Kızlar günaydın
eleysu
senin yazını alıntıyamadım .
Şimdi kızlar durum şu ki hala belirsiz devam ediyor. Kese göründü karından vajinal bakmaya yanaşmadı adam cunku suanda baksamda bısı gormem cunku bu degerlerle dedi. Dış gebelik düşük veya normal gebelikte olabilir dedi beklemek lazım dedi. beta tekrarlıyayım mı dedım hayır dedı gerek yok . bıde bu kadar stres olma dedı .Benım kafamı en cok kurcalayan sey su kı hafta ılerlıyor deger suanda yavaslamıs yanı gebelık sonun akadar her an gelısımı duracak mı dıye beklıcez velevkı suanda hersey yoluna gırdı dedı bunu herkesın yasama ıhtımalı var esktra fazla bı rısk olmayacak ama ben nedense ınanmadım buna.
Gelır gelmez uyudum . Bu durum artık canımı cok sıkıyor. Oğlum 1 gıdıyor onun derslerini ihmal etmeye başladım 2 gunde bır doktordayım. Hoş bunu ben degıl doktor ıstıyor
12irmak
erken gitme ve beta baktırma sebebım hamılelıkte yukselen tsh degerımle alakalı sonrası zaten omuydu bumuydu dıs gebelıkse erken teshıs edılsın dıye dıye bu gunlere geldık. bugun tam 6+0 bu hafta sonu dr randevumu ıptal ettım kotu bır sonuc olacaksa nasılsa sonrakı haftaya kadar bekletecek . o yuzden 2 hafta sonra 23 subatta gıtmek en dogrusu . 1 subatta hamıle oldugumu ogrendım bir rahat nefes alamadım . Kesenın ıcınde bısey gormuyor gormemesı normalmıs bu degerlere gore ama yınede morelımı toparlıyamıyorum bılmıyorum beklıcez gorucez Allahtan hayırlısı bısey dıyemıyorum. En cok ogluma bu haberı vermıs olmanın pısmanlıgını yasıyorum