• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
bayanlar merhaba
bende inşallah ekimde anne olacağım
geçen hafta öğrendim bebişimin geleceğini
Rabbimin hepimizin sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah bebeklerimizi :KK46::anneadayı:
hayırlı olsun canım hoşgeldin aramıza:)

Düne kadar kesinlikle Gop da doğum yaparım diyordum fakat dün Cengiz beyin davranışları dolayısıyla vazgeçtim . Fazlasıyla evham bir anneyim kordon dolanması endişelerimden bahsederken birden azarlamaya başladı ben münecim miyim ? v.s. daha sonra ağlamaya başladım zaten hormonlar sebebiyle hassasız birde azar işitmeye gitmiyorum ben doktora rahatlamaya bebeğimi görmeye gidiyorum . Kendi canım cicim davranamazmış başka doktora gideyim mişim o zaman ? Sziden öyle davranmanızı isteyen yok üslubunuz daha sakin olabilir dedim . Ben böyleyim dedi . odasından ağlayarak çıktım resmen . Tabi ki çocuğumun ömrünü kordon dolanıp dolanmayacağını bilemez hiçbir doktor ama kordon dolanması gibi endişelerimi daha uygun bir dille giderebilir . Kendisi çok donanımlı bir doktor evet ama hamilelerin ruh halinden anlayacak kadar tıp eğitimi aldığınada eminim ama iş uygulamaya gelince gerek yoğunluğundan gerekte başka bir sebepten dolayı beni azarlayamaz. Bu arada en son geçen hafta gitmiştim 5 dk muayene edip yolladı . Muayene ederken tek kelime söylemiyor zaten en son iyi diyor . Biz anneler daha çok şey duymak istiyoruz evet hanımlar başımdan geçen bunlar . Dün akşam bütün gün ağlamaklıydım . Hamileliğimde kimse bana sesini bile yükseltmedi para verdiğim hastanede bebeğimi görmek için gittiğim hastanedeki doktor asla yükseltemez.

kızlar bunu forumda okudum . benım doktorum ıcın yazmıslar :)
ayy okudukça içim karardı nasıl doktor bu yaa

Kızlar günde kendimi sıka sıka anca 1,5 litre su icebiliyorum ve iki üç kez çıkarıyorum malesef . Başka da içemiyorum bu su yeterli mi sizce of çok kötüyüm progestan ı da bugün bıraktım kanamam bitti diye üç gün oluyor biteli.. O ilac da mahvetti beni.
cnm ilk gebeliğimde benimde hafif bir kanamam olmuştu düşük riskim vardı tam 5 ay kullandım progestanı bence doktoruna danışmadan bırakma . vajinal alınca hiç yan etkisi olmuyor gece uyumaya hazırlanırken alabilirsin yada sabah hemen yarım saat uzansan yeterli

progestan insani mahvediyor gozlerimi acamadim kullanıldığimda bulantiya gelince bende ayniyim hic bitmeden bulaniyor kusmaktan icim cikti deli gibide uykum geliyo bu sefer bi degisik hamileligim sadece oglumu doyurabilecek kadar ayaktayim
tatlım yan etkisi çok fazla ilacın ben bes ay kullanmıstım bas dönmesi yapıyordu vajinal alsan cok rahat edersin

Kızlar günaydın
@eleysu senin yazını alıntıyamadım .
Şimdi kızlar durum şu ki hala belirsiz devam ediyor. Kese göründü karından vajinal bakmaya yanaşmadı adam cunku suanda baksamda bısı gormem cunku bu degerlerle dedi. Dış gebelik düşük veya normal gebelikte olabilir dedi beklemek lazım dedi. beta tekrarlıyayım mı dedım hayır dedı gerek yok . bıde bu kadar stres olma dedı .Benım kafamı en cok kurcalayan sey su kı hafta ılerlıyor deger suanda yavaslamıs yanı gebelık sonun akadar her an gelısımı duracak mı dıye beklıcez velevkı suanda hersey yoluna gırdı dedı bunu herkesın yasama ıhtımalı var esktra fazla bı rısk olmayacak ama ben nedense ınanmadım buna.
Gelır gelmez uyudum . Bu durum artık canımı cok sıkıyor. Oğlum 1 gıdıyor onun derslerini ihmal etmeye başladım 2 gunde bır doktordayım. Hoş bunu ben degıl doktor ıstıyor @12irmak erken gitme ve beta baktırma sebebım hamılelıkte yukselen tsh degerımle alakalı sonrası zaten omuydu bumuydu dıs gebelıkse erken teshıs edılsın dıye dıye bu gunlere geldık. bugun tam 6+0 bu hafta sonu dr randevumu ıptal ettım kotu bır sonuc olacaksa nasılsa sonrakı haftaya kadar bekletecek . o yuzden 2 hafta sonra 23 subatta gıtmek en dogrusu . 1 subatta hamıle oldugumu ogrendım bir rahat nefes alamadım . Kesenın ıcınde bısey gormuyor gormemesı normalmıs bu degerlere gore ama yınede morelımı toparlıyamıyorum bılmıyorum beklıcez gorucez Allahtan hayırlısı bısey dıyemıyorum. En cok ogluma bu haberı vermıs olmanın pısmanlıgını yasıyorum
üzme canım kendini de bebişi de herşey yolundadır inşallah

QUOTE]

ayyy şöyle birazcık geçmişi okuyayım dedim de bitiremedim kızlar iyi kaynatmışsınız :KK48::KK48::KK48: maşallahhhh maşallahhh 2016 ekim bebişlerine çoğunun kalp atışı duyulmuş bir ben kalmışım sanki aynı tarihlerde olan:KK17:yarın 7+4 oluyorum sabahtan gitcem doktora inşallah bizde duyarız pıtpıtları
babies-smiley.gif
00002836.gif

kızlar bende sat a göre 7 haftalığım ama kalp atımını göremedik daha kaybettiğim gebeliğimde 5+5 de görmüştük.sizler gördünüz mü 7.haftada

kızlar eşim oğluma bez alırken yeni bebişe de ağız mendili çıtçıtlı atlet almış ilk eşyasını babası aldı bile yavrumun sağlıkla gelsin inşallah

Tekrar geçmiş olsun cnm benim de kontrol cumartesi ins bu sefer karından duyabilir iz kalp atışlarını. Siz karından mi duyuyorsunuz?
Canım geçen hafta çarşamba günü başka bir doktor karnından ultrason da görmüştü kalp atışlarını. Dün tüp bebek doktorum vajinal muayene yaptı.

Canım geçen hafta çarşamba günü başka bir doktor karnından ultrason da görmüştü kalp atışlarını. Dün tüp bebek doktorum vajinal muayene yaptı.
Benim 6+1 de karından duymuştuk . 6+4 te vajinal duyabildik. Karından duyulmadı. Buna taktım kafayı da şimdi :(

bende yarın gideceğim ilk defa doktora
bakalım neler olacak bugün sat a göre tam 6 haftalık

sormadım cnm çıktıktan sonra aklıma geldi o an tek istediğim kalp atışlarını duymaktı.. cumartesi kontrol var idrara sıkışık gideceğim bu kez.. inş karından duyarız..

canım benim doktorum bana dediki sıkışık olmayınca karından göremiyorlarmış belki de o yüzdendir üzme kendini..bende çok sıkıısık gitmişim ikinci kontrole mesela doktor lavaboya git gel dedi ondan sonra duyduk aşırı sıkışık olmamak gerekiyormuş :)

canım benim doktorum bana dediki sıkışık olmayınca karından göremiyorlarmış belki de o yüzdendir üzme kendini..bende çok sıkıısık gitmişim ikinci kontrole mesela doktor lavaboya git gel dedi ondan sonra duyduk aşırı sıkışık olmamak gerekiyormuş :)
ayyy ortasını nasıl ayarlıcaz ki :))) bu defa sıkışık gidicem işte karından duyarsak bu kez bunu ispatlamış olucam ama sabah öyle kötü oluyorum ki nasıl tutucam bilmiyorum :D

Ya kizlar siz ne yiyip ne iciyosunuz bn hamile kaldigimi ogrenmeden once diyetteydim simdi midem kuculmus cnm hic bise istemiyo resmen ac geziyom

Back
X