahur yapti bende siviyi fazla tukettim aksamdan beri wcdeyim idrar yolu enfeksiyonu icin bol su ic demisti dr galiba abarttim uyuyamiyorum bebis durmadan tekmeliyor asagi baski yapiyor yastik bacagimin altinda yinede rahat edemiyorum ccok memnuniyetsizim galiba ilk hamileligimde rahattim bunda yatma pozisyonum bile sorun oliyorcise ne guzelll bitun bebisler ve anneleri uykuda galiba darisi basima
Ben magnezyumu 1 gün aralıklarla içiyorum canım. Dr demişti bana bi gün içip bi gün içmiyorum.@melek1212
Amin ins Allah razı olsun kızlar çok sağolun.
Şimdi crinone jel verdi bunu kullanan var mı? Artık magnezyum. Siz magnezyumu günde 1 mi alıyorsunuz?
Sagoll canimm benimimm banada derdi gibime gelior ama merak ediodum iste :))maşalah size canımmmbence bi sıkıntı olsaydı doktor söylerdi:)
Ayrintilida alttan bakiyolar mi kiiHayırlı cumalar arkadaşlar. Doktora gittim dün rahim ağzı uzunluğu aynı 30 crinone jel verdi dr magnezyum verdi ve progestanı vajinal kullan dedi.
Benimle aynı haftada olan arkadaşlar sizin kaç mm rahim ağzı uzunlugunuz ?
canım, bildiğim kadarıyla doktorlar muayenede zaten bakıyorlar, şüphelenirlerse ölçüyorlar..Ayrintilida alttan bakiyolar mi kii
Canım hiç sorma eşim öyle bir rahat ki onun rahatlığı beni rahatsız ediyor resmen. Aslında haklı ama elimde değil ins evde istirahat etmek iyi gelecek bana. Tüm gün yatarak zaman nasıl geçecek bakalım.zeynepzumra sakin tut kendini bolca dinlen raporunda varmiss biraz rahat olmak gerek galiba ama elimizde ddeğil maalesefbabalar daha rahat niyeyse...
Karından baktı cnmAyrintilida alttan bakiyolar mi kii
evet cnm hastane çıkışları pahalı biraz.. normal kıyafetleri ben ucuz alırım ama hastane çıkışı önemli geliyo bana, bebeğin cildine ilk temas eden şey kaliteli olsun istiyorum..
peki sana sorsam, 10 luk setler oluyo 20lik oluyo.. 20 liklerde her kıyafetten 2şer adet oluyomuş bide ekstradan havlu bornoz gbi bişiler oluymuş.. mantıklı mı yoksa 10'lu ile idare edebilir miyiz? bana 10'lu yeter gibi geliyor. ama satıcı kız 20'likleri kullanırsınız bebek kirlettikçe flan dedi.. kafam karıştı
Canım hiç sorma eşim öyle bir rahat ki onun rahatlığı beni rahatsız ediyor resmen. Aslında haklı ama elimde değil ins evde istirahat etmek iyi gelecek bana. Tüm gün yatarak zaman nasıl geçecek canim benim 4 .ayin olacak yatmamin( bide beni dusunn bebekler için yatacaksin başka yolu yok.. ama bende cokk bunaldim bu ara birazkalkmaya basladim...Esim oruç tutuyor diye buata biraz biraz kalkmaya basladim kiyamadim ona ( sorma onlar dahat rahat ama amniyosentez vs sıkıntilarda cikinca oda tirsmaya basladi artik
cnm inanır mısın Pamidor u ilkkez duydumCanim gecen hafta Pamidor da 100 tl uzerine %50 indirim vardi. Artik avmye gidince pamidor, ebebek vs baska yer gezmiiyorum. Bebegime ilk cicisini almak istemistim o gun. kasada bu indirimden bahsedilince tekrar magazayi alici gozle gezdim. 10 lu, 5 li, 2 li birsuru sey aldim ve yarisini odedim. ozellikle %100 pamuk ve organik yazanlari ve mensei turkiye olanlari tercih etmeye calistim. Cok pahali seyler degildi 50 liraya falan 10lu hastane cikisi aldim. Simdi facebooktan takip ediyorum tum bebek sitelerini, indirimleri degerlendirmeye calisacagim. Birbirimizi haberdar ederiz.
Günaydın kızlar bugün saat 1de ayrıntılıya giriyorum. İnş. Herşey yolunda dır bakalım. Buarada hareketleri iyice hissetmeye başladım ben. İçeri dışarı baya vuruyor maşallah.
Tetanoz aşısı önceden 4 kere olduğum için hamileyken olmak istemedim. Ağrısı baya sürüyor çünkü, suan 10 yıl korumam var.
Birde gobegimde çizgi belirmedi, ancak meme uclarim iyice koyulaştı ve agrimaya başladı ilk aylardaki gibi...
İnş güzel haberlerle çıkarım dr dan
BEN onları bile yapmıyodum hiçbişeyybesyo_86 cnm ben de sadece yemek yapıcam temizliği eşim yapar bide çamaşır katla as ütü her gün gömlek eşime :)
Bunun haricinde gün boyu dinlenirim diyorum ins .
cnm inanır mısın Pamidor u ilkkez duydumBen Ankara'da babymall,e-bebek,tokerbebe,civil bebe yi biliyorum :) daha gezmeye ve almaya başlamadım.. netten bakıyorum bişiyler ama ilk alışverişini hala yapamadım ben:) bakalım kısmet :)
Allah esirgesin canım benim.. Ben de çok almak istyorum ama haftasonu bakarım biraz.. Bizim kıza da hediye geldi bişeyler, taım, battaniye,ayakkabı falan, ben de evde onları açıp bakıyorum hayal ediyorum dediğin gibi.. Ama kendimizin beğenerek almamız çok daha farklı olucaktır.. zıbın ve tulum, takımlarda bir kaç tane 0-3 ay bir kaç tane 3-6 ay gibi mi almak lazım?Iste yeni yeni ogreniyoruz bebek magazalarini canim. Pamidoru bende duymamistim ama sonra fark ettimki reklamlarda baya cikiyormus. Alisverise siftah yaptim ben bu sayede. Aslinda korkularim vardi ya kizima birsey olursa giysileri gorunce daha cok uzulurum diye. Ama cok muhtesem bir duygu, eve geldik 2-3 gun actim actim baktik. Kizima cicilerini giydirecegim gunu hayal etmek muhtesemdi. Birazda kafamdaki kotu dusuncelerden kurtuldum, abartmamak kaydiyla birkac parca birsey almanizi tavsiye ederim.
Ramazan olmasa ben de çok uğraşmam ama bütün gün çalışıyor oruç diye işte:)@
BEN onları bile yapmıyodum hiçbişeyyama artık kalkmaya basladım yavas yavas ramazanda daha zor diye , en aızndan yemegini yapayım bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?