Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Süper valla tebriklerO hiç spor yamayıp, sonra başlayanlar için, ben normalde pilates yapıyordum ve yüzmeye gidiyordum, yaza kadar havuz kullanmayacağım, denizi tercih ettiğimden yürüyüşe geçtim, Her zaman dediğim gibi, riskli bir düşük durumu falan yoksa , hamilelik hastalık değil, hayata olduğu gibi devam etmeyi tercih ederim. bu ikinci ilkinde, treekking, çadır kamp doğada konaklama, gibi yaşamımda var olan şeyleri hiç çekmedim, kış çocuguydu en son kasım da denize gittik ve döndüm 3 hafta sonra doğumum oldu normal yollardan, sıkıntısız .
Ben dün duydum tatlım ama herkesin farklı olur panik yapmakızlar bende sat a göre 7 haftalığım ama kalp atımını göremedik daha kaybettiğim gebeliğimde 5+5 de görmüştük.sizler gördünüz mü 7.haftada
senin ikiz mi canım maşallahKızlar bende bugün keseyi gordum şükürler olsun 4 hafta 5 günlükler 1 hafta geri galiba gec döllenme 2 hafta sonra kalp atışları için gidecez insalhhh kese 8.13 mm
canım merak ettim tek kese 2 bebek mi var tek yumurta ikizi mi nasıl oluyor :))Kızlar bende bugün keseyi gordum şükürler olsun 4 hafta 5 günlükler 1 hafta geri galiba gec döllenme 2 hafta sonra kalp atışları için gidecez insalhhh kese 8.13 mm
Kızlar bende bugün keseyi gordum şükürler olsun 4 hafta 5 günlükler 1 hafta geri galiba gec döllenme 2 hafta sonra kalp atışları için gidecez insalhhh kese 8.13 mm
ikiz olunca bi heyecan oldu dimi :) Allah bağışlasın inşallah tekleri de çiftleri de :))Bende merak ettim ya bana 4,5 haftalıkken kese boyutuna 5mm demişti doktor seninki daha büyük masAllah canım ikiz mi acaba :))
ikiz olunca bi heyecan oldu dimi :) Allah bağışlasın inşallah tekleri de çiftleri de :))
ikiz olunca bi heyecan oldu dimi :) Allah bağışlasın inşallah tekleri de çiftleri de :))
Benim 4+3 te tek kese gorunmus tu 6mm idi :) çok küçük olcak benim ikizler sanırım.
Cnm son adete uyumlu demişti bu doktor kendi doktorum değil. Tek kese gördü. Sonra 6+1 de gittim kendi doktoruma iki kese iki bebek sürprizzzzzzzz :) diğer kese çok minik mis demek gözükmedi.Doktor bi şey demedi mi canım boyutu normaldir belki :)
Adet olmadığımız için bnce ben ona bağlıyorum bende de sivilce çok. Ergen gibiyim :)))Kızlar son bi kaç gündür yüzümde sivilceler çıkıyor her gün bir yenisi daha ekleniyor hormonlardan mıdır acaba aynı şeyden şikayetçi olan var mı??
Cnm son adete uyumlu demişti bu doktor kendi doktorum değil. Tek kese gördü. Sonra 6+1 de gittim kendi doktoruma iki kese iki bebek sürprizzzzzzzz :) diğer kese çok minik mis demek gözükmedi.
Adet olmadığımız için bnce ben ona bağlıyorum bende de sivilce çok. Ergen gibiyim :)))
Aminnnn cnm insallah bi duysak ya da gorsek kalbini rabbim nasip etsin bize de insallahAmiin canım tek kesede ikiz oluyor mu ki ne güzel ya masAllah darısı bizlere artık bizde duyalım kalp atışlarını bebişlerimizin![]()
Kızlar son bi kaç gündür yüzümde sivilceler çıkıyor her gün bir yenisi daha ekleniyor hormonlardan mıdır acaba aynı şeyden şikayetçi olan var mı??