Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uyku duskunlugu bnde de var.Gecen aksam 9 da yatip 6.30 da kalktim.Bu da yetmiyormus gibi ise giderken yolda da uyudumGunaydin
canımmm keşke regl olmasaydın tabicicekkokusu
Vallahi bilmişsin azizim. 12 Şubatta regl oldum. Bir heyecan oldu bize: )
O değil de, nasıl anladın onu anlamadım. Ben 5 ocakta regl oldum. 28 ocakta yumurtladığımı biliyorum : ) ve sen regl tarihimi doğru hesapladın. Teşekkür ediyorum, helal olsun diyorum. Hepinize hayırlı doğumlar diliyorum. Ne güzel anneler olun inşallah kızlar, ben mendili size verdim siz koşturun : ))
günaydın canlar![]()
gözün aydın canım maşallah :) unuturum diye hatırlatma kullanıyorum folik asit için. zaten bulantılardan beslenemiyoruz allahtan o var :))merhabalar ben de dün gittim kontrole. sonunda keseyi gördük çok şükür 8 mm cik. dış gebelik falan yok dedi doktor boş gebelik de deilmiş. ama bu haftalar önemliymiş kızlar. folik asiti unutmayın sakın beslenmenize de dikkat edin.
Canım kaç haftalık gittin doktoramerhabalar ben de dün gittim kontrole. sonunda keseyi gördük çok şükür 8 mm cik. dış gebelik falan yok dedi doktor boş gebelik de deilmiş. ama bu haftalar önemliymiş kızlar. folik asiti unutmayın sakın beslenmenize de dikkat edin.
5+3 te kalp atışı duyan varmı doktorum beni cumartesi çağırdı büyük ihtimal duyarız dedi ama çok erken değil mi ki
5+3 te kalp atışı duyan varmı doktorum beni cumartesi çağırdı büyük ihtimal duyarız dedi ama çok erken değil mi ki
5+4 tü dün. cok sıkıntılıydım gecen hafta kese fln gozukmuyordu. bıde cok kasık agrım vardı dıs gebelılk dıye evham yapıyrodum. doktorumu da degıstırdım. olumlu doktorla takıp yapmak lazım.Canım kaç haftalık gittin doktora
benım kan sonucları dusuk cıktı folık asıt kullanmama ragmen. gunde 2 tane ıcen varmıkıgözün aydın canım maşallah :) unuturum diye hatırlatma kullanıyorum folik asit için. zaten bulantılardan beslenemiyoruz allahtan o var :))
benim doktor hiç kan tahlili istemedi. belki benim de değer düşük olabilir. 2 tane içilmez diye düşünüyorum çünkü bir tanesi günlük ihtiyacı karşılıyormuş.benım kan sonucları dusuk cıktı folık asıt kullanmama ragmen. gunde 2 tane ıcen varmıkı
Hadi inşallah banada umut olacaksın inşallahGünaydın..
Bizim de kontrol günümüz bugün. Hayırlı haberler veririm inşallah.. gününüz güzel geçsin..![]()
Insallah cnm gecsin hos degil ben progestan kullaniyorum onun yan etkilerinde de varUyku duskunlugu bnde de var.Gecen aksam 9 da yatip 6.30 da kalktim.Bu da yetmiyormus gibi ise giderken yolda da uyudumMutsuzlugun nedeni kafadaki belirsizliklerdir hersey yoluna girecek insallahh..
Hiç progesteron kullanmıyorum ama bende cok fazla uyuyorumInsallah cnm gecsin hos degil ben progestan kullaniyorum onun yan etkilerinde de var
Normalde vucutta salgiliyo progestoronu ama ben takviye aliyorum bideHiç progesteron kullanmıyorum ama bende cok fazla uyuyorum
bana progesteron testı yaptı doktor ama hıc ılac vermedı sankı bana dusuk gıbı geldı ama emın degılım hanı 8.7 cıktı 5+4 beta 1112 ıkenNormalde vucutta salgiliyo progestoronu ama ben takviye aliyorum bide