2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
yaa o unutkanlıkbenim başımı yakacak...ders çalısıyorum sınava giriyorum püf tüm formüller uçmuş yerinde yeller esiyor son 4 ders kaldı ama ömrümden ömür gidiyor bu unutkanlık yüzünden...

Canım hiç sorma yaa benim de işyerinde sıkıntıya neden oluyor, evde 4-5 defa buzdolabı kapağını açıp ne alacağımı hatırlamayıp kapattığımı biliyorum ki yemek masasına oturunca aklıma geliyor masa ile buzdolabı arası 2-3 adım o derece ama bu aralar daha iyiyim yada herşeyi unuttuğum için öyle zannediyorum :)

canım hem magnezyum hemde kalsiyum eksikliğinden kaynaklanıyor gece yatarken 1 bardak süt iç kasılman olmayacak aynı sorunu bende yaşıyordum süt yoğurt peynir ihtiyacını tam alırsan olmuyor :)

Canim korkma bende de 2 hafta once cikti. Bol bol su ictim. Bir de bir sase monurol ictim. 2 gun sonra idrar kulturumde bakteri uremesi cikmadi. Hala suya devam ediyorum tekrarlamasin diye.
idrarda bol lökosit çıktı canım banada piyeloseptyl diye bi ilaç verdi kullandım ama dua ediyorum inşallah geçmiştir diye birde doktorlar limon yemeyi öneriyorlamış internetten okudum iltihabı geçirebiliyomuş

ben sadece vitamin ve kan hapı kullanıyorum
yok zaten gazlı içecek hazır içecek içmiyorum sadece hazır ayran içersem içiyorum
çok nadir canım mısır sütlü mü ne cips istiyo yuvarlak oluyo ya ayda bir ondan yiyorum ama çok istiyo dayanamıyorum
bi de zararlı bulunursa dondurma onu iki günde bir yiyorum yalan yok
başka da dışardan paketli falan bişey yemiyorum şimdi bisküvi falan yiyorum mecbur ama

Canim limonu suya bir iki damla sikarak iciyorum, ya da surahiye dilimliyorum. Ama ne yaparsan yap bol bol su ic lutfen.

Canim limonu suya bir iki damla sikarak iciyorum, ya da surahiye dilimliyorum. Ama ne yaparsan yap bol bol su ic lutfen.
Haklısın canım..Ramazandan dolayı işyerinde su da içemiyorum gündüzleri ama akşamları telafi etmeye çalışıyorum.

al benden de o kadar :) eşim bişey istiyor idrak edene kadar böyle bön bön adamın suratına bakıyorum :)

canım saydıkların benim behsettiklerimin yanında çok masum kalıyor :) bende dondurma çok tüketiyorum çok nadir paket kek o kadar zaten ayda 1 yemekle problem olmuyormuş dondurma ama kola ,ketçap, sosis , salam gibi yiyecekleri hiç tüketmemek gerekiyor yaz hamileliği zordur ama meyvenin sebzenin en bol olduğu dönemdir o konuda şanslıyız her çeşit meyve var bol bol meyve yeriz :)

dondurma aslında pek zararlı değil :)) hele de pastahane dondurması ise... normalde hiç sevmem ama bulantılarımın kurtarıcısı olmustu... şimdi de severek tüketiyorum :) bu hamilelikte çok huy değiştirdim zaten:)

Selamlar hanimlar sicaklar artti,isimiz gittikce zorlasiyor.
Bir de göbek deligi aciyanlar vardi sanirim,doktora soran var mi bu durumu?benimki de au an aciyo sanki

Bir de göbek deligi aciyanlar vardi sanirim,doktora soran var mi bu durumu?benimki de au an aciyo sanki
sorma yaa bu gün burası 35 derece... arttı iyicene... göbek deliği benimki de agrıyordu ama daha öncesinde temmuz annelerinde okumuştum o sıkıntı değilmiş onun için sorun etmedim canım :)

Benim ablamın göbek deliği baya dışarı çıkmıştı ve acıdığını söylüyordu dr göbek fıtığı olabildeceğini söylemişti, ama bebek de büyüyü ya kasılmalardan da olabilir canım sorun yapma bişey yoktur inş.

canım öyle ama erkenden yersek de erken doğumu tetikler... rahmin kasılmasına açılmanın artmasına yarıyor hurma... mümkünse 30. haftadan sonra tüketelim
ve zaten Hz. meryemin sancıları tutunca bi hurma agacına sıkıca tutunuyor ve o anda agzına bir hurma düşüp yiyor ve Hz.isa dünyaya geliyor :) onun için erkenden başlamayın yemeye :) bi de hurma fazlası ile faydalı bir süt artırıcı aklınızda bulunsun kızlar :)

Yaaa dondurma sevilmez mi helede Maraş'da yaşanıyorsa dondurma için kaç defa yolumuzu Maraş'a çevirdik bak ben şimdi Kervandan istesem mi kargo ile gönderiyorlar mı? En son iki ay önce eşim getirmişti Maraş'tan bir oturuşda yarım kilo yemiştim.

Canim yurtdışına bile gonderiyorlar ante be mi gondermeyecekler :) 45 dklik yol

Canim yurtdışına bile gonderiyorlar ante be mi gondermeyecekler :) 45 dklik yol
Ama ben Antep'de değilim Ankaradayım :) Antep olsa ooo atlar arabaya gelirdim canım istedikçe üstelik Antepde maraş dondurması yapan yerde çok bir çok dondurmacı Maraşlı zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…