2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
kızlar selam konudan alakasız olucak ama biraz önce bir telefon aldım. 0850 473 71 19 numarasında. arayan kişi evim şahane programından aradığını ön kurayı geçtiğimi esas kuraya katılmak için noter ücretini ödemem gerektiğini söyledi. tadilat işlemlerimizin hepsini hallettiğimizi söylediğimde noter harici hiç bir ücret ödemeyeceksiniz diye ısrarda bulundu. bende tekrar ihtiyacımız olmadığını söyleyince telefonu yüzüme kapattı. şüphelenerek internetten numaraya baktım ve dolandırıcı olduklarını gördüm. selim beyin ofisini aradığımdada konudan bilgileri olduğunu ve gerekli işlemleri başlattıklarını söylediler. program çoktandır yayından kalkmış durumda zaten, sizinde bilginiz olsun. özellikle çevrenizdeki yaşlı insanları uyarın lütfen

Geçmiş olsun canım, ucuz atlatmışsın

Dolandırıcı insanlar o kadar cogaldiki allah ağlarına dusurmesin

hmm öyle bir durum varsa tabiki kendine bakacaksın sende onlar da yemiş :)
benimde istemez ama yine de yapamıyorum ne biliyim kaçamak bi yudum su belki :)

inşallah canım evet yemek yenirken bi düzen var en azından bende öyle yapıyordum
benimde şimdi yemek yapan yok sandiviç falan hep ekmeğe dayandık mecbur
bide utanıyorum dışarı çıkıpta alamıyorumda ondan getiriyorum yanıma napayım sabah 1 öğlen 1 sandiviçle gün geçiriyorum
inşallah bi sıkıntı olmaz

canım bende iftardan sonra çıkıyorum eşimle en az 40 dk yürüyorum bu ayaklarla uzun sürüyo zaten
gece yatarken bile ayağımın altında yastık var
iş yerinde koli koydum ayağımın altına :)
merdiven çıkamıyorum artık pek ama asansörde kalmamak için dua ede ede çıkıyoruz oğlumla :)
arada dükkan içinde yürüyorum 2 dk da olsa

Canım bir arkadasım 8. Ayında yasadı ama merak etme agrısı dısında bir sıkıntı olmadı
ben yinede yarın bi üroljiye gitcem tekrar test fln yaptırcam. ben enfeskiyondan süpheleniyorum. insallah birseyim yoktur ama yınede kasık agrısı korkutuyor. hep bebegım sanıyorum

Yemek termoslari var onlardan alip aksamdan kalan yemekleri gotutebilirsin eger ortam musaitse ben iki gündür oyle yapıyorum en azindan ekmekden ne kadar kurtulsam iyidir ama sabahlari mecburen sandviç yada tost oncesinde herseyimi evden getirip masamda yapiyordum

aslında imkanım var hatta burda gelip ısıtırım bile
ama gel gör ki akşam uyuyorum hemen sabah kalkamıyorum derken aklıma
ilaçlarımı içmek bile gelmiyo bu derece unutkanlık başladı bende
dün gece ilacı içicem yanımda su yoktu su alıp içmeyi dahi unuttum bi daha
çok kötü hissediyorum böyle olunca o yüzden yetersiz kalıyorum diye üzülüyorum çok

Çalışan herkese allah kolaylık versin. Benimde geçen parmağım şişmiş, yüzükten anladım. Artık sadece alyans takabiliyorum. şişmiş resmen zor çıkardım diğerlerini...

Çoğunuz şanslısınız yemekhaneniz çalışıyorsa, bizim ne yemekhane ne de kantin açık...kampüs dağ başında, araba olmadığı için biryerlere gitmekte zor. Mecbur evden ekmek arası bişeyler getiriyorum. Buara yüzümden de şiştiğimi farkediyorum. Bundan sonra hızla kilo alacağız anlaşılan...boy 1.70 69la başladım, 3 ay 66ya düşmüştüm. Şimdi 72 olmuşum. 80i bulmazsam iyidir. Bayramda da annemlerin yazlığa geçeceğiz inş. orda bol bol yüzmeyi planlıyorum. Yoksa buara hiç hareketim yok...

canım benim yüzme imkanın varsa ne güzel
aynen bizde de bişey yok merkezdeyim ama dışarı çıkıp almaya utanıyorum
şişlik desen bugün bende sadece alyansa döndüm kocaman oldu yüzüm eşim köfte surat diye dalga geçip duruyo :)

Merhabalar annişler, bende de tahlilde idrar yolu enfeksiyonu çıktı bol su içiyorum dr ilaçta verdi kullandım ama henüz gitmedim doktora. Umarım geçmiştir

Merhabalar annişler, bende de tahlilde idrar yolu enfeksiyonu çıktı bol su içiyorum dr ilaçta verdi kullandım ama henüz gitmedim doktora. Umarım geçmiştir

Canim korkma bende de 2 hafta once cikti. Bol bol su ictim. Bir de bir sase monurol ictim. 2 gun sonra idrar kulturumde bakteri uremesi cikmadi. Hala suya devam ediyorum tekrarlamasin diye.

Canim sana da kolay gelsin. Ben isim olmadigi zamanlar evde kaliyorum. Gittigim zamanlar yeme icmeme dikkat edemiyorum ve ayaklarimda sislikler oluyor cunku. Sinavlari yapmaya gittim, kagitlari evde okudum mesela. Toplantilara falan gidip geliyorum. Idari isim de olmadigi icin bu donemleri boyle idare edecegim. Sonrasinda izin, anneme gidecegiz o zaman da. Kilo problemi bende fazlasiyla var ama kafama takmamaya calisiyorum. Hayirlisiyla dogsun yavrularimiz da insallah sonrasinda veririz. Ben 2 yil kadar bekledim bebegimi, biraz stres ve bunalimla 20 kilo kadar aldim son yillarda. Simdi o kadar mutluyum ki, saglik sikintisi olmasin da veririz insallah. Alyansimi da taa hamileligin basinda cikardim ne olur ne olmaz diye..

Merhaba güzel anneler nasılsınız bakalım detaylı ultrasonlari güzel geçen arkadaşları tebrik ederim darısı başımıza bende yarın devlete gidicem detaylı ultrason için inanılmaz heyecanlıyım korkuyorum da dua istiyorum sizlerden inşallah bebeklerim iyidir inşallah güzel haberler alırım

hemen ekliyorum canım :) ben sen varsın diye biliyordum :)

Arkadaslar Kum dokuyomsum. Ağrılarımin sebebi onlarmis. Doktor sakince söylüyor bide. Bol su iç yapacak birsey yok dedi. Böyle bi sıkıntı yasayan varmi
canım ben normalde her sene bu dönemlerde dökerim ama çok şükür şimdilik bişey yok... ben hamile değilken kiraz sapı çayı içiyordum çok iyi geliyordu ama hamilelikte olmaz şimdi... ama bi de yoğurdun üstünde biriken su var ya onu içerdim o çok iyi geliyor... bol su içmeyi de ihmal etme...

Canım hiç yetersiz kalıyorum diye üzülme ve öyle düşünme eğer sağlıksız yiyecekler tüketiyorsan ( kola, ketçap, mayonez, sosis, gibi gıdalar) o zaman üzül ama sağlıklı beslenmeye özen gösteriyorsan üzülme unutkanlık bende de var hiç sorma bazen coraspin çok geç aklıma geliyor öyle panik oluyorum ki bebeğim için eğer vit. ilaçları ise unuttuğun zaten onlar hergün alınmak zorunda diye bir şey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…