2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Ayy kızlar 2-3 gündür bacaklarım hatır hatır kaşınıyor , sonrada kırmızı kırmızı sivilceleniyor ... Hele dün daha da arttı , bgn cildiyeye gidip kan verdim ... Karaciğer enzimlerine , şekere falan bakılacak bakalım ne çıkacak

İnş bisey cikOTE="muhigeçmiş olsun.. Benimde boynumdat: 46953628, member: 317543"]Ayy kızlar 2-3 gündür bacaklarım hatır hatır kaşınıyor , sonrada kırmızı kırmızı sivilceleniyor ... Hele dün daha da arttı , bgn cildiyeye gidip kan verdim ... Karaciğer enzimlerine , şeker
İns bisey cikmaz cokk gecmis oldun benimde boynunda lekeler oluştu ptogestandan korktular ama şükür karaciğer temiz cikti

Karaciger enzimlerinde genelde 30. Haftadan sonra sıkıntı cıkabiliyor sıkma kendini

kesinlikle canım bende ilk 4 ay deli gibi ekşi yedim tatlıya aşık insan olarak hepsini geri çevirdim
şimdi ise 6 lı golf lerden alıyorum küçük zaten onlar onları yiyorum tatlı canım istiyo
ekşiye eskisi gibi düşmüyorum
dondurma gerçekten rahatlatıyor :)
bu arada listeyi siz hazırlıyorsunuz sanırım
düzce erkek yunus alp
bebeğimiz :)

aynen öyle meyve yemeye çalışıyorum akşam mesela canım yemek yemek istemiyor
hop bol bol meyve yiyorum çok iyi oluyor ağırda gelmiyor :)

geçen hafta bende de vardı da yok böyle kaşıntı en sonunda yumurtadan kaynaklandığını tesadüf ben keşfettim , hamilelikte oluyormuş daha önce alerji yokken sonradan çıkma, inş değerlerin normal çıkar eğer normal çıkarsa son zamanlar farklı olarak ne tükettin onları araştır. Geçmiş olsun

Yuzeriz inş. Canım eskiden en az 1 2 saat yuzerdim, şimdi inş. çok yormadan yuzecegim,. Ya benimde yanaklar doldu resmen, boşver sende çok tatlı olmussundur eminim :)
Canım ne güzel bende esnek saat aralıklarında gitmeye çalışıyorum. Kağıtları evde okuyacağım dediğin gibi. Temmuz'da yıllık iznimi kullanacağım. Ağustos eylülde idare ederler inş. ya
Kiloda gider canım dediğin gibi benimde 2 kaybimdan sonra bu bidik ilaç gibi geldi. canım yavrularimiz onlar için her türlü sıkıntıyı çekmeye değer; )
canım hem magnezyum hemde kalsiyum eksikliğinden kaynaklanıyor gece yatarken 1 bardak süt iç kasılman olmayacak aynı sorunu bende yaşıyordum süt yoğurt peynir ihtiyacını tam alırsan olmuyor :)
Peynir çok yiyorum ama tabi süt te tüketmek lazım yatmadan iceyim canım Sağol

Yaz hamilesiyiz sıcaklar daha da şişirir ben bez scetchersin GO Walk serisinden almıştım inanılmaz rahat esnek,annemin bacakları ayakları ağırır hep,onada aldık 2yıldır ondan başka ayakkabı giymiyor o kadar memnun.çok değişik renk ve biçimde olanı var.Tavsiye ederim.

İyi akşamlar kızlar,dün tetanoz aşısı vurulmuştum bugün kolum çok ağrıyo ne zaman geçecek bu
Dün aynı zamanda son sınavım açıklandı mezun oldum öyle karmaşık bi günüm oldu :)
Dondurmadan bahsedilmiş bende çok severim özellikle Hasan Usta Süt Tatlılarınınkini şiddetle tavsiye ederim çok lezzetli çoookkk

Birde kızlar hurma yiyin Kuranda Meryem Suresinde adı geçiyo ve doğumuda kolaylaştırdığı söyleniyo

Hurma artik dogumu yaklasanlar icin dogumu kolaylastiriyor diye biliyorum. Aman yanlis bilgilendirmeyelim canim, ben ozellikle hic yemiyorum hurmayi.

Bayanlar bugun de ozelde 2. ayrintiliya girdik. Cok sukur hersey normal. 2 gun once devlette sag uterusta notch tespit edilmisti. bebegi besleyen damarda centik demekmis. Internetten okuduklarim biraz beni korkutsa da (burada sizleri de endiselendirmemek icin yazmak istememistim) iki perinatolog da bir sey olmaz dedi. Sadece tansiyonun yukselebilir dediler ve surekli kontrol etmeliymisim. bebegin gelisimi normalmis. Aspirin icmemi onerdi hergun. Ayak bileklerimdeki sisligi de sordum: bacaklarda, goz altinda ve ellerde sabah saatlerinde olmadikca endiselenmeyin dedi. Ayaklarinizi ara ara kaldirin yeter dedi. Bu defa epey ayrintili incelendi kizim. Gecen gun kilolu oldugumdan kalbi net goremedim deyip fetal eko istemisti. Burda hic zorlanmadan herseyi gorduk. Kizim bize el bile salladi. Cok sukur. Insallah siz de guzel haberler alirsiniz.

Kızlar ben 20+1 ama hala herhangi bir tekne hissedemedim
Canım bazı anneler erken bazıları geç hissediyor ben ilk bebeğim olmasına rağmen 14. Haftada ilk hareketini hissetmiştim 8 nisan dı tarihini bile atıp dosyasına koydum :) yapı meseleside olabilir belki benim iç karnım geniş değil 3 aylıkken bile 5 aylık gibisin diyorlardı belkide ondan erken hissettim

Hayırlı olsun mezuniyetin basarilarinin devamini dilerim

Bende bekliyorum sürekli hareket olmayınca da korkuya kapılıyorum neden hala bir şey hissetmiyorum diye

Benim bir hafta ağrı sürdü ikinci haftamda vurulan yerde topak bir şey kaldı ve hala geçmedi doktorum da çok ağrı oluyorsa ikinciyi yaptırma dedi benim eşimde çok ağrı çekmişti onada yaptırmadım dedi

Bende bekliyorum sürekli hareket olmayınca da korkuya kapılıyorum neden hala bir şey hissetmiyorum diye
Korkma canım stresten bile etkileniyormuş bebeklerimin bende bi ara hareket etmemişti çok kafama taktım 2 gün hiç hissetmemiştim içini ferah tut. Uzanınca falan hissedersin soluna yatıncada bi dene bakalım. Seyirme gibi birşey oluyor o ilk hissetmelerde sanki içinde pır pır birşey uçuyormuş gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…