2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Meraba ekim anneleri
Hepinize mutlu hamileleik ler diliyorum
Bebisleriniz kacinci haftada kac gr kaç cm çıktı yazarmisiniz
Benim 20 +6 gunluk iken 390 gr ve 23 cm cikti
Beslenmenizde nelere dikkat ediyosunuz
Simdiden tesekkurler

merhaba cnm hayırlı olsun hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah...

Canım ben geçen hafta gttiğimde 21+1 dik 475 gr 24 cm çıktı. doktor haftasıyla uyumlu dedi, senin de haftasıyla uyumlu ise bi sıkıntı yoktur,
Beslennme için de ben gebeliğin başlarında diyetisyene gittim, ama bildiklerimizden farklı birşey söylemedi.

sabah kahvaltıda ekmek(kepekli tercihen ya da tahıllı), peynir,zeytn,yumurta(hergün), bol domates,salatalık
10 gibi ara öğün; süt-ceviz(badem,fındık,fıstık da ekleyebilirsin ama çiğ olcak tuzlu ve kavrulmuş değil)
öğlen çorba- et-tavuk-köfte gibi protein kaynağı-salata-ayran(ya da yourt)
15.00 gibi ara öğün; meyve yanında galeta, ya da meyve yanında kuruyemiş gibi
16.00 gibi ayran ya da yourt
akşam yemeğinde de sebze-salata gibi...
öğlen ve akşamı yer değiştirebilirsin.. öğlen sebze yedysen akşam et, öğlen et yediysen akşam sebze gibi..
bir de haftada 2 kere balık yemek gerekli..
br de baklagil-protein gibi besleyici şeyleri ihmal etme demişti.
:)

Canım banada dr idrar yolarında enfeksiyon var demişti bi hap verdi bunu kullan mutlaka dedi ve bol su iç dedi eğer bu enfeksiyon tedavi edilmezse erken doğuma sebep olabilir dedi bende baya korktum bol su içiyorum da inşallah bebeğe zararı olmaz bu enfeksiyonların

SağolcaninnE="2erkekannesi, post: 46860663, member: 290439"]Gunaydinlar hanimlar, besyo_86 canim gozun aydin insallah amniyosentez sonucunda iyi cikar.
Bende de iki uc gundur kuru öksürük var,gicik tutuyor oksururken
Sagol canim inştemiz cikar... Sanada frcmis olsun dikkat et bende hapsuruorum habire buarada eski nick olips miyidi??

zeynepzumra sakin tut kendini bolca dinlen raporunda varmiss biraz rahat olmak gerek galiba ama elimizde ddeğil maalesefbabalar daha rahat niyeyse...
Canım hiç sorma eşim öyle bir rahat ki onun rahatlığı beni rahatsız ediyor resmen. Aslında haklı ama elimde değil ins evde istirahat etmek iyi gelecek bana. Tüm gün yatarak zaman nasıl geçecek bakalım.

Ayrintilida alttan bakiyolar mi kii
Karından baktı cnm

Canim gecen hafta Pamidor da 100 tl uzerine %50 indirim vardi. Artik avmye gidince pamidor, ebebek vs baska yer gezmiiyorum. Bebegime ilk cicisini almak istemistim o gun. kasada bu indirimden bahsedilince tekrar magazayi alici gozle gezdim. 10 lu, 5 li, 2 li birsuru sey aldim ve yarisini odedim. ozellikle %100 pamuk ve organik yazanlari ve mensei turkiye olanlari tercih etmeye calistim. Cok pahali seyler degildi 50 liraya falan 10lu hastane cikisi aldim. Simdi facebooktan takip ediyorum tum bebek sitelerini, indirimleri degerlendirmeye calisacagim. Birbirimizi haberdar ederiz.

cnm inanır mısın Pamidor u ilkkez duydum Ben Ankara'da babymall,e-bebek,tokerbebe,civil bebe yi biliyorum :) daha gezmeye ve almaya başlamadım.. netten bakıyorum bişiyler ama ilk alışverişini hala yapamadım ben:) bakalım kısmet :)

Guzel haberlerini bekliyoruz canim.

besyo_86 cnm ben de sadece yemek yapıcam temizliği eşim yapar bide çamaşır katla as ütü her gün gömlek eşime :)
Bunun haricinde gün boyu dinlenirim diyorum ins .

@
besyo_86 cnm ben de sadece yemek yapıcam temizliği eşim yapar bide çamaşır katla as ütü her gün gömlek eşime :)
Bunun haricinde gün boyu dinlenirim diyorum ins .
BEN onları bile yapmıyodum hiçbişeyy ama artık kalkmaya basladım yavas yavas ramazanda daha zor diye , en aızndan yemegini yapayım bari

Iste yeni yeni ogreniyoruz bebek magazalarini canim. Pamidoru bende duymamistim ama sonra fark ettimki reklamlarda baya cikiyormus. Alisverise siftah yaptim ben bu sayede. Aslinda korkularim vardi ya kizima birsey olursa giysileri gorunce daha cok uzulurum diye. Ama cok muhtesem bir duygu, eve geldik 2-3 gun actim actim baktik. Kizima cicilerini giydirecegim gunu hayal etmek muhtesemdi. Birazda kafamdaki kotu dusuncelerden kurtuldum, abartmamak kaydiyla birkac parca birsey almanizi tavsiye ederim.

Allah esirgesin canım benim.. Ben de çok almak istyorum ama haftasonu bakarım biraz.. Bizim kıza da hediye geldi bişeyler, taım, battaniye,ayakkabı falan, ben de evde onları açıp bakıyorum hayal ediyorum dediğin gibi.. Ama kendimizin beğenerek almamız çok daha farklı olucaktır.. zıbın ve tulum, takımlarda bir kaç tane 0-3 ay bir kaç tane 3-6 ay gibi mi almak lazım?

@

BEN onları bile yapmıyodum hiçbişeyy ama artık kalkmaya basladım yavas yavas ramazanda daha zor diye , en aızndan yemegini yapayım bari
Ramazan olmasa ben de çok uğraşmam ama bütün gün çalışıyor oruç diye işte:)
Rabbim yardımcımız olsun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…