yaa o unutkanlıkbenim başımı yakacak...ders çalısıyorum sınava giriyorum püf tüm formüller uçmuşCanım hiç yetersiz kalıyorum diye üzülme ve öyle düşünme eğer sağlıksız yiyecekler tüketiyorsan ( kola, ketçap, mayonez, sosis, gibi gıdalar) o zaman üzül ama sağlıklı beslenmeye özen gösteriyorsan üzülme unutkanlık bende de var hiç sorma bazen coraspin çok geç aklıma geliyor öyle panik oluyorum ki bebeğim için eğer vit. ilaçları ise unuttuğun zaten onlar hergün alınmak zorunda diye bir şey yok
Canım hiç sorma yaa benim de işyerinde sıkıntıya neden oluyor, evde 4-5 defa buzdolabı kapağını açıp ne alacağımı hatırlamayıp kapattığımı biliyorum ki yemek masasına oturunca aklıma geliyor masa ile buzdolabı arası 2-3 adım o derece ama bu aralar daha iyiyim yada herşeyi unuttuğum için öyle zannediyorum :)yaa o unutkanlıkbenim başımı yakacak...ders çalısıyorum sınava giriyorum püf tüm formüller uçmuşyerinde yeller esiyor son 4 ders kaldı ama ömrümden ömür gidiyor bu unutkanlık yüzünden...
Günaydın herkese inş. çok güzel haberler almaya devam edelim. Kızlar geceleri alt bacaklarima feci kramplar giriyor, bagirmamak için zor tutuyorum kendimi. . buara magnezyum almayı ihmal ettim. ondan mıdır bilemedim. Sizde de varmı bu durum acaba?
idrarda bol lökosit çıktı canım banada piyeloseptyl diye bi ilaç verdi kullandım ama dua ediyorum inşallah geçmiştir diye birde doktorlar limon yemeyi öneriyorlamış internetten okudum iltihabı geçirebiliyomuşCanim korkma bende de 2 hafta once cikti. Bol bol su ictim. Bir de bir sase monurol ictim. 2 gun sonra idrar kulturumde bakteri uremesi cikmadi. Hala suya devam ediyorum tekrarlamasin diye.
Canım hiç yetersiz kalıyorum diye üzülme ve öyle düşünme eğer sağlıksız yiyecekler tüketiyorsan ( kola, ketçap, mayonez, sosis, gibi gıdalar) o zaman üzül ama sağlıklı beslenmeye özen gösteriyorsan üzülme unutkanlık bende de var hiç sorma bazen coraspin çok geç aklıma geliyor öyle panik oluyorum ki bebeğim için eğer vit. ilaçları ise unuttuğun zaten onlar hergün alınmak zorunda diye bir şey yok
idrarda bol lökosit çıktı canım banada piyeloseptyl diye bi ilaç verdi kullandım ama dua ediyorum inşallah geçmiştir diye birde doktorlar limon yemeyi öneriyorlamış internetten okudum iltihabı geçirebiliyomuş
Haklısın canım..Ramazandan dolayı işyerinde su da içemiyorum gündüzleri ama akşamları telafi etmeye çalışıyorum.Canim limonu suya bir iki damla sikarak iciyorum, ya da surahiye dilimliyorum. Ama ne yaparsan yap bol bol su ic lutfen.
al benden de o kadar :) eşim bişey istiyor idrak edene kadar böyle bön bön adamın suratına bakıyorum :)Canım hiç sorma yaa benim de işyerinde sıkıntıya neden oluyor, evde 4-5 defa buzdolabı kapağını açıp ne alacağımı hatırlamayıp kapattığımı biliyorum ki yemek masasına oturunca aklıma geliyor masa ile buzdolabı arası 2-3 adım o derece ama bu aralar daha iyiyim yada herşeyi unuttuğum için öyle zannediyorum :)
canım saydıkların benim behsettiklerimin yanında çok masum kalıyor :) bende dondurma çok tüketiyorum çok nadir paket kek o kadar zaten ayda 1 yemekle problem olmuyormuş dondurma ama kola ,ketçap, sosis , salam gibi yiyecekleri hiç tüketmemek gerekiyor yaz hamileliği zordur ama meyvenin sebzenin en bol olduğu dönemdir o konuda şanslıyız her çeşit meyve var bol bol meyve yeriz :)ben sadece vitamin ve kan hapı kullanıyorum
yok zaten gazlı içecek hazır içecek içmiyorum sadece hazır ayran içersem içiyorum
çok nadir canım mısır sütlü mü ne cips istiyo yuvarlak oluyo ya ayda bir ondan yiyorum ama çok istiyo dayanamıyorum
bi de zararlı bulunursa dondurma onu iki günde bir yiyorum yalan yok
başka da dışardan paketli falan bişey yemiyorum şimdi bisküvi falan yiyorum mecbur ama
dondurma aslında pek zararlı değil :)) hele de pastahane dondurması ise... normalde hiç sevmem ama bulantılarımın kurtarıcısı olmustu... şimdi de severek tüketiyorum :) bu hamilelikte çok huy değiştirdim zaten:)ben sadece vitamin ve kan hapı kullanıyorum
yok zaten gazlı içecek hazır içecek içmiyorum sadece hazır ayran içersem içiyorum
çok nadir canım mısır sütlü mü ne cips istiyo yuvarlak oluyo ya ayda bir ondan yiyorum ama çok istiyo dayanamıyorum
bi de zararlı bulunursa dondurma onu iki günde bir yiyorum yalan yok
başka da dışardan paketli falan bişey yemiyorum şimdi bisküvi falan yiyorum mecbur ama
sorma yaa bu gün burası 35 derece... arttı iyicene... göbek deliği benimki de agrıyordu ama daha öncesinde temmuz annelerinde okumuştum o sıkıntı değilmiş onun için sorun etmedim canım :)Selamlar hanimlar sicaklar artti,isimiz gittikce zorlasiyor.
Bir de göbek deligi aciyanlar vardi sanirim,doktora soran var mi bu durumu?benimki de au an aciyo sanki
Benim ablamın göbek deliği baya dışarı çıkmıştı ve acıdığını söylüyordu dr göbek fıtığı olabildeceğini söylemişti, ama bebek de büyüyü ya kasılmalardan da olabilir canım sorun yapma bişey yoktur inş.Selamlar hanimlar sicaklar artti,isimiz gittikce zorlasiyor.
Bir de göbek deligi aciyanlar vardi sanirim,doktora soran var mi bu durumu?benimki de au an aciyo sanki
canım öyle ama erkenden yersek de erken doğumu tetikler... rahmin kasılmasına açılmanın artmasına yarıyor hurma... mümkünse 30. haftadan sonra tüketelimBirde kızlar hurma yiyin Kuranda Meryem Suresinde adı geçiyo ve doğumuda kolaylaştırdığı söyleniyo
ve zaten Hz. meryemin sancıları tutunca bi hurma agacına sıkıca tutunuyor ve o anda agzına bir hurma düşüp yiyor ve Hz.isa dünyaya geliyor :) onun için erkenden başlamayın yemeye :) bi de hurma fazlası ile faydalı bir süt artırıcı aklınızda bulunsun kızlar :)canım öyle ama erkenden yersek de erken doğumu tetikler... rahmin kasılmasına açılmanın artmasına yarıyor hurma... mümkünse 30. haftadan sonra tüketelim
Yaaa dondurma sevilmez mi helede Maraş'da yaşanıyorsa dondurma için kaç defa yolumuzu Maraş'a çevirdik bak ben şimdi Kervandan istesem mi kargo ile gönderiyorlar mı? En son iki ay önce eşim getirmişti Maraş'tan bir oturuşda yarım kilo yemiştim.dondurma aslında pek zararlı değil :)) hele de pastahane dondurması ise... normalde hiç sevmem ama bulantılarımın kurtarıcısı olmustu... şimdi de severek tüketiyorum :) bu hamilelikte çok huy değiştirdim zaten:)
Canim yurtdışına bile gonderiyorlar ante be mi gondermeyecekler :) 45 dklik yolYaaa dondurma sevilmez mi helede Maraş'da yaşanıyorsa dondurma için kaç defa yolumuzu Maraş'a çevirdik bak ben şimdi Kervandan istesem mi kargo ile gönderiyorlar mı? En son iki ay önce eşim getirmişti Maraş'tan bir oturuşda yarım kilo yemiştim.
Ama ben Antep'de değilim Ankaradayım :) Antep olsa ooo atlar arabaya gelirdim canım istedikçe üstelik Antepde maraş dondurması yapan yerde çok bir çok dondurmacı Maraşlı zatenCanim yurtdışına bile gonderiyorlar ante be mi gondermeyecekler :) 45 dklik yol
İnşallah canım ama senin hediyen süperr olduesmaasya olsun başka birşeylerbbulursun ins içine sinen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?