2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
aynen ben de çok memnun kaldım,
biraz pahalı olabiliyor, ama aylık ürünleri ve outlet ürünleri baya ucuzluyor, aklında olsun.

bir de arada bir %50 indirime giriyor.
evet cnm hastane çıkışları pahalı biraz.. normal kıyafetleri ben ucuz alırım ama hastane çıkışı önemli geliyo bana, bebeğin cildine ilk temas eden şey kaliteli olsun istiyorum..

peki sana sorsam, 10 luk setler oluyo 20lik oluyo.. 20 liklerde her kıyafetten 2şer adet oluyomuş bide ekstradan havlu bornoz gbi bişiler oluymuş.. mantıklı mı yoksa 10'lu ile idare edebilir miyiz? bana 10'lu yeter gibi geliyor. ama satıcı kız 20'likleri kullanırsınız bebek kirlettikçe flan dedi.. kafam karıştı

canım 20lik de kullanılır bence, haklı demiş kız,
ama işte bebeğin kilosu da önemli ya,
benimki kilolu olacağı belli olduğu için ben küçüklerden az almıştım, hemen 3-6 aylığa geçmiştim.
öyle çoklu set alacaksan biraz doğuma yakın al.

bir de bornoz mu? havlu mu? yürümeyen çocuğa bornoz giydirmek çok zor olur, bornozlu bir set alma.

benim hastane çıkışım 10lu idi, ama ek bir iki takım daha almıştım,
havlu setini ayrı almıştım.

bir de alışveriş yaparken gelecek hediyeleri de düşünün :))))

evet N Niloya07 nın o sözünü bende unutmam biz işte sahur vakti uyucaz o vakitte zilli hareketliydi kocama diyorum saat kaç olmuş bu kız uyumuyor simdi karnımdayken iyi doğduğunda ayvayı yedik dedim maşallah suphanallah bazen geceleri oyle hareket ediyor ki uykumdan sırf onun hareketliliğinden uyanıyorum bazen tuvalete kalkarken ayıptır söylemesi tuvaletimi yaparken o içerde atış yapıyor dedim sen nasıl bir şey olucaksın nasıl baş edicem kızım seninle diyorum ama bazende hareket ederken daha güçlü at annecim durma hareket et diyorum çok şşükür ki hareket ediyor.bazen hareketlerini çok çok aşağılarda hissediyorum aklıma leyli efruz arkadaşımız geliyor doğum kanalına girdiğinden erken doğmuştu ya sanki benimde başıma öyle gelecekmiş gibi hissediyorum allah korusun.

canım benimki de öyle valla.. Allah sağlık versin de hareketli olsunlar..

Canım ben onu sordum dr'a, benim bazen yukardan vuruyo bazen kasıklarımın alt tarafına, dedi ki duruş ouzisyonu tam yatay değil, bacakları alttarafta, kollarıyla yukardan bacaklarıyla aşağıdan vuruyodur ama değişir bu pozisyon merak etme dedi. sen de gittiğinde sor doktoruna. ben de pazartesi ara kontrolüm var sorucam..
ama bi de şöyle bişiy var, benim göbeğim baya çıktı artık ve büyüdüğünü hissediyorum.. hepimiz öyleyizdir heralde.. bizim göbekler yukarı çıktıkça onlar da yukarı çıkar heralde 24 haftaya girdiğimizde..

evet cnm bornoz bana da mantıksız geliyor hatta havlu terlik bile koyuylar, yürümeyen çocuk terlik mi giyecek

20'li set mantıklı kullanım açısından ama hep aynı kıyafeti giycek gibi olcak, o yüzden 10'lu set alıp , bir de bir kaç kıyafet daha ilave etmek daha mantıklı çeşitlilik açısından.. bide zaten 20'l setler 200 tl'yi geçiyor..

bizim bebek haftasıyla uyumlu gidiyor hep, o yüzden kilolu beklemiyorum ben, ama son aylar daha belirleyici dediğin gibi..

bi arkadaşımın bebeği hep önden gidiyordu 2 hafta kadar, 4 kilo 56 cm doğdu... kendi aldıkları hastane çıkışı olmadı, hastaneden kıyafet verdiler

Kızlar benim minnoş çok hareketli değil problem olur mu acaba

Kizlarr ben de dun ilk alisverisimi yaptim bu harika bir duyguuuu civile gitmistim çikasim gelmedi. 10 lu hastane cikisi aldim 3 citcitli alip 2 sinin fiyati odeniyordu. 6 tane citcitli aldim uzun kollu ve 3-6 ay arasi olanlardan. (Gozume nedense kucuk bile geldi) 1 tane tulum,1 tane yelek ,1 tane pofidik battaniye ve 1 tane penye battaniye aldim. Cok eglenceliydi eşimin zoruyla çiktim

benimde göbeğim çıktı baya mezurayla göbek deliği hizamdan ölçtüğümde 91cm çıkıyor.göbeğim var yani her ay 1er kilo aldım en son 3 hafta önce 60 kiloydum yarında benim randevum var bakalım kaç çıkıcam doktorun tartısında.ya benim için sıkıntı değil istediği yerden atsın bazen çok sert atınca azıcıcıcıcık canım acıyor hiç sorun değil benim için ama kasık altına atınca kızım kendine zarar vercek hareketler yapma düzgün oyna diyorum fındık kafalım yaa.

bu kaşıntılardan doktoruna bahset tahlil yapmak gerekebiliyor birden ortaya çıkan kaşıntılarda

Canım gebelik kolestası diye birrahatsızlık var. Karacigerle ilgili olabiliyor. Ama genelde 30. Haftadan sonra oluyor bu hastalık.
Bence en kısa sürede doktora görün

yengemde yaşadık biz o sıkıntıyı ilk 2 gebeliğinde olmamıştı 3.de bacakları kolları yırtar gibi kaşındı kanatıyodu artık ve 6.7. ayda falan başlamıştı. doğumdan sonra 1-2 gün içinde geçti çok şükür. krem vermişti onada sürünce rahatlıyodu ama sürekli süremiyodu maalesef. bi arkadaşımdada göbeğinde olmuştu ama onun bünyesi alerjik kakao yağı sürmüş diye olmuştur demişti doktoru 5-6 günlük ilaç kullanımı sonrası geçmişti

kızlar 1de kontrole gidicem bugün, geçen hafta detaylıya gitmiştik herşey iyi çok şükür. kilo falan ölçmemişti kendi doktorum onları ölçtürücem hem bebişkoyuda görürüm :) bide 2-3 gündür karnıma aşırı bi gerginlik var. gaz gibi sanki ama emin olmak için gidiyim yinede dedim

Belkide

Hareket ediyor bazen evet. Gun içinde fazla hareketliyim diye hissetmiyor olabilirim belkide
canım hiç hareket etmese aklına takılsın ama sonuçta hareket ediyor hem hepimizin bünyesi çok farklı kimimiz çok kilo alıyoruz kimimiz az kilo alıyoruz belki iç karnımızla alakalı bir durumdur genişlik darlık farkettiriyordur.en azından hissettiğine dua et rabbim korusun hepsini sağlık sıhhat versin bebeklerimize.

Canım gebelik kolestası diye birrahatsızlık var. Karacigerle ilgili olabiliyor. Ama genelde 30. Haftadan sonra oluyor bu hastalık.
Bence en kısa sürede doktora görün
Zaten belirtiler karaciğer kolestosu belirtileriydi doktora anlattığım an durma gel dedi testi yaptık değerler normal çıktı dermotolojiye yönlerdi farklı hastaneye gittim orda da karaciğer ve safra kesesi testi yaptı çok şükür o değerler de normal çıktı sanırım gebelik kaşıntısı veya böcek ısırması ilaç verdi kullanıyorum inş geçer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…