Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aksine ben tatlı aseriyorum :) normalde çok yiyemeyen çabuk kesilen biriyim :) acıya gelince o benim yaşam stilimBende hep evde eksi ne varsa onu bulub yiyorum tatli kokusu geldiyinde midem bulaniyor
Ben çok acıkıyorum. Şu an bile açım. Ayran içtim. Sabah olsada kahvaltı yapsam halindeyim :)
Aa Maşallah darısı bizimkilere olsun :) bide şeyi merak ediyorum ya :) aşerdiğin şeyler çocuğun cinsiyetini belli eder mi ya eşim takılıyo hep ekşileri götürüyorsun Ayşe'yi getireceksin gibi diye olabilir mi ki acepTatlım annem kız kardeşimde çok acı aseriyordu :) bi de biz urfaliyiz her acı acı gelmez yani annemin yediği biberleri benim diyen hiç kimse diline bile suremez :) elhamdulillah kardeşim sağlıklı üstelik maşallah çok da zeki :) fen lisesini okudu inşaat mühendisliği okuyor şimdi anlayacağınız biberler gibi zehir oda :):) ama hamilelikte ileriki aylarda reflü çıkıyor acı daha çok tetikler özellikle acı turşu olunca çok abatmayın derim :)
EmelARVAS beni de listeye ekler misin yaş 30 2. Çocuk beklenen dt 11.10.2016 öğretmenimBen de acı yiyorum yani :)allahın izniyle bişi olacağını sanmıyorum :)
Sanmıyorum diyicem tatlim ama eskilerin bi bildiği vardır :) neye aa o hurafe desem çıkıyor :) hayırlısı diyelim :)Aa Maşallah darısı bizimkilere olsun :) bide şeyi merak ediyorum ya :) aşerdiğin şeyler çocuğun cinsiyetini belli eder mi ya eşim takılıyo hep ekşileri götürüyorsun Ayşe'yi getireceksin gibi diye olabilir mi ki acep![]()
Bilgilerini alıyorum tatlım bilgisayarın başına geçince ekliycem inşallah :)EmelArv
EmelARVAS beni de listeye ekler misin yaş 30 2. Çocuk beklenen dt 11.10.2016 öğretmenim
Benide eklemeniz mümkün mü? 29 yaş ilk gebelik bth 15.10.16 hemşireBilgilerini alıyorum tatlım bilgisayarın başına geçince ekliycem inşallah :)
Benide eklemeniz mümkün mü? 29 yaş ilk gebelik bth 15.10.16 hemşire
Kızlar şehirleri de ekler misiniz :)EmelArv
EmelARVAS beni de listeye ekler misin yaş 30 2. Çocuk beklenen dt 11.10.2016 öğretmenim
İzmir canım sağolKızlar şehirleri de ekler misiniz :)
Maşallah ilk cocugumda ve budada klomen kullandim olmadı bıraktım ilkinde 1aysonra bunda 3aysonra kendi oldu ikidinide sağlıkla kucağına al inşallahİnşallah cnm saolasin. Benim tup bebek değil. Klomen ve çatlatma iğnesi ile hamile kaldım :) inşallah biz de kucağımıza aliriz bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde. Maşallah kardeşinin ikizlerinede hayırlı sağlıklı ömür diliyorum cnm. .
Valla sabahçikolata ya sariyor ardina turşu arada acı bu tam karışık olcak ama müthiş koku alıyorum evin iti yanimda halt etmiş it deyince benim küçük bi kızıyor o it değil bi adı varAa Maşallah darısı bizimkilere olsun :) bide şeyi merak ediyorum ya :) aşerdiğin şeyler çocuğun cinsiyetini belli eder mi ya eşim takılıyo hep ekşileri götürüyorsun Ayşe'yi getireceksin gibi diye olabilir mi ki acep![]()
Benim de 13 ekim dogum Allahin izniyle..Bgn kese icin gidecegiz.Bende gororom insallah keseyi..Kızlar bende bugün keseyi gordum şükürler olsun 4 hafta 5 günlükler 1 hafta geri galiba gec döllenme 2 hafta sonra kalp atışları için gidecez insalhhh kese 8.13 mm
Bnm cnm bole baharatli seyler istiyo ama midem bulandigi icin onudabol bol meyve yiyorum o kadar cnm ... ınan başka şeyler yiyemiyorum. düzelir bir kaç haftaya dedi doktor.